Μεγαλειώδης διαδήλωση κατά των μεταλλείων στο Πολύγυρο

Την 25η Οκτωβρίου 2012, είχε ορισθεί η δίκη με την αυτόφωρη διαδικασία των 14 συλληφθέντων αγωνιστών. Η δίκη αναβλήθηκε για τις 14 Φεβρουαρίου 2013. Στις 10 π.μ. ξεκίνησε από την Ιερισσό ένα ατελείωτο κονβόϊ αυτοκινήτων από κατοίκους της Ιερισσού, Ουρανούπολης, Αμμουλιανής, Ν. Ρόδων, ενώθηκε στην συνέχεια με τους κατοίκους της Μ. Παναγίας, της Αρναίας κ.λ.π.

Στα δικαστήρια έγινε το αδιαχώρητο. Η αίθουσα του δικαστηρίου ήταν γεμάτη, όπως και ο χώρος έξω από την αίθουσα. Το δικαστήριο του Πολυγύρου πλέον είναι μικρό, δεν μας χωράει όλους και οι δίκες σε λίγο, μάλλον θα πρέπει να γίνονται στο γήπεδο Πολυγύρου!!!

Μετά την αναβολή που δόθηκε από το Δικαστήριο, το πλήθος του κόσμου έκανε πορεία στους δρόμους του Πολυγύρου. Ήταν στην κυριολεξία ένα πολύβουο ανθρώπινο ορμητικό ποτάμι το οποίο εκπήγαζε κυριολεκτικά και μόνο από την Β. Χαλκιδική, και αφιερώνεται σε όλους εκείνους που θέλουν να παραπληροφορούν και να ισχυρίζονται ότι τις διαδηλώσεις τις κάνουν ξενόφερτα στοιχεία, και ότι στην Β. Χαλκιδική αντιδρά μια μικρή ομάδα ψευτο-οικολόγων. Εντύπωση προξένησε το γεγονός ότι την μεγαλειώδη διαδήλωση στην πρωτεύουσα της Χαλκιδικής δεν την κάλυπτε κανένα τοπικό κανάλι!!! Ας δουν, λοιπόν, οι Χαλκιδικιώτες τι ενημέρωση τους παρέχουν και για ποιους δουλεύουν. Παραθέτουμε κάτωθι βίντεο από την μεγαλειώδη διαδήλωση, για να δείτε εξ ιδίων την αλήθεια την οποία τα κανάλια –τοπικά και πανελλαδικά- επιμελώς σας αποκρύπτουν.

Δεν λέμε λόγια πια· μόνο δείχνουμε σε όσους δεν θέλουν να εθελοτυφλούν, τι συμβαίνει στην Β. Χαλκιδική, το οποίο αποκρύπτουν επιμελώς και συστηματικά όλα τα ΜΜΕ. Ένα είναι πλέον γεγονός: το ποτάμι της οργής δεν γυρνά πίσω. Θα πρέπει να επιστρατευθούν σε λίγο όλα τα ΜΑΤ της Ελλάδος και η Β. Χαλκιδική να κηρυχθεί Δήμος σε έκτακτη ανάγκη.

Δείτε το video:



από το "antigoldgreece"
Μεγαλειώδης διαδήλωση κατά των μεταλλείων στο Πολύγυρο Μεγαλειώδης διαδήλωση κατά των μεταλλείων στο Πολύγυρο Reviewed by Διαχειριστής on Κυριακή, Οκτωβρίου 28, 2012 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.