Το ΕΠΑΜ συμμετέχει μαζικά στα συλλαλητήρια της Κυριακής και της Δευτέρας

Κάλεσμα του Οργανωτικού Γραφείου

Συναγωνίστριες και συναγωνιστές

Αυτή τη κρίσιμη στιγμή του αγώνα, με τα εκβιαστικά διλήμματα για υποταγή στους «θεσμούς» και τις απαιτήσεις τους και την κυβέρνηση να διολισθαίνει σε έναν «συμβιβασμό» που θα ολοκληρώσει την καταστροφή της Ελλάδας και του λαού της, εμείς ΤΩΡΑ πρέπει να δώσουμε το αγωνιστικό μας παρόν με σημαία μας την εθνική αξιοπρέπεια και όπλο τα προτάγματά μας, που είναι επίκαιρα όσο ποτέ!

Καλούμε όλες και όλους την Κυριακή 10 Μαΐου 2015 στις 6:00 μμ στην πλατεία Συντάγματος να συμμετέχουμε στο κάλεσμα των κινημάτων, που απαιτεί και βάζει πάνω από τους «έντιμους» συμβιβασμούς που υπόσχεται η παρούσα κυβέρνηση, την αξιοπρέπεια του Ελληνικού λαού.

Επίσης τη Δευτέρα 11 Μαΐου 2015 στις 6:00 μμ στα Προπύλαια συμμετέχουμε στο κάλεσμα της «Κίνησης για τη διαγραφή του χρέους». Να θυμίσουμε ότι η «Κίνηση για τη διαγραφή του χρέους» προτάσσει ως μόνη λύση για το χρέος τη μονομερή διαγραφή του. Το ΕΠΑΜ συμμετέχει στη κίνηση με μέλη του στη συντονιστική επιτροπή αγώνα.

Συναγωνίστριες και συναγωνιστές,

Στηρίζουμε τις κινητοποιήσεις με τη συμμετοχή μας.
Οι αγώνες κερδίζονται στο δρόμο!
Όλα τα μέλη και οι φίλοι παρακαλούνται να δώσουν το παρόν με την παρουσία τους στις κινητοποιήσεις.

Το Οργανωτικό Γραφείο του ΕΠΑΜ
8/5/2015


Το ΕΠΑΜ συμμετέχει μαζικά στα συλλαλητήρια της Κυριακής και της Δευτέρας Το ΕΠΑΜ συμμετέχει μαζικά στα συλλαλητήρια της Κυριακής και της Δευτέρας Reviewed by Διαχειριστής on Παρασκευή, Μαΐου 08, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.