Το ΕΠΑΜ δεν νομιμοποιεί τη ΝΕΡΙΤ







ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο ( Ε.ΠΑ.Μ. ), δεν θα νομιμοποιήσει το τηλεοπτικό "μόρφωμα" της κυβέρνησης Σαμαρά - Βενιζέλου, με την επωνυμία ΝΕΡΙΤ, ακόμη και αν αυτό σημαίνει ότι δεν θα κάνει χρήση του δικαιώματος που του δίνει ο νόμος, να παραθέσει διακαναλική συνέντευξη, καθώς αυτή μαγνητοσκοπείται μόνο από συνεργείο της ΝΕΡΙΤ, και στη συνέχεια μοιράζεται στους ιδιωτικούς τηλεοπτικούς σταθμούς.

Το Ε.ΠΑ.Μ, δεν θα προδώσει, τους κοινούς αγώνες που έδωσαν τα μέλη του με τους εργαζόμενους της ΕΡΤ, από την πρώτη ημέρα του πραξικοπήματος Κεδίκογλου σε βάρος της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης και κατά συνέπεια της ελεύθερης έκφρασης, για 45 λεπτά δημοσιότητας, παρά το γεγονός ότι η φίμωσή μας από τα συστημικά Μέσα Ενημέρωσης αγγίζει τα όρια της εισαγγελικής παρέμβασης.

Το Ε.ΠΑ.Μ, δεν είναι άλλο ένα κόμμα "κωλοτούμπας", όπως αυτά που έσπευσαν να εκμεταλλευτούν τη δυνατότητα προεκλογικής προβολής τους από τη ΝΕΡΙΤ, ξεχνώντας, για καθαρά ψηφοθηρικούς λόγους, τη δέσμευσή τους μέσα από τις συνεντεύξεις τους στην ελεύθερη ΕΡΤ, ότι δεν θα νομιμοποιήσουν με οποιοδήποτε τρόπο τη λειτουργία της κατ΄ επίφαση κρατικής τηλεόρασης.

Τα κόμματα αυτά, για μια ακόμη φορά αποδεικνύουν ότι υπάρχουν για να υπηρετούν τα δικά τους συμφέροντα, εφαρμόζοντας την πολιτική "νυν υπέρ πάντων το... Κόμμα", βάζοντας σε υποδεέστερη μοίρα ακόμη και την ύπαρξη της ίδιας της Δημοκρατίας, για ένα φθηνό αντάλλαγμα όπως αυτό της τηλεοπτικής προβολής.

Ένα είναι σίγουρο ότι οι εργαζόμενοι της ελεύθερης ΕΡΤ δεν θα πρέπει να τρέφουν αυταπάτες για το πως θα χειριστούν το θέμα τους όλοι αυτοί που έχυναν κροκοδείλια δάκρυα μπροστά στις κάμερες, ενώ οι έλληνες πολίτες θα πρέπει να θεωρούν δεδομένο ότι εάν στηρίξουν τα κόμματα αυτά, δίνουν επί της ουσίας ασυλία στο πολιτικό σύστημα που επέβαλε το "μαύρο" στη ζωή μας.

Αθήνα 20 Μαΐου 2014
Το Γραφείο Τύπου του Ε.ΠΑ.Μ.


Το ΕΠΑΜ δεν νομιμοποιεί τη ΝΕΡΙΤ Το ΕΠΑΜ δεν νομιμοποιεί τη ΝΕΡΙΤ Reviewed by Διαχειριστής on Τετάρτη, Μαΐου 21, 2014 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.