Στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό!

του Δευκαλίωνα
 
Αναφέρει ο Προϋπολογισμός 2012, ΚΕΦΑΛΑΙΟ Οικονομικές Εξελίξεις και Προοπτικές, ΕΝΟΤΗΤΑ 2, Οι Οικονομικές εξελίξεις στην Ελλάδα, ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 2.2, Οι προοπτικές 2012, Σελίδα 25:  Όσον αφορά τις προβλέψεις για την Ελληνική Οικονομία, ο ρυθμός ανάπτυξης προβλέπεται να παραμείνει αρνητικός και το 2012 (-2,8%), λόγω της συνέχισης της δημοσιονομικής προσαρμογής και της μεγαλύτερης ύφεσης του 2011.

Σωστά το διαβάσατε! Ο Προϋπολογισμός 2012 που έφτιαξαν και ψήφισαν χέρι-χέρι οι κ.κ. Α. Σαμαράς και Ε. Βενιζέλος αναφέρει ότι ή ύφεση το 2012 θα είναι -2,8 %.

Σήμερα ανακοινώθηκε η ύφεση 2012. Φυσικά οι παγκοσμίως άγνωστοι βουλευτές του ΣΥ.ΡΙΖ.Α, όπως σωστά είχε προβλέψει ο χθεσινός Δευκαλίωνας, έκαναν ότι μπορούσαν για να περάσει.....
σε δεύτερη μοίρα αυτή η ανακοίνωση, που όπως αναμένονταν θα ήταν η μεγαλύτερη επιβεβαίωση της αποτυχίας της μνημονιακής πολιτικής.

Πάμε τώρα στα σπουδαία...

Η ύφεση το 2012, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ, διαμορφώθηκε στο -6,5%. Η δε ανεργία τον Νοέμβριο 2012 έφτασε αισίως στο ρεκόρ του 27%.

Εμείς τα είχαμε πει εδώ και πάρα πολύ καιρό. Μπορεί και ευτυχώς η ύφεση να μην έφτασε τελικά στο -10% αλλά δεν απέχει και πολύ αφού η τελικά ανακοινωμένη ύφεση σύμφωνα πάντα με τις επίσημες κυβερνητικές ανακοινώσεις είναι -6,5%.

Για την ιστορία αναφέρουμε ότι η ύφεση για το 2013 προβλέπεται να διαμορφωθεί σύμφωνα πάντα με τον κρατικό προϋπολογισμό στο -4,5%.

Εμείς το έχουμε γράψει εδώ και καιρό. Η ύφεση θα συνεχίσει να θεριεύει και να πνίγει την Ελληνική Οικονομία. Θα συνεχίσει να μετατρέπει σε προλεταριάτο την μεσαία τάξη και να εξαθλιώνει τα λαϊκά στρώματα. Η κυβέρνηση αντί για ψωμί θα συνεχίσει να μοιράζει δημοσκοπήσεις κι η ζωή θα συνεχίζεται. Η λαϊκή παροιμία όμως αναφέρει για την αντίστοιχη περίσταση: Στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό!

από το «stoxasmos-politikh.blogspot.gr»

Στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό! Στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό! Reviewed by Διαχειριστής on Παρασκευή, Φεβρουαρίου 15, 2013 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.