Τα σίδερα της φυλακής είναι για τους ….λεβέντες

του Όθωνα Κουμαρέλλα*

Λοιπόν, τους «ξεσκίσαμε»!
Χαράς ευαγγέλια! Ο Μιχαλολιάκος και η παρέα του πίσω από τα κάγκελα! Δεν θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά. Η «δημοκρατία» νίκησε ….για άλλη μια φορά!

Οι μαχαιροβγάλτες υποταχτικοί πήραν αέρα, ‘θέλαν να γίνουν ρυθμιστές. Αλλά η «δημοκρατία» αυτή είναι γερή, δυνατή, θωρακισμένη με πυγμή και αποφασισμένη!

Η «δημοκρατία» αυτή δεν είναι οποιαδήποτε. Έχει ταυτότητα. Είναι και σημαδεμένη. Από τα ΜΑΤ του Δένδια. Για να την γνωρίζουμε από μακριά και να τη νοιώθουμε στο πετσί μας, κάθε ώρα, κάθε στιγμή.

Είναι η «δημοκρατία» του «ανήκωμεν».

Και αφού «ανήκωμεν» τα δίνουμε όλα.

Πρώτα απ’ όλα, άνευ όρων και αμετάκλητα την εθνική μας κυριαρχία. Τρώγεται η εθνική....
κυριαρχία; Όχι ασφαλώς. Πάρτε την λοιπόν να τελειώνουμε, βάρος μας είναι!

Είναι η «δημοκρατία» του «χρωστάμε».

Και αφού χρωστάμε πρέπει να πληρώσουμε. Τι διάολο «μπαταχτσήδες είμαστε»;
Διάλυση λοιπόν το μαγαζί, λόγω χρεών. Πάρτε κόσμε, τζάμπα είναι. Άλλος πληρώνει κι άλλος τρώει σ’ αυτό το μαγαζί!

 Έτσι είναι η «δημοκρατία». Η δική τους! Μαγαζί γωνιά που λέει κι ο λαός…..

Λιμάνια, αεροδρόμια, δρόμοι, εργοστάσια, ρεύμα και νερό. Τα πάντα. Αρκεί να πληρώσουμε. Τι στο καλό ευρωπαίοι είμαστε; Να μας κοροϊδεύουν στο Στρασβούργο; Δεν είμαστε καλά!

Εξ άλλου τι τη θέλουμε τη δημόσια υγεία; Πούλα το ακίνητο κωλόγερε να γίνεις καλά. Τι δεν μπορείς να το πουλήσεις; Δεν πειράζει η εφορία είναι εδώ. Για να στο πάρει, εκτός κι αν προλάβει η τράπεζα….

Τι ζητάτε δωρεάν δημόσια παιδεία; Δεν υπάρχει σάλιο. Πως θα πληρώσουμε τους δανειστές; Εξ άλλου μπουρδέλο τα ‘χουν κάνει τα σχολειά οι τεμπέληδες οι δάσκαλοι.

Στείλε το μυξιάρικο στο ιδιωτικό. Τι δεν έχεις λεφτά; Και εμείς τι να σου κάνουμε βρε λαμόγιο, που τα ‘τρωγες και δεν ρώταγες όταν δανειζόμασταν; Βάλτο να δουλέψει, να δει πως ζει ο κόσμος, όλοι θέλετε να γίνουν τα παιδιά σας επιστήμονες….
Τι δεν υπάρχουνε δουλειές; Και τι μ’ αυτό; Δεν μπορείς να περιμένεις λίγα χρόνια να έλθει η ανάπτυξη; Πολύ ανυπόμονος είσαι ρε φίλε, σαν τη χήρα στο κρεβάτι κάνεις «άντρα θέλω, τώρα τον εθέλω»…..

Τι, ζητάς και σύνταξη; Βρε αχαΐρευτε να δουλεύουνε οι άλλοι για να τρως εσύ;  Τι, έχεις πληρώσει σαράντα χρόνια εισφορές; Και τι μ’ αυτό; Το ταμείο είναι μείον. Θέλεις να μας καταστρέψεις; Έρχεται η τρόικα, τι θα της πούμε, ότι ζητάς να σου δώσουνε απ’ τα δικά τους; Έλεος, πως τολμάς;

Είναι η «δημοκρατία» της ευθανασίας.

Πέντε χιλιάδες αυτοκτονίες τα τελευταία τρία χρόνια. Αλλά μη μιλάτε. Τα εν οίκω, μη εν δήμω.

Είναι η «δημοκρατία» των ιστοριών επιτυχίας (success stories).

Με ένα εξωτερικό χρέος που αυξάνει γεωμετρικά, όσα κουρέματα κι αν γίνουν. Με ένα πρωτογενές «πλεόνασμα», που μόνο έλλειμμα μυαλού αποδεικνύει. Με μια ύφεση που ξεπερνά το 25% τα τελευταία 5 χρόνια και μια ανεργία που φτάνει τα δύο περίπου εκατομμύρια. Ανθρώπων, όχι κατσαρίδων.

Πεντακόσιες χιλιάδες, άνθρωποι και όχι ποντικοί σιτίζονται στα δημοτικά και άλλα συσσίτια. Δεκάδες χιλιάδες οι άστεγοι. Κι έρχεται χειμώνας. Χωρίς θέρμανση εκατοντάδες χιλιάδες νοικοκυριά. Πόσοι θα πεθάνουν από το κρύο φέτος;

Με όλα αυτά και τόσα άλλα η ευτυχία περισσεύει. Το βλέπεις στα χαμόγελα του Άδωνι. Το πόσο χαίρεται για το 25ευρω εισόδου στα νοσοκομεία είναι απίστευτο. Και το λέει αλληλεγγύη.

"Γαμώ το κεφάλι" σου "μαλάκα" Σαμαρά (δικά σου λόγια είναι), το πέτυχες το πλεόνασμα της αγυρτείας.

Είναι η ανίκητη «δημοκρατία»

Έτσι θέλουν να μας πείσουν, ότι αυτό που ονομάζουν «δημοκρατία», το φαύλο καθεστώς τους δηλαδή της ρεμούλας, της απάτης και της προδοσίας, είναι σταθερό, ισχυρό και ανίκητο τελικά.

Είναι όμως έτσι;

Ένα σύστημα ισχυρό και απρόσβλητο, δεν έχει ανάγκη. Δεν «καίει» τις εφεδρείες του.
«Καίγοντας» τη Χρυσή Αυγή το «σύστημά» τους δείχνει πόσο σαθρό και ετοιμόρροπο είναι.

Ένα ελαφρύ φύσημα πραγματικής Δημοκρατίας από τον ίδιο τον ταλαίπωρο λαό και το σύστημα τους θα καταρρεύσει σαν χάρτινος πύργος. Και τότε η Δικαιοσύνη, η πραγματική, θα έχει τον πρώτο λόγο. Και για τους μαχαιροβγάλτες και για τα αφεντικά τους.

*ο Όθωνας Κουμαρέλλας είναι μέλος της Π.Γ. του Ε.Πα.Μ.


Τα σίδερα της φυλακής είναι για τους ….λεβέντες Τα σίδερα της φυλακής είναι για τους ….λεβέντες Reviewed by Διαχειριστής on Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 30, 2013 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.