Μπροστά στο 2ο Συνέδριο του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου

του Όθωνα Κουμαρέλλα

Δυο ολόκληρα χρόνια πέρασαν από την ίδρυση του Μετώπου. Ένας ολόκληρος χρόνος από το πρώτο Κατα-στατικό Συνέδριο μας. 

Δεν καταφέραμε στο διάστημα αυτό να αλλάξουμε τα πράγματα και να κάνουμε πραγματικότητα το όραμά μας για μια σύγχρονη, προοδευτική και προπαντός ελεύθερη, δημοκρατική και ευημερούσα Ελλάδα.

Σήμερα τα πάντα φαίνονται χειρότερα από τότε. Η κρίση που περνάει η πατρίδα μας είναι πιο βαθιά από ποτέ. Η ανάγκη για ριζική αλλαγή αδήριτη, αλλά η σύγχυση, ο αποπροσανατολισμός, η απογοήτευση κυριαρχούν.

Κι όμως παρά τις μικρές μας δυνάμεις, παρά τα "στραβο-πατήματά" μας, τους ολοκληρωτικούς αποκλεισμούς, την παντελή έλλειψη πόρων, χωρίς τον ενθουσιασμό του νεοφώτιστου, είμαστε ακόμα εδώ μπροστά στο 2ο Συνέδριό μας, πιο πολλοί, πιο ώριμοι, πιο έμπειροι, πιο δυνατοί από ποτέ.

Σήμερα τα προτάγματα, οι θέσεις, οι αρχές, οι ιδέες και οι προτάσεις μας έχουν ριζώσει ....
βαθιά μέσα στο κοινωνικό σώμα. 

Σήμερα βλέπουμε πολλοί να δανείζονται από τις αρχές μας και να εμπνέονται από τις προτάσεις μας για να προτείνουν οι ίδιοι αυτά που εμείς πρώτοι βάλαμε μπροστά να υλοποιηθούν εδώ και δύο χρόνια. Δεν μας πειράζει, ούτε διεκδικούμε την πρωτοκαθεδρία. Αντικειμενικός μας σκοπός είναι η πραγματοποίηση του τελικού μας στόχου που δεν είναι άλλος από την απελευθέρωση της πατρίδας από τα δεσμά που της χάλκευσαν επικίνδυνοι δωσίλογοι και προδότες. Οι πολίτες γνωρίζουν ποιοι αυθεντικά και με ειλικρίνεια μπορούν να εκφράσουν τους δικούς τους πόθους, τις δικές τους ελπίδες και ποιοι μπορούν να παλέψουν πραγματικά γι' αυτές. Και αυτοί δεν είναι άλλοι από τους ίδιους τους πολίτες. Εμείς και άλλοι σαν κι εμάς το μόνο που μπορούμε με τον καθημερινό μας αγώνα είναι να "γονιμοποιήσουμε" το έδαφος για να μπορέσουν όλοι οι πληττόμενοι πολίτες να συγκροτηθούν από άμορφη ανθρωπομάζα, που μας έχουν καταντήσει, σε ΛΑΟ που θα μπορέσει οργανωμένα να διεκδικήσει τα δίκαιά του και να δώσει τη μάχη για την τελική Νίκη!

Γι' αυτό και μπροστά στο 2ο Συνέδριο του Μετώπου καλούμε όλους τους ελευθερόφρωνες, δημοκράτες και πατριώτες να συσπειρωθούν και μαζί να δώσουμε τη μάχη. Όλοι μαζί μπορούμε. Κανείς μόνος από 'δω και 'μπρός.

ΛΑΟΣ ΕΝΩΜΕΝΟΣ ΠΟΤΕ ΝΙΚΗΜΕΝΟΣ 

Μπροστά στο 2ο Συνέδριο του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου Μπροστά στο 2ο Συνέδριο του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου Reviewed by Διαχειριστής on Σάββατο, Μαΐου 25, 2013 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.