Μήνυση Επί Εσχάτη Προδοσία από το ΕΠΑΜ - Καζάκης, Μαζαράκης, Παπαντωνίου στα Ιωάννινα - 29-9-2018(Βίντεο)



Ο Δημήτρης Καζάκης, Πρόεδρος του Ε.ΠΑ.Μ., ο Φώτης Μαζαράκης, επικεφαλής του τομέα δικαιοσύνης του Ε.ΠΑ.Μ. και ο Αντώνης Παπαντωνίου, μέλος του Ε.ΠΑ.Μ, στην ομιλία-συζήτηση με θέμα τη μήνυση επί εσχάτη προδοσία, στα Ιωάννινα το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2018.

0:00 Α. Παπαντωνίου

9:35 Φ. Μαζαράκης

40:40 Δ. Καζάκης

1:36:26 Συζήτηση



H «Μήνυση – Συνηγορία για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας» που υπέβαλλε ενώπιον της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου το ΕΝΙΑΙΟ ΠΑΛΛΑΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ στις 05.02.2018, δεν αφορά μόνο τη δίωξη και τον ποινικό κολασμό αυτών που αλλοίωσαν και αδρανοποίησαν Θεμελιώδεις Θεσμούς του Δημοκρατικού Πολιτεύματος, αυτών που καθυπόταξαν στη μέγγενη ξένων συμφερόντων το παρόν και το μέλλον των παιδιών μας, αλλά συνηγορεί ενεργητικά υπέρ της Ελευθερίας της Πατρίδας, των Δικαίων του Ελληνικού Λαού και την αποκατάστασή τους.
Καλούνται όλες οι Πατριωτικές Δημοκρατικές και Αντιμνημονιακές δυνάμεις να συμπαραταχθούν στην προσπάθεια, μέσα στα πλαίσια που επιτάσσει το Σύνταγμα και οι νόμοι που συμφωνούν μ’ αυτό.

Καλούνται οι Λειτουργοί της Δικαστικής Εξουσίας να επιδείξουν το σθένος που επιτάσσει το Σύνταγμά μας κατά την υλοποίηση του δικαιοδοτικού τους έργου: γνωρίζουν ότι κατά την άσκηση των καθηκόντων τους υπόκεινται μόνο στο Σύνταγμα και στους νόμους που συμφωνούν μ’ αυτό και σε καμιά περίπτωση δεν υποχρεούνται να συμμορφώνονται με διατάξεις που έχουν τεθεί κατά, ή προς, κατάλυση του Συντάγματος (άρθρα 87 παρ.2 και 93 παρ.4 Σ/75). Είναι Χρέος τους, όπως και όλων των ελλήνων πολιτών, η υπεράσπιση της Δημοκρατίας και των Δικαίων του Λαού μας.





Το ψήφισμα για την Πατρίδα & την αποκατάσταση της Δημοκρατίας ΕΔΩ
https://epamhellas.gr/?p=75418


Προσυπογράψτε το ψήφισμα ΕΔΩ
http://bit.ly/2ErfZUR




https://epamhellas.gr/

https://www.facebook.com/metopo/
https://twitter.com/epamhellas/
https://dimitriskazakis.blogspot.com/
http://e-roi.gr/

https://seisaxthia-epam.blogspot.gr/
Μήνυση Επί Εσχάτη Προδοσία από το ΕΠΑΜ - Καζάκης, Μαζαράκης, Παπαντωνίου στα Ιωάννινα - 29-9-2018(Βίντεο) Μήνυση Επί Εσχάτη Προδοσία από το ΕΠΑΜ - Καζάκης, Μαζαράκης, Παπαντωνίου στα Ιωάννινα - 29-9-2018(Βίντεο) Reviewed by ΕΠΑΜ ΕΡΕΤΡΙΑΣ on Δευτέρα, Οκτωβρίου 08, 2018 Rating: 5

1 σχόλιο:

  1. Υποστηρίζω και ψηφίζω υπέρ των απόψεων του κυρίου Δημητρίου ΚΑΖΑΚΗ αναφορικά με τα μνημόνια κατά των Ελλήνων . Συμφωνώ απόλυτα με την γραμμή και τον αγώνα του κ. Δ. ΚΑΖΑΚΗ κατά των ξένων συμφερόντων που επιβουλεύονται την κυριότητα και την πενιχρή περιουσία των Ελλήνων , αποκτημένη με αγώνες ιδρώτα και αίμα . Δεν είναι ποτέ δυνατόν να επιτρέψουμε σε μια δράκα παρανομούντων τοκογλύφων δανειστών να εκμεταλλεύονται έναν ολόκληρο λαό με δεκαπέντε χιλιάδες χρόνια πολιτισμό , να τον σέρνουν στο τελευταίο σκαλί ταπείνωσης και να τον καταντούν περίγελο σε ολόκληρη την ανθρωπότητα . Να σταματήσει τώρα αυτός ο διασυρμός και η υποβάθμιση της πατρίδας μας από όλους αυτούς που του ζητούν την ψήφο του , οι οποίοι για για δεκαετίες επί δεκαετιών τον λοιδορούν , τον χλευάζουν και τον εκμεταλλεύονται .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.