2012+1: Η καταστροφή συνεχίζεται!


Πιστός σαν κάθε χρόνο, ξετυλίγω το βαρύ δίσκο των μάγιας που προβλέπει τα μελλούμενα για την ελλάδα. Γιατί βεβαίως οι μάγιας ήταν έλληνες (έχω ακλόνητα στοιχεία γι αυτό) και αυτό αποδεικνύεται από τέσσερα πράγματα:

1. Οι υποσχέσεις τους ήταν μεγαλειώδεις αλλά δεν έγιναν πραγματικότητα.
2. Ο αρχαίος τους πολιτισμός είναι εντυπωσιακός αλλά σήμερα είναι ανύπαρκτοι.
3. Καταστραφήκαν μοναχοί τους πριν τους προλάβουν οι κονκισταδόρες!
4. Μου αφήσαν κληρονομιά κι αποκλειστικό δικαίωμα το δίσκο με τις προφητείες.

Ας δούμε λοιπόν τί γράφουν τα άστρα μας για το 1913 (δεν είναι λάθος, οι χρονολογιές των μάγιας ανά χίλια χρόνια ανακυκλώνονται, για την ελλάδα αυτό είναι κάθε 100. Αν ξέραμε λιγάκι ιστορία θα ξέραμε και τι μας μέλλεται αλλά προτιμούμε τις εκπλήξεις.)

Γενάρης: Ο σύριζα συνεχίζει να περιοδεύει με μεγάλη επιτυχία. Σε μια επίδειξη του τί μπορεί να καταφέρει μια αριστερή κυβέρνηση στην ελλάδα οι συριζαίοι με ένα φύσημα έσβησαν τις φλόγες στη Γη του Πυρός και στη συνέχεια μετέβησαν στην Ανταρκτική για να δηλώσουν την...
συμπαραστασή τους στον αγώνα των φλαμίγκος ενάντια στον αυταρχισμό των αυτοκρατορικών πιγκουίνων.

Φλεβάρης: Η εκταμίευση της δόσης σε δόσεις συνεχίζεται. Εκτός από τα λεφτά του 12 περιμένουμε κι άλλα που έρχονται από μέρα σε μέρα κι από γιούρογκρουπ σε γιούρογκρουπ. Για να πάρουμε τα λεφτά το Φλεβάρη η τρόικα απαιτεί να μην πληρωθεί το 2ο δεκαπενθήμερο στους δημοσίους υπαλλήλους το οποίο θεωρεί υπερβολικό για μήνα με μόλις 28 ημέρες. Ο φώφης με ευαισθησία απορρίπτει το μέτρο και προτείνει το ισοδύναμο μέτρο να πληρωθούν και τα δύο δεκαπενθήμερα αλλά στους μισούς υπαλλήλους. Ο σαχλαμαράς το δέχεται κι ο μαγαρίτης δηλώνει πως η συμμετοχή του κόμματος στην κυβέρνηση δικαιώνεται.

Μάρτης, γδάρτης και πραγματικά παλουκοκαύτης αφού οι έλληνες μετά τα πέλετ και τα ξύλα άρχισαν να καίνε τα μαδέρια πό τις οικοδομές που άφησε ατελείωτες η κρίση. Για την ώρα λεφτά υπάρχουν αρκετά ώστε το σκρίνιο της γιαγιάς να μην κινδυνεύει. Από την κάπνα η αθήνα μοιάζει σαν γκραβούρα ενώ οι χρυσαυγίτες βαράνε όλο τον κόσμο γιατί είναι όλοι σκούροι.

Απρίλης: Κάτι αρχίζει να κουνιέται στο φοιτητικό κίνημα. Μια αφίσα καλεί σε συνελεύσεις με το πρωτότυπο θέμα "Όχι στα μέτρα" οι οποίες διακόπτονται βίαια από τις διακοπές του πάσχα. Η κυβέρνηση επιβάλλει νέο χαράτσι στο αναστάσιμο φως. Χριστός εξανέστη!

Μάιος: Μεγάλες διαδηλώσεις για την πρωτομαγιά σε όλη την Ασία όπου περιοδεύδει τώρα ο σύριζα. Στα τέλη του μήνα ο σύριζα γυρίζει μέσω Τουρκίας αφού έχει ολοκληρώσει το γύρω του κόσμου σε 80 μέρες και κάτι μήνες.

Ιούνιος: Στις δημοσκοπρήσεις προηγείται σταθερά της νέας μνημονιοκρατίας αλλά τα νέα για μνημάρ και το πασοκ είναι ευχάριστα καθώς προηγούνται του βεργή και των κυνηγών αντίστοιχα. Ο φώφης εισηγείται εκλογικό νόμο που αφαιρεί 50 έδρες από το πρώτο κόμμα και τους προσθέτει στο δεύτερο.

