Έβγαλε κι η μύγα κ@@λο..........

….Όπως μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός Ora News, στη διάρκεια δεξίωσης στην Αυλώνα για τα 100 χρόνια της ανεξαρτησίας της Αλβανίας, ο αλβανός πρωθυπουργός ανέφερε στο πλαίσιο ομιλίας του: «Την πιο βαθειά ευγνωμοσύνη γι΄ αυτή την αδελφική υποδοχή. Θα διαβάσω εδώ, ενώπιων σας, τα λίγα αυτά λόγια που έγραψα σ΄ αυτή την περγαμηνή: Στην Αυλώνα, στους πολίτες της, στον Ισμαήλ Κεμάλι Βλόρα και τους άλλους άνδρες του έθνους, οι οποίοι ανακήρυξαν στην αιώνια αυτή πόλη, στις 28 Νοεμβρίου 1912, την ανεξαρτησία της Αλβανίας, την ανεξαρτησία της Εθνικής Αλβανίας, της Αλβανίας όλων των αλβανικών εδαφών από την Πρέβεζα μέχρι το Πρέσεβο, από τα Σκόπια μέχρι την Ποντγκόριτσα».

Ευτυχώς, ο υπουργός των Εξωτερικών Δημήτρης Αβραμόπουλος ματαίωσε τη προγραμματισμένη επίσκεψή του στα Τίρανα. Ήταν το ελάχιστο που μπορούσε να πράξει, διαφορετικά ο εξευτελισμός των «κυβερνώντων» θα ήταν τέλειος.

Σχόλιο ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑΣ-ΕΠΑΜ: «Έβγαλε κι η μύγα κώλο κι έχεσε τον κόσμο όλο»!!!
Δυστυχώς οι καταστροφικές πολιτικές των εραστών του ευρώ, η εθελοδουλία και η παράδοση άνευ όρων στους ξένους επικυρίαρχους επιτρέπει στα κόπρανα των βουβαλιών της «Ευρώπης» που ήδη σκεπάζουν τη χώρα, να προστίθενται και τα μυγοχέσματα του κάθε Μπερίσα, που γρήγορα αντιλήφθηκε ότι το «αφεντικό» τρελάθηκε και πουλάει όσο-όσο!
Έβγαλε κι η μύγα κ@@λο.......... Έβγαλε κι η μύγα κ@@λο.......... Reviewed by Διαχειριστής on Πέμπτη, Νοεμβρίου 29, 2012 Rating: 5

1 σχόλιο:

  1. Αν πεις πέντε φορές γρήγορα την λέξη Ταυλαντία στο τέλος θα ακούσεις τον εαυτό σου να λέει Αλβανία ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.