Εικονική Πραγματικότητα και Μνημονιακή Πολιτική.

Η Ελλάδα εδώ και δύο χρόνια ζει τον απόλυτο εφιάλτη στην καθημερινή της ζωή. Ποτέ στην ιστορία της σύγχρονης Ελλάδας δεν πρόδωσαν οι πολιτικοί της  με τόση ευκολία τα ιερά και τα όσια αυτού του τόπου. Γεγονός είναι ότι όλα δεν έγιναν ξαφνικά δίχως αιτία και αφορμή.

Μεθοδικά και εφαρμόζοντας πολιτικές που σαν στόχο είχαν την ηθική  απογύμνωση του έμψυχου δυναμικού της, δημιούργησαν τα σύγχρονα αδιάφορα ανθρωπάκια που η μόνη τους τύχη ήταν η φυσική βιολογική τους παρουσία. Τίποτα άλλο για οτιδήποτε και οποιονδήποτε.

Δεν υπήρξε σχεδιασμός σ΄ αυτή την χώρα από ιδρύσεως της με το πρωτόκολλο του Λονδίνου. Τα πάντα είχαν από τότε σχεδιασθεί για να εξυπηρετούν συγκεκριμένα συμφέροντα συγκεκριμένες πολιτικές  για εκλεκτούς αποδέκτες- αρπακτικά που με καλοσχεδιασμένα συμβόλαια απομυζούσαν τον ιδρώτα ενός λαού. Λαός που χρειάστηκε 200 περίπου χρόνια να εκμαυλιστεί και να χάσει την αξιοπρέπειά του και την υπερηφάνεια του. Κανείς από τους νεώτερους Έλληνες δεν...
ενδιαφέρεται από πού κατάγεται, ποιο είναι το παρελθόν του και ποιο το  παρόν και το μέλλον του. Μετάγγιση ελεεινών καθημερινών προτύπων από άλλες χώρες με διαλυμένες κοινωνίες, με απίστευτη θρησκευτική υποκρισία σαν επικάλυμμα  και ετοιμόρροπο παρόν και μέλλον.

Προφανώς η επιτάχυνση των διαδικασιών της πλήρους υποταγής στην θέληση βάρβαρων εχθρών που μόνιμα λήστευαν ότι καλύτερο είχε αυτός ο τόπος. Άγγλοι, Γερμανοί και τα παράγωγά τους οι Αμερικανοί έπεσαν σαν ακρίδες στην χώρα και χωρίς πλέον να κρατούν τα προσχήματα διαρπάζουν τα ιμάτιά της πάντα με την βοήθεια ανήθικων πολιτικών που ούτε τα προσχήματα δεν τηρούν πλέον, με εξαγορασμένες συνειδήσεις κυβερνητικών ανδρεικέλων.

Το νέο μνημόνιο Νο 3 που ετοιμάζονται  να υπηρετήσουν με την ίδια δουλικότητα και φοβερούς στόχους που έχει σαν αποτέλεσμα  την καταστροφή και την διάλυση του λαού και της υπόστασης της χώρας , έτσι τουλάχιστον όπως την γνωρίσαμε εμείς οι  μεγαλύτεροι σε ηλικία. Οι Έλληνες θα ζουν πλέον στην εικονική πραγματικότητα με την ψευδαίσθηση ότι δεν έχει αλλάξει τίποτα. Η επιβολή του νέου εξοντωτικού μνημονίου που το δημοσιεύουν αποσπασματικά διάφορα ελεεινά έντυπα καταδεικνύει την απίστευτη κυνικότητα και των μεν αλλά και των βλάσφημων και επίορκων εγκάθετων πολιτικών. Βάρβαρες αποφάσεις για την υγεία τα φάρμακα, την παιδεία, την συγκοινωνία και τα λιμάνια της χώρας την καταλήστευση και της τελευταίας ικμάδας του λαού.

Η αντίδραση δεν είναι εύκολη, αλλά δεν μπορεί να παραμείνουμε αδρανείς μπροστά στην λαίλαπα των επιδρομών που είναι έτοιμες να ξεσπάσουν. Ίσως η τελευταία καταφυγή μας να είναι η ίδια τακτική με  των πατεράδων και των παππούδων μας και που βέβαια δεν είναι ούτε εύκολη αλλά ούτε και ανώδυνη. Αλλά φαίνεται να είναι η τελευταία λύση που απέμεινε και είναι εξαιρετικά επώδυνη λύση. Μια λύση που δεν την θέλουμε αλλά ο λαός οδηγείται σ΄ αυτή σπρωγμένος από την απελπισία και την απόλυτη διαγραφή  του μέλλοντός του.

από το «GERMA»
Εικονική Πραγματικότητα και Μνημονιακή Πολιτική. Εικονική Πραγματικότητα και Μνημονιακή Πολιτική. Reviewed by Διαχειριστής on Δευτέρα, Νοεμβρίου 05, 2012 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.