ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο (Ε.Πα.Μ.) κλιμακώνοντας  και επιταχύνοντας τις παρεμβάσεις και τις δράσεις του, προχωρά συντεταγμένα και με σχέδιο στον Αγώνα για την επίτευξη των στόχων του. Συγκεκριμένα αυτή την εβδομάδα:

1. Συμμετέχει με όλες του τις δυνάμεις στην Αττική, στη Γενική Απεργία και στο πάνδημο συλλαλητήριο των συνδικάτων αύριο Τετάρτη 26 Σεπτέμβρη 2012, με προσυγκέντρωση των μελών και φίλων του στις 12 το μεσημέρι στο πεζόδρομο Κοραή. Αντίστοιχη συμμετοχή θα έχουν οι πυρήνες της επαρχίας στα κατά πόλη ξεχωριστά συλλαλητήρια.

2.  Τη Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου ο Βόρειος Τομέας Αθηνών του Ε.Πα.Μ. διοργανώνει μαζί με άλλες δυνάμεις Ημερίδα-Ανοιχτή Συζήτηση για τον Συντονισμό και την Αναβάθμιση των Κοινωνικών Αντιστάσεων μέσα στη νέα πραγματικότητα μετά τις εκλογές και εν όψει των σκληρότερων αγώνων που έρχονται.

Η εκδήλωση θα γίνει στο Δημαρχείο Αμαρουσίου, Βασ. Σοφίας 9, στην ισόγεια αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, με ώρα έναρξης τις 4 μ.μ.

3. Την Παρασκευή επίσης, 28 Σεπτεμβρίου, ο Πυρήνας της Ακρόπολης θα κάνει τα εγκαίνια των γραφείων του στα Άνω-Πετράλωνα, Κοίλης 5-7-9, στις 8:30 μ.μ..

4. Τη Κυριακή 30 Σεπτέμβρη 2012 θα πραγματοποιηθεί η 2η συνάντηση διατροφικής επάρκειας από τις 10:00 το πρωί μέχρι το βράδυ, στο στέκι του Ν. Τομέα, Λακωνίας 27.

5. Τη Κυριακή 30 Σεπτέμβρη 2012 επίσης, στις 7 το απόγευμα, ο Τομέας Μεσογείων διοργανώνει συγκέντρωση με πολιτική ομιλία στη παραλία Νέας Μάκρης (παιδική χαρά).
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Reviewed by Διαχειριστής on Τρίτη, Σεπτεμβρίου 25, 2012 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.