Μέχρι πού θα φτάσουν;..

Από το http://harrytsopanos.blogspot.com/

Εγώ και όσοι έχουν ένα ενδιαφέρον για αυτή την χώρα παρακολουθούμε την ανάλγητη προσπάθεια αλλού ενός διαχειριστή ο οποίος ήρθε με απάτες και τρομοκρατία να διαχειριστεί το πρόβλημα.

Να διαχειριστεί κάτω από εντολές που έχει πάρει τις οποίες προεκλογικά απέκρυψε δείχνοντας ένα άλλο πρόσωπο και αυτός όπως και ο προηγούμενος από αυτόν διαχειριστής.

Μέχρι που θα φτάσει?

Το καλοκαίρι τελειώνει, μαζί και τα μπάνια των Ελλήνων που επιμένουν σαν στρουθοκάμηλοι να χώνουν το κεφάλι στην άμμο και να θεωρούν ότι το πρόβλημα δεν θα τους αγγίξει αυτούς ....οχι όλων φυσικά, οι άστεγοι, οι άνεργοι, οι χαμηλόμισθοι περνούν σιωπηλά το μαρτύριο τους ενώ κάποιοι άλλοι παίζουν με τους αστακούς και τις σαμπάνιες σε γραφικά νησιά αδιαφορώντας για όλα τ’ άλλα.

Η ασυδοσία και το καλοβόλεμα όσων έχουν την εξουσία διαφημίζεται και κανένας δεν νοιάζεται πλέον για αυτό το χάλι, οι βολευτές βολεύουν συγγενείς και φίλους, πάνε ταξιδάκια δωρεάν σε...
ξενοδοχεία πολυτελείας, η χώρα καίγεται από την μια άκρη στην άλλη, το κόστος ζωής συνέχεια ανεβαίνει ...και μέσα σε όλα αυτά να και το χρυσαύγουλο κόμμα να διεκδικεί την ηγεσία της αντίστασης του λαού.

Μέχρι που θα φτάσουν?

Ο αόμματος κυβερνήτης διεκδικεί δάφνες υποτέλειας πουλώντας νησιά και ό,τι άλλο βρει μπροστά του, υποκλίνεται σε αυτούς που πριν λίγους μήνες αντιστεκόταν υποκριτικά και εμείς πάλι το συζητάμε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και έπειτα βρίσκουμε ένα άλλο θέμα και ξεχνιόμαστε.
 Υγεία, φάρμακα, ασφάλεια, συντάξεις όλα γίνονται κομμάτια για να περισωθούν τα ευρώ να πληρώσουμε τα χρέη που δεν ξέρουμε ποιοι τα έχουν χρεωθεί, και το χειρότερο ....έρχεται χειμώνας.

Χειμώνας με τιμές πετρελαίου εκτός λογικής, χειμώνας με ακόμα περισσότερους άστεγους και άνεργους, χειμώνας με αποφάσεις που θα καταργήσουν κάθε κοινωνικό η εργασιακό δικαίωμα.

Μέχρι που θα φτάσουν?

Μέχρις εκεί που θα τους αφήσουμε!!!!!!!!!!!
Μέχρι πού θα φτάσουν;.. Μέχρι πού θα φτάσουν;.. Reviewed by Διαχειριστής on Δευτέρα, Αυγούστου 27, 2012 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.