Ξεπουλάτε ή αυτόματα σας κόβουμε μισθούς συντάξεις

του Δημήτρη Κυπριώτη

Το μήνυμα του Eurogroup ήταν ξεκάθαρο ..Ξεπουλάτε τα όλα ή αυτόματα σας κόβουμε μισθούς και συντάξεις...

Είναι όλα  αυτά που δεν λένε στα Μεγα-λοκάναλα... Είναι όλα αυτά που δεν λένε στο Λαό τα παπαγαλάκια της συγκυβέρνησης..

Ποιο ήταν όμως το κεντρικό και κυρίαρχο μήνυμα της χθεσινής απόφασης του Eurogroup; Τι μας είπαν  με πολύ απλά λόγια;..

Ξεπουλάτε τα όλα ή αυτόματα σας κόβουμε μισθούς και συντάξεις...

Δείτε το βίντεο (στο τέλος του κειμένου), με τις δηλώσεις Γιούνκερ και όλα είναι ξεκάθαρα! Τα πάντα  για το ξεπούλημα των ασημικών.!

Όλα τα άλλα που λέγονται από σήμερα πρωί-πρωί με διθυραμβικούς τόνους από τη κυβέρνηση...
της εσωτερικής τρόικας και από το συρφετό των υπάκουων παπαγάλων της, είναι μία συνεχής πλύση εγκεφάλου για όλους εμάς  τους ...ιθαγενείς.

Ενίοτε οι διθύραμβοι αυτοί διανθίζονται  και με απειλητικές  αστείες ιστοριούλες για τη δήθεν στέρηση μισθών και συντάξεων! Αυτό το τελευταίο όμως ας τολμήσουν να το εφαρμόσουν και τότε θα διαπιστώσουμε πόσο πολύ ...γέλιο θα πέσει!!

 Υποθετικά και μόνο αν τολμούσαν να εφαρμόσουν κάτι τέτοιο, καλλίτερα να φοβερίζουν τον ..πισινό τους!

Καταλάβατε λοιπόν γιατί μας παρουσιάζουν το νέο απίστευτο πρόγραμμα λιτότητας ...το σήριαλ των δόσεων και τα σενάρια χρεοκοπίας;;

 Για να μας αναγκάσουν να πούμε πουλήστε ...πουλήστε τα όλα και όσο-όσο!

Ότι η Ελλάδα είναι "μαγαζί γωνία" με τεράστια περιουσία και πλούσιο υπέδαφος (ορυκτός πλούτος, αέριο και πετρέλαιο) είναι γνωστό σε όλους, εχθρούς και ''φίλους''. Αυτός ήταν εξάλλου και ο κύριος λόγος που τα κοράκια της τρόικας και οι διεθνείς δανειστές μας έβαλαν στο ''στόχαστρό τους''!

Η προίκα και τα ασημικά της Ελλάδας έχουν ανεκτίμητη αξία.

 Ο και επονομαζόμενος ΓΑΠ, ξεκίνησε  πρώτος τον χορό αυτού του παιχνιδιού και  άνοιξε διάπλατα τις πόρτες του ξεπουλήματος.

Συνέχισε ο τραπεζίτης Παπαδήμος που τον διαδέχθηκε, αφού τον  επέβαλε η τρόικα για να μας κάνει δήθεν τον Πρωθυπουργό, ενώ στη συνέχεια την σκυτάλη την πήρε ο και ''Κομανέτσι'' επονομαζόμενος πρωθυπουργός Σαμαράς, λόγω των εξαιρετικών κωλοτούμπων του.

Από κοντά σε αυτούς και όλη αφρόκρεμα της πολιτικής, με επικεφαλής το σοσιαλιστή Βενιζέλο και τον αριστερό Κουβέλη, γιατί εκεί κατάντησαν τις ιδεολογίες που δήθεν κουβαλούσαν στα αποκόμματά τους.

Δυστυχώς όμως, με αυτό το πολιτικό προσωπικό μπλέξανε οι Έλληνες και γι’ αυτό και αυτοί οι πολιτικοί τους τίμησαν δεόντως και οδήγησαν τη χώρα στην εξαθλίωση και στο μαρασμό!
 
 Τώρα όμως  το ζητούμενο  είναι με ποιο τρόπο ο Λαός θα βρει τη δύναμη να ανατρέψει τους πάντες και τα πάντα και να επιβάλει λύση της δικής του εθνικής επιλογής.

Και αυτό πρέπει να γίνει τώρα, γιατί όσο περνάει ο καιρός τα πράγματα δυσκολεύουν και γίνονται μη αναστρέψιμα.

Εδώ και τώρα λοιπόν άρνηση αποδοχής του παράνομου χρέους και διαγραφή του μεγαλύτερου μέρους του, Γιατί:

-Το χρέος δεν ανήκει στο Λαό, αφού ποτέ και για τίποτα δεν ρωτήθηκε.

-Άλλοι το δημιούργησαν, άλλοι το καρπώθηκαν και από εκεί να πάνε οι τοκογλύφοι να ζητήσουν το λογαριασμό.

Επομένως:

Καμία διαπραγμάτευση με κανέναν, γιατί απλά ποτέ δεν διαπραγματεύεσαι με το δήμιό σου. Όσοι όμως μιλούν για διαπραγμάτευση και ότι οι δανειστές-τοκογλύφοι θα υπακούσουν, καλά θα κάνουν να μην αποκοιμίζουν το Λαό και τον κάνουν να ελπίζει σε χίμαιρες, γιατί  και αυτό είναι ανεπίτρεπτο και θα προκαλέσει την οργή του.

 Το θέμα είναι να βρει ο Λαός τα ψυχικά αποθέματα που απαιτούνται για να επιβάλει τη δική του ανατροπή.

Η ιστορία είναι με το μέρος του και αυτό πρέπει να το εκμεταλλευτεί.

Είναι καιρός πλέον να πάρει ο Λαός τις αποφάσεις του και να τολμήσει, διαφορετικά το μέλλον είναι θεοσκότεινο και τα παιδιά που έρχονται ή βρίσκονται στη ζωή δεν μπορούν να  μεγαλώσουν σε τέτοιο περιβάλλον!




Ξεπουλάτε ή αυτόματα σας κόβουμε μισθούς συντάξεις Ξεπουλάτε ή αυτόματα σας κόβουμε μισθούς συντάξεις Reviewed by Διαχειριστής on Τετάρτη, Νοεμβρίου 28, 2012 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.