Η Τ.Ο. Ε.ΠΑ.Μ. Γλυφάδας – Ελληνικού στηρίζει την Δημοτική Κίνηση «ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ» με υποψήφια Δήμαρχο την Ειρήνη Βαγγελάτου




ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ
Ε.ΠΑ.Μ. ΓΛΥΦΑΔΑΣ – ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ

Ουδείς αμφιβάλλει πλέον πως η 18η Αυγούστου 2018 δεν υπήρξε ποτέ. Η ημέρα, κατά την οποία η Ελλάδα βγήκε από τα μνημόνια, δεν υπήρξε ποτέ. Ακόμα και η ίδια η σκέψη ότι η Ελλάδα ολοκλήρωσε ένα δεκαετή κύκλο κρίσης και πως ανοίγονται άλλες προοπτικές για τη χώρα μας πλέον, αποτελεί πικρό αστείο. Όλες οι κυβερνήσεις τις περιόδου αυτής αλλά ακόμη περισσότερο οι κυβερνήσεις ΣΥΡΙΖΑ έκαναν όλες τις επιλογές εκείνες που δεν είχαν σκοπό την εξυπηρέτηση των συμφερόντων του ελληνικού λαού, αλλά αντίθετα το πλιάτσικο της δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας των Ελλήνων.

Και αφού δημιουργήθηκαν δύο εταιρείες ιδιωτικού δικαίου, η Ελληνική Εταιρεία Συμμετοχών και Περιουσίας (ΕΕΣΥΠ) και η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) για να υφαρπαχθεί ο δημόσιος και ιδιωτικός πλούτος των Ελλήνων, ήρθε η ώρα της περιουσίας των Δήμων αλλά και των ταμείων τους να γίνουν βορά στις ορέξεις των δανειστών και των συν αυτοίς.
Πλέον η οικονομική αυτοτέλεια των Δήμων και επομένως η άσκηση οποιασδήποτε πολιτικής υπέρ του δημότη και πολίτη αυτής της χώρας τίθεται σε κίνδυνο. Αντίθετα, τα ταμεία των Δήμων θα καταλήξουν να είναι ένας ακόμα εισπρακτικός μηχανισμός για την εξυπηρέτηση ενός χρέους αέναου και συνεχώς αυξανόμενου. Πρωτίστως ως δημότες και κατόπιν ως πολίτες θεωρούμε πως έχουμε καθήκον:
  • Να αποτρέψουμε την παράδοση των ταμειακών διαθέσιμων του Δήμου Γλυφάδας στον έλεγχο της ΑΑΔΕ για να πληρώνονται οι καταστροφικές επιλογές των κυβερνήσεων Τσίπρα
  • Να αποτρέψουμε την εκχώρηση της δημοτικής ή οποιασδήποτε άλλης δημόσιας περιουσίας που θα χρησιμοποιηθεί ως εγγύηση εκπλήρωσης των χρηματοπιστωτικών υποχρεώσεων του κράτους προς τους δανειστές
  • Να αποτρέψουμε εξωθεσμικούς φορείς όπως η διαβόητη Ελληνογερμανική Συνέλευση να μετατρέψουν το Δήμο μας σε πηγή πλουτισμού για τους καταχρεωμένους δήμους της Γερμανίας μέσω της διαχείρισης των απορριμμάτων και των πηγών ενέργειας.
Οι αυτοδιοικητικές εκλογές που διεξάγονται σε λίγες μέρες πρέπει να  αναδείξουν αιρετούς που θα αντισταθούν στην εφαρμογή των μνημονιακών επιταγών για την παράδοση των πηγών εσόδων των Δήμων. Για το λόγο αυτό η Τοπική Οργάνωση του Ε.ΠΑ.Μ. Γλυφάδας – Ελληνικού αποφάσισε να δώσει το στίγμα της στις εκλογές για την ανάδειξη Δημάρχου στο Δήμο Γλυφάδας και να υπερασπιστεί τα παραπάνω προτάγματα μέσω της συμμετοχής του συναγωνιστή Στουρνάρα Γεώργιου στο συνδυασμό της υποψήφιας Δημάρχου Γλυφάδας Ειρήνης Βαγγελάτου με την ονομασία «ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ».

Καλούμε τις φίλες και τους φίλους του Ε.ΠΑ.Μ. και όλους τους πολίτες του Δήμου Γλυφάδας να στηρίξουν με την ψήφο τους το συνδυασμό «ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ» και τον συναγωνιστή και υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο Στουρνάρα Γεώργιο για μία μαχητική φωνή στο Δήμο Γλυφάδας.


13 Μαΐου 2019

Τ.Ο. Ε.ΠΑ.Μ. Γλυφάδας – Ελληνικού
Η Τ.Ο. Ε.ΠΑ.Μ. Γλυφάδας – Ελληνικού στηρίζει την Δημοτική Κίνηση «ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ» με υποψήφια Δήμαρχο την Ειρήνη Βαγγελάτου Η Τ.Ο. Ε.ΠΑ.Μ. Γλυφάδας – Ελληνικού στηρίζει την Δημοτική Κίνηση «ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ» με υποψήφια Δήμαρχο την Ειρήνη Βαγγελάτου Reviewed by ΕΠΑΜ ΕΡΕΤΡΙΑΣ on Δευτέρα, Μαΐου 20, 2019 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.