«​Ιστορική​» ​ απόφαση των συμβολαιογράφων εις βάρος του ελληνικού λαού και προς όφελος των ​δανειστών και των ​τραπεζών!

Της Ελπίδας Λέκκα
Οι Συμβολαιογράφοι κλήθηκαν, εκ νέου, χθες Δευτέρα 27 Νοεμβρίου​ προκειμένου να πάρουν ιστορική απόφαση σχετικά με τα θέματα των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών.
Σε μια συνέλευση με διαδικασία  που ελέγχεται για την νομιμότητά ​της, με απουσίες συμβολαιογράφων που καλύφθηκαν με εξουσιοδοτήσεις, που στην εξέλιξή της 5 μέλη του ΔΣ του συμβολαιογραφικού συλλόγου παραιτήθηκαν και ​κατά την διαδικασία ​2 ενστάσεις περί ακυρώσεως της διαδικασίας κατατέθηκαν, οι συμβολαιογράφοι τελικά αποφάσισαν εν μέσω πιέσεων και εκβιασμών, ​να λήξουν την αποχή τους και να κηρύξουν την έναρξη των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών στις 29 Νοεμβρίου.

Με τη συναίνεση και την συνεργασία τους, ​χιλιάδες Έλληνες πολίτες θα δουν τα ακίνητα τους να βγαίνουν στο σφυρί με το πάτημα ενός μόνο κουμπιού.​
Το κίνημα σε όλη τη διάρκεια των αντισυνταγματικών πλειστηριασμών και μέχρι την χθεσινή τους συνέλευση, τους απηύθυνε ύστατη έκκληση: ​Ν​α συμπαραταχθούν με τον ελληνικό λαό και να εμποδίσουν με κάθε τρόπο την λεηλασία της περιουσίας των Ελλήνων από τις δυνάμεις της σύγχρονης κατοχής και τους συνεργάτες τους, και να μην συναινέσουν στις πιέσεις των σύγχρονων μαυραγοριτών συναδέλφων τους που δεν υπηρετούν ως δημόσιοι λειτουργοί αλλά σαν κοινοί κερδοσκόποι ίδια συμφέροντα και τραπεζικά​.​
Δυστυχώς, αντί να ταχθούν στο πλευρό του ελληνικού λαού και να τον προστατεύσουν αποφάσισαν να προστατεύσουν τα του οίκου τους, να συνεργαστούν με το δωσιλογικό πολιτικό σύστημα και τους τραπεζίτες και να ζητούν γι’ αυτό προστασία από τις δυνάμεις καταστολής της κυβέρνησης.
Πράγματι χρειάζονται προστασία αυτοί που σπούδασαν την νομική επιστήμη και τελικά συμπράττουν με αυτούς που έχουν διαπράξει εσχάτη προδοσία καταλύοντας την εθνική κυριαρχία.
Πράγματι χρειάζονται προστασία αυτοί που ορκίστηκαν στο Σύνταγμα​, ​αλλά συμπράττουν με μία κυβέρνηση που έχει καταπατήσει το Σύνταγμα.
Πόσο όμως θα τους προστατεύει η »προστασία» αυτή, όταν θ΄αρχίσουν κατά εκατοντάδες να πλειστηριάζουν ηλεκτρονικά  τα σπίτια των συμπολιτών μας, που αντισυνταγματικά βγαίνουν στο σφυρί  από τις τράπεζες που έχουν ήδη αποζημιωθεί για τις οφειλές τους ;;
Όπως γράφει ένας Γάλλος συγγραφέας :
Ένας άνθρωπος πλούσιος αλλά εξαρτώμενος, υπακούει σε κάποιον άλλον ή σε πολλούς άλλους.
Ένας φτωχός άνθρωπος που δεν εξαρτάται από άλλους, υπακούει μόνο στην ανάγκη. Και τότε…..
Η Ελπίδα Λέκκα, είναι μέλος του Εθνικού Συμβουλίου και ​επικεφαλής του Τομέα Κοινωνικών Δράσεων του Ε.ΠΑ.Μ.
«​Ιστορική​» ​ απόφαση των συμβολαιογράφων εις βάρος του ελληνικού λαού και προς όφελος των ​δανειστών και των ​τραπεζών! «​Ιστορική​» ​ απόφαση των συμβολαιογράφων εις βάρος του ελληνικού λαού και προς όφελος των ​δανειστών και των ​τραπεζών! Reviewed by Unknown on Τρίτη, Νοεμβρίου 28, 2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.