ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΕΠΑΜ

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η πανελλαδική ψηφοφορία των μελών του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου για τη νομική υπόστασή του. Αναμένεται σύντομα η έκδοση των επίσημων αποτελεσμάτων από την Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι παρά τις οργανωτικές δυσκολίες και την ύπαρξη μεγάλου αριθμού μελών σε περιοχές όπου δεν λειτουργούν ακόμα πυρήνες, ο κόσμος του Ε.Πα.Μ. ανταποκρίθηκε με μαζική προσέλευση στις κατά τόπους συνελεύσεις, ενώ αρκετοί προτίμησαν να ψηφίσουν με τους εναλλακτικούς τρόπους που είχαν προταθεί. 
 Η όποια καθυστέρηση στην ανακοίνωση του αποτελέσματος οφείλεται στον ενδελεχή έλεγχο και τη διασταύρωση των στοιχείων των μελών που ψήφισαν μέσω fax ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, προκειμένου να αποκλειστεί η οποιαδήποτε περίπτωση διπλοψηφιών, ή συμμετοχής ατόμων που δεν είχαν δικαίωμα στη ψηφοφορία, για να υπάρξει πλήρης κατοχύρωση της εγκυρότητας του αποτε-λέσματος.
Πάντως, η συντριπτική πλειοψηφία των μελών φαίνεται να αποδέχεται το Ε.Πα.Μ. να λάβει τη νομική υπόσταση κόμματος, διατηρώντας τα μετωπικά του χαρακτηριστικά ως προς τη δομή και τον τρόπο λειτουργίας του.
Συναγωνίστριες και συναγωνιστές, προχωρούμε με γοργά βήματα στην ολοκλήρωση της πολιτικής και οργανωτικής μας συγκρότησης συμμετέχοντας μαζικά μεθαύριο Τετάρτη 14 Μαρτίου στη Παναττική Ολομέλεια στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.
Επειδή το μέγεθος της αίθουσας «Μελίνα Μερκούρη» το επιτρέπει, μπορούν να παραστούν ως παρατηρητές και μη ηλεκτρονικά καταχωρημένα μέλη μέχρι την 8η Μαρτίου που έκλεισαν οι κατάλογοι των μελών, προκειμένου να διεξαχθεί ομαλά η χθεσινή ψηφοφορία, καθώς και όσοι φίλοι του Ε.Πα.Μ. το επιθυμούν.
Το Ε.Πα.Μ. Μεσογείων
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΕΠΑΜ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΕΠΑΜ Reviewed by Διαχειριστής on Τρίτη, Μαρτίου 13, 2012 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.