Να πάμε στο συλλαλητήριο της Κυριακής 4 Φεβρουαρίου 2018

ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ  Για να δηλώσουμε ξεκάθαρα ότι, δεν αναγνωρίζουμε στα βόρεια σύνορα της κατεχόμενης πατρίδας μας κανένα Νατοϊκό προτεκτοράτο, πολύ περισσότερο όταν η ονομασία του περιέχει  τον όρο «Μακεδονία» ή παράγωγό του.
ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ  για να φωνάξουμε ότι, τα κρατίδια που δημιουργήθηκαν με τη βίαιη και παράνομη επίθεση στη Γιουγκοσλαβία, είναι προϊόντα διαμελισμού κυρίαρχου κράτους με ξένη επέμβαση και ως τέτοια ΔΕΝ πρέπει να αναγνωριστούν, ασχέτως της ονομασίας τους. Διότι έτσι αποδεχόμαστε το «δικαίωμα» των ιμπεριαλιστών να επεμβαίνουν και να διαμελίζουν ενιαία, κυρίαρχα κράτη, δημιουργώντας κράτη-μαριονέτες των δικών τους συμφερόντων.
ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ για να καταστήσουμε σαφές ότι, ΔΕΝ επιτρέπουμε να «τακτοποιούνται» τα εθνικά μας ζητήματα, από κυβερνήσεις-συνεργάτες των δυνάμεων κατοχής, οι οποίες παραδίνουν τα κυριαρχικά μας δικαιώματα και συναινούν, επί της ουσίας, στην κατάργηση της ίδιας της κρατικής μας υπόστασης. Δεν θα επιτρέψουμε αυτό που συνέβη στη Γιουγκοσλαβία να συμβεί και στην Ελλάδα!
ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ για να υπογραμμίσουμε ότι, δεν ξεχνάμε πως κυβέρνηση και «αντιπολίτευση» κάνουν και σε αυτό το ζήτημα ότι έκαναν χρόνια τώρα: υπογράφουν, ψηφίζουν και υλοποιούν κάθε εντολή των «θεσμών», των «αξιολογητών», της Ε.Ε., του ΝΑΤΟ. Εκτελούν καθημερινά το λαό και τα δικαιώματά του. Εκποιούν την δημόσια περιουσία κι εκπλειστηριάζουν την ιδιωτική. Αυξάνουν τα χαράτσια, και ρημάζουν μισθούς, συντάξεις, εισοδήματα… ζωές!
 8 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΤΟΧΗΣ8 ΧΡΟΝΙΑ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΥ, έφεραν το λαό μας στα πρόθυρα του εξανδραποδισμού και την Ελλάδα μας στο χείλος της καταστροφής. Βαρεθήκαμε να τρώμε σφαλιάρες από «συμμάχους» κι «εταίρους»! Να υποστηρίζουν κάθε ανιστόρητο «νταή» της περιοχής, να υποθάλπουν κάθε «σουλτανικό φετφά»!
ΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗ ΠΑΡΕΚΕΙ! Πρέπει ΤΩΡΑ, να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας!
Με αφορμή την ονομασία των Σκοπίων, να αναδείξουμε το πατριωτικό συναίσθημα και τη μαχητικότητα του λαού στην υπεράσπιση της εθνικής μας κυριαρχίας! Να απομονώσουμε τους πατριδοκάπηλους που επιδιώκουν τον αποπροσανατολισμό και τον διχασμό του λαού!
 Η προάσπιση της Πατρίδας δεν είναι υπόθεση ενός συλλαλητηρίου! Δεν εξαντλείται στη Μακεδονία! Αφορά και τη Θράκη, και το Αιγαίο… Αφορά μια ενιαία, αδιαίρετη, ελεύθερη και δημοκρατική Ελλάδα, που δεν θα θυσιάζεται στις επιταγές και τα συμφέροντα της ΕΕ, των «θεσμών», του ΝΑΤΟ».
Είναι αγώνας, διαρκής και καθημερινός! Αγώνας, πριν και πάνω από όλα, ενάντια στο καθεστώς κατοχής και τους δωσίλογους που το υπηρετούν! Είναι αγώνας ενάντια στην υποδούλωση της χώρας μας στις αγορές και το Ευρώ! Είναι, οφείλει να είναι, ανένδοτος, παλλαϊκός, αγώνας για την απελευθέρωση της χώρας μας από τα δεσμά του χρέους της Ε.Ε. και του ΔΝΤ. Αγώνας, για να γίνει ο λαός νοικοκύρης στον τόπο μας!
 Αθήνα, 30 Ιανουαρίου 2018
Η Πολιτική Γραμματεία του Ε.ΠΑ.Μ.
Να πάμε στο συλλαλητήριο της Κυριακής 4 Φεβρουαρίου 2018 Να πάμε στο συλλαλητήριο της Κυριακής 4 Φεβρουαρίου 2018 Reviewed by Unknown on Τετάρτη, Ιανουαρίου 31, 2018 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.