Συλλήψεις ναζιστών: Το προσωρινό «πλυντήριο» των δοσιλόγων.

του "askordoulakos"

«Πρέπει να κάνουμε το παν για τη σωτηρία της πατρίδας και των πολιτών».

Παναγιώτης Ψωμιάδης
____________

Τελικώς δικαιώθηκε ο τραγουδιστής των ACTIVE MEMBER, ο οποίος -με αφορμή τη δολοφονία του Π. Φύσσα- είχε πει ότι στο τέλος οι ηλίθιοι πάντα χάνουν. Ως γνωστόν, τα περισσότερα (γνωστά επί χρόνια) στοιχεία εις βάρος των συλληφθέντων χιτλερικών (Βουλευτών, αστυνομικών κλπ), τα έδωσαν πρώην μέλη της Χ.Α.

Φυσικότατο, λογικότατο, απλούστατο! Ως γνωστότερο, η ηγετική ομάδα της Χ.Α, οι «από πάνω», αποτελείται από ψυχοπαθείς, συμπλεγματικούς, αδίστακτους κι άκρως ηλίθιους τύπους, οι....
οποίοι συμπεριφέρονταν στους «από κάτω», ως σκουπίδια κι απλά εκτελεστικά όργανα. Κι όταν σ’ αυτόν εσμό λούμπεν απελπισμένων, αμαθών και προβληματικών ανθρώπων (τι άλλο μπορεί να είναι αυτοί, που καταδέχονται να περπατούν σημειωτόν, σα γαλοπούλες, λαμβάνοντας παραγγέλματα από πρόσωπα επιπέδου ...Κασιδιάρη;)...

Όταν σ’αυτόν  τον εσμό ατόμων, χωρίς αρχές και προσωπική αξιοπρέπεια (τι άλλο μπορεί να είναι αυτοί, που ορμούν δέκα-δέκα σ’έναν πεινασμένο κι εξαθλιωμένο άστεγο;) υπάρχουν τέτοιες συμπεριφορές προς τους «κάτω», είναι  αναμφισβήτητο ότι θα υπάρχουν μίση, κακίες, εκδικητικές τάσεις κλπ. Κι αυτό, διότι ο συνδετικός κρίκος των μελών και στελεχών της ΧΑ δεν είναι πολιτικός, ιδεολογικός, ή κοσμοθεωρητικός, αλλά η λούμπεν θεώρηση των πραγμάτων, η αλητεία, η βλακεία κι η παλιανθρωπιά!  Κι όταν δεν υπάρχουν πολιτικοί δεσμοί, τότε με την παραμικρή αφορμή, η ρουφιανιά, η αλητεία κι η παλιανθρωπιά γίνονται μπούμεραγκ για τους εμπνευστές τους.

Δεν ήξεραν οι πολιτικές και οικονομικές ελίτ της χώρας, σε ποια υποκείμενα ανέθεσαν το ρόλο του «μαντρόσκυλού» τους; Δεν ήξεραν ότι αν βασιστείς σε ηλίθιους και παλιανθρώπους, κάποια στιγμή θα εκτεθείς; Το’ ξεραν και το παραήξεραν, απλά είναι τόσο αστοιχείωτοι (πολιτικά και κοινωνικά), τόσο αδίστακτοι και τόσο πρόστυχα πρόθυμοι έναντι των σύγχρονων κατακτητών, που είχαν ξεσαλώσει!

Η ηλιθιότητα (κι όχι μόνο) του Ρουπακιά να μαχαιρώσει άνθρωπο μπροστά σε καφετέρια μετά από ματς (!), μπροστά σε πολλούς αυτόπτες μάρτυρες δηλαδή, ξετύλιξε το κουβάρι της βρωμιάς και του εναγκαλισμού των φασιστών με το κράτος. Κι ως εκ τούτου, τα αμόρφωτα ακροδεξιά ρεντίκολα της «ομάδας αληθείας» του Μουρούτη, του Κρανιδιώτη και του Λαζαρίδη, τρέχουν να μαζέψουν τα περιττώματα, που οι ίδιοι αφόδευσαν πάνω στη χειμαζόμενη και κατεχόμενη χώρα. Κι όχι μόνο αυτό.


Εν όψη του ότι, απ΄τις αρχές Σεπτέμβρη, το καθεστώς βρέθηκε-κοινωνικά, πολιτικά και ηθικά- με την πλάτη στον τοίχο,  προσπαθούν ν’ αξιοποιήσουν τις συλλήψεις των χιτλερικών αποβρασμάτων, ώστε αφενός να «διυλίσουν» τη ΧΑ απ’ τους «κακούς» και να φέρουν τους «καλούς» στη ΝΔ, που κατατροπώνεται εκλογικά κι αφετέρου να εμφανιστούν οι Μπουμπούκοι, οι Βορίδηδες κι οι Ταμήλοι ως εγγυητές της δημοκρατικής ομαλότητας! Την ίδια ώρα, που αναμένεται «πολεμική» επιδρομή των κατακτητών με κούρεμα καταθέσεων, νέα μέτρα, κατασχέσεις α’ κατοικίας κλπ.


Στο ίδιο τέμπο κι ο ΣΥΡΙΖΑ, που τρέχει πίσω απ’ τον κώλο του Σαμαρά και των ΜΜΕ, δηλώνοντας «παρών» στη λαμπρή «αντιφασιστική» εκστρατεία των δοσιλόγων.  Προς το παρόν-και με τη συνδρομή της Αριστεράς και των ΜΜΕ-φαίνεται ότι οι δοσίλογοι «ξεπλύθηκαν» μέσω των συλλήψεων των ταγματασφαλιτών της ΧΑ. Προσωρινά βέβαια, διότι οι...λεκέδες, έχουν ποτίσει τόσο πολύ το δέρμα τους, που τέτοιου είδους «πλυντήρια» θ’ αποδειχθούν πολύ λίγα!


Πέραμα, Κερατσίνι και στο βάθος κήπος ...ΜARFIN! Ποιος αμφιβάλλει πλέον;

Και μην ξεχνάμε: Να κρατήσουμε ψηλά, το πνεύμα του Μετώπου!


από το "Βαθύ Κόκκινο"

Συλλήψεις ναζιστών: Το προσωρινό «πλυντήριο» των δοσιλόγων. Συλλήψεις ναζιστών: Το προσωρινό «πλυντήριο» των δοσιλόγων. Reviewed by Διαχειριστής on Κυριακή, Σεπτεμβρίου 29, 2013 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.