Με τις "υγείες" μας ...

ενός απλού Έλληνα

Ξανά - μανά στα ίδια λοιπόν! Λες και δεν έγιναν εκλογές! Όπως μας το χαν ξεκαθαρίσει οι ξένοι "φίλοι" μας...

Ο μνημονιακός καρκίνος έκανε ξανά μετάσταση, "αριστερή" αυτή την φορά, ενώ παράλληλα θα εφαρμοσθεί τετράμηνη αγωγή - σοκ με "αριστερά" μέτρα!

Ο λαός που βασανίζεται για 5 χρόνια από την "παλιαρρώστια" που μας κόλλησαν οι υποτελείς κυβερνήτες του μαζί με τους "αλληλέγγυους" εταίρους "γιατρούς" από το εξωτερικό, άλλαξε στις 25 του Γενάρη τον "γιατρό" γιατί αυτός υποσχέθηκε ριζική θεραπεία και ότι "η ελπίδα έρχεται"...

Δυστυχώς όμως, ο νεαρός πολλά υποσχόμενος και αντισυμβατικός γιατρός αφού έλαβε εντολή για ριζική αλλαγή της θεραπείας, πήγε και βρήκε τους προηγούμενους γιατρούς και ...
αφού τους πούλησε μαγκιά γιατί λέει έστελναν άσχετους νοσηλευτές να δώσουν ιατρικές οδηγίες και να κάνουν εξετάσεις και δεν έρχονταν οι ίδιοι και ότι η θεραπεία τους ήταν άχρηστη αφού ο λαός πεθαίνει, στην συνέχεια κάθισε μαζί τους για να αποφασίσουν για την "νέα" θεραπεία !!!

Μάλιστα τους είπε από την αρχή ότι η νέα θεραπεία που προτείνει δεν αμφισβητεί την δική τους, ούτε θα πάρει τον "ασθενή" από το "νοσοκομείο" της ευρωζώνης τους, ενώ στον "ασθενή" λαό επέμενε ότι τα βάσανα του τελειώνουν!

Οι "γιατροί" από το εξωτερικό θύμωσαν με τα τερτίπια του νέου γιατρού και αφού απείλησαν ότι θα προχωρήσουν σε άμεση αφαίμαξη του "ασθενή" ώστε να πεθάνει, κάλεσαν τον νέο γιατρό να "συνεργαστεί" μαζί τους στην "αποτελεσματική" θεραπεία που άπλωσε τον μνημονιακό καρκίνο στο σώμα του λαού ...

Για κακή μας τύχη λοιπόν ο νέος "γιατρός" δέχτηκε να συνεργαστεί μαζί τους και πέτυχε λέει "σπουδαία νίκη"!!!. Θα τον άφηναν να εξακολουθήσει να το "παίζει" γιατρός-σωτήρας στον λαό του. Αρκεί να επέβαλε στον λαό-ασθενή την ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ μετά ΑΚΙΝΗΣΙΑΣ! Ο ασθενής πρέπει να εξακολουθήσει να μένει για 4 μήνες στον γύψο για να μην αντιδρά με μονομερείς κινήσεις ενώ η διαδικασία αφαίμαξης θα συνεχίζεται (αργά και βασανιστικά)... από την προηγούμενη ομάδα "γιατρών"!!!

Με οργή ο "ασθενής" λαός συνειδητοποιεί ώρα με την ώρα ότι εξαπατήθηκε ακόμα μια φορά, αφού ακόμα και τα μικρά παιδιά ξέρουν ότι οι τέσσερις μήνες, όταν έχεις καρκίνο και μάλιστα μνημονιακό, είναι θέμα ζωής και θανάτου !!! Άσε που αυτά τα κόλπα με τον γύψο τα ζει τα τελευταία 5 χρόνια αλλά τα χει ξαναζήσει και πριν 40 τόσα χρόνια σε Στρατιωτικό Νοσοκομείο και έχυσε αίμα για να γλιτώσει!

Να είναι βέβαιος ο "γιατρουδάκος" - γιατί σε αυτό τον υποβίβασαν οι συμφωνίες του - ότι και αυτόν τον "γύψο" ο λαός δεν πρόκειται να τον ανεχτεί !!! Ξέχασε βλέπετε ο μπαγάσας εκεί ψηλά που τινάχτηκε στην ΕΞΟΥΣΙΑ, πως ο λαός αυτός έχει καταλάβει - αν και δεν τον αφήνουν να το βροντοφωνάξει - ότι πλέον δεν έχει άλλη επιλογή από το να δραπετεύσει από το νοσοκομείο της Ευρωζώνης και να διακόψει την θεραπεία με δόσεις δανεισμού του δηλητηριώδους ΕΥΡΩ, με υιοθέτηση και έκδοση εθνικού - κρατικού νομίσματος... για αυτό άλλωστε και διάλεξε να αλλάξει και δοκίμασε τον νέο "γιατρό" !!!

Πρίν από αυτό όμως θα στείλει όλη την "ιατρική ομάδα" ντόπια (του γιατρουδάκου μη εξαιρουμένου) και ξένη στα τσακίδια και στον αγύριστο !!!

Αρκεί μόνον ο λαός να μην ανεχθεί τον γύψο ... και όλα θα πάρουν τον δρόμο τους !

Μέχρι τότε "ΜΕ ΤΙΣ ΥΓΕΙΕΣ ΜΑΣ" και ΚΑΛΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ αδέλφια !!!

Υ.Γ. Αφιερωμένο σε όλους τους "συντρόφους" του ΣΥΡΙΖΑ που μας λένε συνέχεια ότι βιαζόμαστε κι ότι πρέπει να δώσουμε χρόνο και άλλα τέτοια ...


Με τις "υγείες" μας ... Με τις "υγείες" μας ... Reviewed by Διαχειριστής on Τρίτη, Φεβρουαρίου 24, 2015 Rating: 5

2 σχόλια:

  1. Αυτη ειναι η αληθεια,συντομη,περιεκτικη,απλη!
    Αλλωστε η ουσια μα και η δυσκολια βρισκεται
    παντα στην απλοτητα.
    Συγχαρητηρια ΑΠΛΕ ΕΛΛΗΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγχαρητηρια,οτι καλυτερο εχω διαβασει.
    Μπραβο δεν θα μπορουσες να τα πεις καλυτερα.
    Παντα η κονη λογικη ειχε και εχει τα πρωτεια!!!
    Και ο Νοων Νοειτω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.