Με μαζική προσέλευση ολοκληρώθηκε η εκδήλωση για το χρέος

Σε μια κατάμεστη αίθουσα κεντρικού ξενοδοχείου των Αθηνών ολοκληρώθηκε απόψε το βράδυ η εκδήλωση για το χρέος και τον τρόπο ολοκληρωτικής διαγραφής του που διοργάνωσε το Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο (ΕΠΑΜ) σε συνέχεια και ολοκλήρωση της αντίστοιχης ημερίδας της 19ης Μαρτίου για την παρουσίαση της πρότασης του ΕΠΑΜ για τη σχέση του χρέους με το νόμισμα, τη μη αναγνώριση του και την οριστική διαγραφή του.

Κεντρικός ομιλητής απόψε ήταν ο γενικός γραμματέας του Μετώπου Δημήτρης Καζάκης, ο οποίος έκανε μια ιστορική αναφορά στην προέλευση των χρεών και τις δυνατότητες που η διεθνής κοινότητα προσφέρει μέσω του διεθνούς δικαίου για την ολοσχερή διαγραφή του.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν προσωπικότητες από τον χώρο της πανεπιστημιακής κοινότητας και της οικονομίας, ενώ χαιρετισμούς απηύθυναν εκπρόσωποι πολιτικών φορέων και κομμάτων. 

Εντύπωση προκάλεσε -αφήνοντας έκπληκτους ακόμα και τους ίδιους τους διοργανωτές της εκδήλωσης- η μαζική προσέλευση του κόσμου, που εξανάγκασε το ξενοδοχείο να προσθέσει πέραν των 350 επί πλέον καθισμάτων στα ήδη 500 που διέθετε η αίθουσα, ενώ αρκετοί παρέμειναν παρακολουθώντας όρθιοι. Σημαντική επίσης υπήρξε η παρουσία της νεολαίας, η οποία απέδειξε ότι καθόλου δεν είναι αδιάφορη για τα τεκταινόμενα.

Μετά την κεντρική ομιλία ακολούθησε συζήτηση με πλήθος ερωτήσεων και τοποθετήσεων, που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των παρευρισκομένων επί περίπου τέσσερις ώρες.

Οι εκδηλώσεις του ΕΠΑΜ θα συνεχιστούν πανελλαδικά με σκοπό την ενίσχυση του ρεύματος για την εξουσία, που θα μας οδηγήσει στην Απελευθέρωση και τη Δημοκρατία!


Με μαζική προσέλευση ολοκληρώθηκε η εκδήλωση για το χρέος Με μαζική προσέλευση ολοκληρώθηκε η εκδήλωση για το χρέος Reviewed by Διαχειριστής on Πέμπτη, Απριλίου 06, 2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.