Καλή χρονιά με δύναμη και πίστη!









Η φωτογραφία είναι του Κωνσταντίνου Αλεξανδρίδη από το "http://www.kostas3001.gr/"
Καλή χρονιά με δύναμη και πίστη! Καλή χρονιά με δύναμη και πίστη!  Reviewed by Διαχειριστής on Δευτέρα, Δεκεμβρίου 31, 2012 Rating: 5

2 σχόλια:

  1. Θα παρακαλούσα τους bloggers του ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ Ε.ΠΑ.Μ. την επόμενη φορά που θα χρησιμοποιήσουν κάποιο σχέδιό μου, αυτό να γίνεται με αναφορά της πηγής, δηλαδή της ιστοσελίδας http://www.kostas3001.gr/ . Εσείς όχι μόνο δεν κάνατε αναφορά στο δημιουργό του σχεδίου, αλλά αφαιρέσατε και την υπογραφή μου από αυτό!
    Επιπλέον, η μετατροπή του σχεδίου (η πρόσθεση του κειμένου στην περίπτωσή σας), έχει γίνει χωρίς την άδειά μου, ενώ υπάρχει e-mail επικοινωνίας στην ιστοσελίδα kostas3001.gr .

    Έστω και με καθυστέρηση μηνών, σεβαστείτε τον κόπο μου και τις ώρες που σπατάλησα για τη σχεδίαση του καραβιού. Προσθέσετε την πηγή του έργου (www.kostas3001.gr), ή αφαιρέστε το από την ιστοσελίδα σας.

    Ευχαριστώ προκαταβολικά
    Κωνσταντίνος Αλεξανδρίδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ φίλε Κωνσταντίνε Αλεξανδρίδη, σου ζητούμε συγνώμη για τη παράλειψη του ονόματός σου από το συγκεκριμένο σχέδιο. Λυπούμαστε γι' αυτό που συνέβη, αλλά πίστεψέ μας, το πήραμε από αλλού, απ' όπου επίσης δεν υπήρχε καμιά αναφορά στη πηγή. Πάντως το γεγονός, ότι το επιλέξαμε ανάμεσα σε πάρα πολλά άλλα, που κυκλοφορούν ελεύθερα στο διαδίκτυο, νομίζουμε ότι τιμά και εσένα και τη δουλειά σου.
      Σε ευχαριστούμε που μας ενημέρωσες έστω και καθυστερημένα κι αποκαταστήσαμε αμέσως την αδικία προς το πρόσωπό σου. Ελπίζουμε να μην ξανασυμβεί.

      Διαγραφή

Από το Blogger.