Εικονική πραγματικότητα ή reality άγνοια;

Τελικά σήμερα εδώ στο Ελλαδιστάν τα πάντα κινούνται σε μια εικονική πραγματικότητα....

Κάποιοι πιστεύουν (ή κάνουν ότι πιστεύουν σαν καλοί υπάλληλοι) ότι κυβερνούν.

Mιλάν’ σε κάθε νέα αποτυχία της πολιτικής τους με τα ίδια ακριβώς λόγια, επαναλαμβάνοντας για πολλοστή φορά μέτρα, προσπάθειες και θυσίες που πρέπει να γίνουν (πάντοτε απ΄ τους άλλους βέβαια)... κοιτάζοντας μόνο μπροστά, μέσα από ένα ελεγχόμενο οπτικό ορίζοντα σαν τα ζώα ..(και δεν υποτιμώ σίγουρα τα ζώα μ΄ αυτό!)

Κάποιοι ακούν, ότι θέλουν να ακούσουν τα αφτιά τους και χειροκροτούν με παρρησία και φανατισμό αυτούς τους ίδιους Εφιάλτες που μας οδήγησαν τα τελευταία τριάντα τόσα χρόνια στο ικρίωμα ποντάροντας ακόμα και σήμερα σε μια ΝΕΑ νομή της εξουσίας ... Και κάποιο άλλοι (η αριστερά) δυστυχώς για όλους μας, πιστεύουν ότι κάνουν αντιπολίτευση, αναλωμένοι στα...
οργανωτικά εσωκομματικά τους, ασθμαίνοντας πίσω απ΄ τα γεγονότα που τους έχουν ήδη ξεπεράσει.

Βγάζοντας κατά διαστήματα αποσπασματικές δηλώσεις (απαντήσεις) στα τεκταινόμενα, μιμούμενοι, με θρησκευτική θα τολμούσα να πω ευλάβεια, παλαιοπολιτικές και συμπεριφορές προηγούμενων χρόνων, κομμάτων, ακόμα και πολιτικών, ίσως γιατί το χάϊδεμα των αφτιών και ο εναγκαλισμός με όποιον ανακαλύπτει ξαφνικά σήμερα ότι υπηρετούσε λάθος αφέντη, δημιουργεί μεγαλύτερο ρεύμα.

Διαπιστώνοντας απλά καταστάσεις και γεγονότα που ήδη βιώνουμε όλοι μας, σαν να είναι απλοί καταγραφείς και χαρτογράφοι της πραγματικότητας κι όχι οι πρωτοπόροι, οι μπροστάρηδες στον αγώνα για την αλλαγή αυτού του τοπίου.

Ούτε μια λέξη απ τους διαχειριστές της "επανάστασης" για τις τράπεζες που μέχρι πριν λίγα χρόνια έβγαζαν υπερκέρδη χρεώνοντας με 20 και 25% και δίνοντας 0, 80 και 090% και σήμερα σαν ρουφήχτρες εξαφανίζουν δισεκατομμύρια ευρώ κρατικές ενισχύσεις και επιδοτήσεις, που θα κληθούμε ΕΜΕΙΣ και πάλι να αποπληρώσουμε (πως να κακομιλήσεις σ΄ αυτόν που σε στηρίζει με "ρευστό").

Προσπαθούν να περιχαρακωθούν και να διαχειριστούν ποσοστά και δεδομένα, τρομαγμένοι κι ίδιοι απ΄ την αναπάντεχη άνοδο (ΣΥΡΙΖΑ) ή τη κατακόρυφη πτώση τους (ΚΚΕ), να διατηρήσουν το μαγαζάκι (γωνιακό ή μη) που τους έλαχε να έχουν στην ιδιοκτησία τους, την στιγμή που όλοι οι υπόλοιποι, βιώνουμε την σκληρή πραγματικότητα, της ανεργίας, της φτώχιας, της κατάθλιψης και της πείνας ακόμη, χωρίς όραμα, χωρίς πραγματική ελπίδα, χωρίς κανένα όνειρο ζωής .... σε μια κατάσταση σεισμού, πού δεν έχεις που να παγκιάσεις και από που να κρατηθείς..

Το χειρότερο είναι πως κάποια στιγμή θα το αντιληφθούν, αλλά τότε θα βρουν μπροστά τους μια ακροδεξιά με τεράστια λαϊκή υποστήριξη και ένα λαό σε νευρική κρίση απελπισμένο, πεινασμένο και ανεξέλεγκτο και δυστυχώς για όλους μας τότε θα είναι ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΔΡΑΣΗ...

Αυτή την εικονικότητα ζούμε εμείς στο Ελλαδιστάν μέσα σε reality περίγυρο, με κράτη σε εμφύλια σύρραξη, με μαριονέτες ηγέτες να διασύρονται από καταπιεσμένους λαούς, που ξαφνικά μετά από δεκαετίες ανακαλύπτουν την καταπίεση, με πετρέλαια και αέρια που "σήμερα" ανακαλύψαμε στη ΑΥΛΗ μας.

Κακά τα ψέματα, ο χειμώνας που έρχεται θα είναι τραγικά δύσκολος για όλους μας, με αρνητικές επιπτώσεις, τόσο στα οικονομικά, κοινωνικά και πολιτικά, και όσο ο κουρνιαχτός δεν κατακάθεται, όσο δεν ξεκαθαρίζει το τοπίο του "ξεπουλήματος", τα γεωπολιτικά ισχύοντα σε ολόκληρη την Μεσογειακή λεκάνη θα διαταραχθούν.

Για το γεγονός αυτό αλήθεια ακούσατε κάτι; Χαμός στα αραβικά κράτη της Μεσογειακής λεκάνης, χαμός στη Τουρκία με το ΠΚΚ να καταλαμβάνει πόλεις στην Ανατολική Τουρκία.

Ακούσατε εσείς το παραμικρό; Μόνο κάποιες αποσπασματικές αναλύσεις από Δον Κιχώτες, γνώστες, στρατιωτικούς.

Μακάρι να κάνω εγώ λάθος, αλλά όλα τα δεδομένα συγκλίνουν σε συρρικνώσεις, επεκτάσεις και σημαντικές αλλαγές των εθνικών κρατών όπως τα ξέραμε μέχρι τα σήμερα.

by ΑλεκΜακ…
από το «RAMNOUSIA»
Εικονική πραγματικότητα ή reality άγνοια; Εικονική πραγματικότητα ή reality άγνοια; Reviewed by Διαχειριστής on Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 28, 2012 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.