Η Θράκη σε Αναβρασμό

Όχι μόνο στην Ορεστιάδα, αλλά και σε άλλες πόλεις του Νομού Έβρου έγιναν αυτή την εβδομάδα μεγάλες κινητοποιήσεις για την υποβάθμιση της περιοχής και τη σταδιακή απόσυρση του Ελληνικού Κράτους από τη περιοχή.

Το σχέδιο των τρωκτικών της συγκυβέρνησης και των ευρωκρατών γνωστό! Το έχουμε καταγγείλει από καιρό: Απόσυρση του Κράτους και δημιουργία Ειδικής Οικονομικής Ζώνης (ΕΟΖ) ευρωτουρκικών συμφερόντων, που θα σημάνει την οριστική αποκοπή της Θράκης από τον Εθνικό Κορμό.

Τα ντόπια τσόλια της πιο διεφθαρμένης δήθεν «επιχειρηματικότητας» που υπήρξε ποτέ και οι πολιτικοί υποτακτικοί τους, τα έχουν ήδη βρει με τους Τούρκους με επιδιαιτητές τους Γερμανούς. Το σχέδιο διαμελισμού της χώρας είναι σε πλήρη εξέλιξη.

Οι Θρακιώτες συνειδητοποιώντας το πρόβλημα μέσα από την απομάκρυνση των Δημοσίων Υπηρεσιών ξεσηκώνονται. Καλούμε το ΚΚΕ, το ΣΥ.ΡΙΖ.Α., τους Ανεξάρτητους Έλληνες, τα συνδικάτα και κάθε άλλη δημοκρατική δύναμη, να πάρουν θέση για τα τεκταινόμενα στη παραμεθώριο, διαφορετικά δεν μπορεί παρά να τους καταλογιστεί συνενοχή.

Καλούμε κάθε Έλληνα Δημοκράτη και πατριώτη να ξεσηκωθεί. Δεν πάει άλλο. Δεν υποβαθμίζουν μόνο το βιοτικό μας επίπεδο με τα εξοντωτικά μέτρα, δεν αρκούνται στη κατάργηση του Κοινωνικού κράτους και κάθε έννοιας Δημόσιου Αγαθού, δεν «κινεζοποιούν» μόνο τις εργασιακές σχέσεις και συνολικά την οικονομία, δεν απειλούν πλέον άμεσα την όποια μικρή ή μεγαλύτερη περιουσία μας, δεν στέλνουν μόνο τα παιδιά μας μετανάστες στο εξωτερικό. Δεν καταστρέφουν το φυσικό περιβάλλον με τις ΒΑΠΕ στα νησιά και αλλού, όπως με τα χρυσορυχεία επιφανείας στη Χαλκιδική, αλλά και στη Θράκη. Τώρα, ως πραγματικοί εισβολείς βάλουν ευθέως εναντίον της εδαφικής ακεραιότητας της χώρας.

ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ, ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ:
ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΘΡΑΚΗ

«ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ-ΕΠΑΜ»

Δείτε τα βίντεο από τις κινητοποιήσεις στο Σουφλί:






Η Θράκη σε Αναβρασμό Η Θράκη σε Αναβρασμό Reviewed by Διαχειριστής on Κυριακή, Οκτωβρίου 21, 2012 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.