Σε νέα δημοσκόπρηση της Vlax Media που δημοσιεύεται στην καφρημερινή, ο σύριζα έρχεται δεύτερος και με το νέο νομοσχέδιο αγγίζει την αυτοδυναμία. Ο φώφης ανακαλύπτει ότι η πρόταση δεν είναι σύμφωνη με την απλή αναλογική και αποσύρει την πρόταση. Οι 50 έδρες ξαναγυρίζουν στο πρώτο κόμμα

Ιούλιος: Ο Βαξεβάνης αποκαλύπτει απάτη στην δημοσίευση της δημοσκόπρισης υπέρ της νέας μνημονιοκρατίας και πριν προλάβει να δώσει συνέντευξη στο μπι-μπι-σι και το σι-εν-εν οδηγείται στον κο-ρυ-δα-λλό. Η κυβέρνηση επιβάλλει νέο τέλος διακοπών κι οι διακοπές τελειώνουν πριν αρχίσουν.

Αύγουστος: Οι ξένοι δεν έρχονται και οι έλληνες δε φεύγουν. Η yes-ΕΕ και η Αν-ΔΕ-ΔΕΙ αποφασίζουν να δράσσουν για να προασπίσουν τα συμφέροντα των εργαζομένων και προκηρύσσουν τρίωρη στάση εργασίας το 15αύγουστο. Αίφνης στα τέλη του μήνα αυξάνεται η τουριστική κίνηση από την αύξηση των ειδικών που καταφθάνουν για να πέρουν μέρος στο συμπόσιο της σύμης του GAP που φέτος γίνεται στην κύμη. Θα μελετήσουν γιατί δεν είναι πλέον παχιές οι μύγες στην Ελλάδα. Τα συμπεράσματα θα τα διδάξει ο GAP στο ΜΙΤ

Σεπτέμβριος: Έφτασε η ώρα για την κεντροαριστερά. Το πα-στόκ κάνει το συνέδριό του στην ταράτσα της Ιπποκράτους γιατί το υπόλοιπο κτίριο το έχουν καταλάβει οι απλήρωτοι εργαζόμενοι. Στο συνέδριο συμμετέχουν οι εφτά βουλευτές που δεν έχουν ιδρύσει δικό τους κόμμα και τριάντα στελέχη δια της βίας. Υπάρχει λαχειοφόρος αγορά για στήριξη του κόμματος τώρα που δεν υπάρχει η μίζενς με πρώτο έπαθλο ένα δείπνο με το μπένυ και δεύτερο ένα βραστήρα. Ο πρώτος τυχερός αφού απέτυχε να ανταλλάξει το δώρο του με τον δεύτερο φουντάρει από την ταράτσα. "τουλάχιστον αυτός δε θα πάει στο λοβ-εύρω" σχολιάζει ο μπένυ στωικά.

Οκτώβριος: Ο σύνεδρος του παστόκ προσγειώθηκε στην καρότσα ενός αγροτικού που κουβαλούσε λεπτή και μαλακή κόκκινη γραμμή και αφενός σώθηκε αφετέρου βεθηκε στη μνημάρ που τα γραφεία της είναι ισόγεια. Στην συνδιάσκεψη της μνημαρ που γίνεται συμβολικά 28 Οκτώβρη ο φώφης δηλώνει. "Εμείς είπαμε το μεγάλο ναι"

Νοέμβριος: Ο σαχλαμαράς ανακοινώνει τα τελευταία νέα μέτρα. Αφ' εξής με τη σύμφωνη γνώμη των αρχηγών δεν θα υπάρχουν νέα μέτρα, θα ανακυκλώνονται τα παλιά. Η ιδέα για την ανακύκλωση είναι της αριστερής επιτρόπου μαρίας δαμαλάκη που με αυτόν τον τρόπο δηλώνει το παρόν στις πολιτικές εξελίξεις, στην ελληνική κοινωνία, στη ζωή την ίδια. Άλλωστε το ζώδιό της έγραφε πως ο Νοέμβριος είναι ο μήνας της.

Δεκέμβριος: Ακόμα περιμένουμε ένα κομμάτι της περσινής δόσης. Το κομμάτι που αφορά την ανάπτυξη, δηλαδή αυτό που θα πάει επίσης στις τράπεζες αλλά αυτές θα αποφασίσουν αν θα το δώσουν ως δάνεια στην αγορά. Στο γιούρογκρουπ αποφασίστηκε ότι για να πάρουμε τη δόση πρέπει να πάρουμε νέα αναπτυξιακά μέτρα και άμεσα να μπουν οι μπασκετμπολίστες της εθνικής σε εφεδρεία και να μην ξανακατεβούμε σε ευρωμπάσκετ. Αυτό μετά και τον αποκλεισμό από τη γιουροβίζιον πέφτει βαρύ στους έλληνες που αποφασίζουν να μην περιμένουν τις εκλογές, το μεσσία ή την παναγία να τους βοηθήσουν και ξεκινάνε την επανάσταση. Το 2014 θα βρει στη θέση της Ελλάδας μια άλλη χώρα.

από το «an-teiresias.blogspot.gr» via "tvxs.gr"
2012+1: Η καταστροφή συνεχίζεται! 2012+1: Η καταστροφή συνεχίζεται! Reviewed by Διαχειριστής on Κυριακή, Δεκεμβρίου 30, 2012 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.