Ένα επιτυχημένο συλλαλητήριο με μια παρατυπία!

Του Γιώργου Αναλυτή
Ο Ελληνικός λαός στις 4-2-2018 έδωσε ένα ηχηρό παρών με την παρουσία του και έδειξε ότι τίποτε δεν τον τρομάζει!
Ούτε οι απειλές του Ρουβίκωνα, ούτε η παραπληροφόρηση, ούτε και οι ταμπέλες του φασίστα σε όσους θα έδιναν το παρών, με σκοπό να διχάσουν  τον κόσμο, τρόμαξαν τον λαό.
Αντιθέτως η ηχηρή παρουσία του, τρόμαξε πολλούς και κυρίως τους υπονομευτές αυτής της χώρας. Η σπίθα που ‘’άναψε’’ στη Θεσσαλονίκη στις 21/1, έγινε φωτιά. Ο λαός βροντοφώναξε σύσσωμος για τη Μακεδονία, για τα μνημόνια, για την ΚΑΤΟΧΗ της χώρας. Πήραν ένα καλό μάθημα, όλοι όσοι προσπάθησαν, να συκοφαντήσουν, να εκβιάσουν και να φοβίσουν, όσους θέλησαν να βρεθούν στο συλλαλητήριο.
Άνθρωποι  όλων των ηλικιών, μικροί, μεγάλοι, οικογένειες, από όλη την Ελλάδα, όλοι μια γροθιά απέναντι στο σάπιο πολιτικό σύστημα.
Ηχηρή και συγκινητική ήταν και η ομιλία του Μίκη Θεοδωράκη, λέγοντας:
‘’ Εγώ δεν ντρέπομαι όπως οι εθνομηδενιστές που μας κυβερνούν να παραμείνω πιστός στις ιερές σκιές των προγόνων μας που μας δίδαξαν την αγάπη και τη θυσία για το Έθνος και την Πατρίδα -μια πατρίδα που σέβεται και αγαπά όλες τις πατρίδες του κόσμου- να είμαι πατριώτης διεθνιστής και συνάμα να περιφρονώ και να μάχομαι τον φασισμό σε όλες του τις μορφές και προ παντός στην πιο πονηρή, απατηλή και επικίνδυνη μορφή του, την «αριστερίστικη».  Σαν αυτή με τις ομαδούλες των εξτρεμιστών που είναι σκέτοι και δειλοί τρομοκράτες.  Σαν αυτή των μειοψηφιών που κυβερνούν και καταστρέφουν τη χώρα οχυρωμένοι πίσω από τις εκλογικές αλχημείες των αστών πολιτικών και που είναι πονηροί, θλιβερές αποφύσεις ενός συστήματος που μας δαγκώνει και μας πονά γιατί πεθαίνει και το ξέρει και γι’ αυτό είναι ακόμα πιο επικίνδυνο! ‘’
Ουσιαστική ήταν και η ομιλία του Γ. Κασσιμάτη, τονίζοντας ότι αυτό που ζούμε είναι συνέπεια των μνημονίων και της εκχώρησης εθνικής κυριαρχίας, κάνοντας αναφορά στο άρθρο 120 του Συντάγματος.
‘’Σήμερα είναι η πρώτη φορά που εφαρμόζεται για πρώτη φορά στην ιστορία της νεότερης Ελλάδας, το άρθρο 120 του Συντάγματος, αυτό είναι η αντίσταση του λαού. Όταν έχουμε κυβερνήσεις από το 2010 που λένε όλο ΝΑΙ στη δουλεία, σήμερα ο Ελληνικός λαός  παίρνει την κυριαρχία στα χέρια του ‘’
Στο ίδιο μήκος κύματος και η ομιλία της Γ. Μπιτάκου, (εκπρόσωπος της οργανωτικής επιτροπής του συλλαλητηρίου), που κατήγγειλε τους κυβερνώντες για την εξαθλίωση του Ελληνικού λαού και τη γενοκτονία που γίνεται οχτώ χρόνια με την ψήφιση και την εφαρμογή των μνημονίων.
‘’ Οι πολιτικοί μας εφιάλτες ξεπουλούν την πατρίδα μας και συμβάλλουν στην πιο ανελέητη γενοκτονία του ελληνικού λαού. Θα τους το επιτρέψουμε αυτό ;  ‘’
Το συλλαλητήριο όμως είχε και τις παρατυπίες του. Η παρουσία πολιτικών όπως ο Αν. Σαμαράς, ο Απ. Τζιτζικώστας, ο Κ. Λαλιώτης, αλλά και ο Μιχαλολιάκος, εκνεύρισε τον κόσμο, που τους αποδοκίμασε  έντονα.
Η μεγαλύτερη όμως παρατυπία, ήταν η ομιλία του προέδρου της ΚΕΔΕ και Δήμαρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη, (ο οποίος αποδοκιμάστηκε) και ανέφερε χαρακτηριστικά:
«Μπορούμε να αντέξουμε πολλά. Την υποθήκευση της χώρας για 99 χρόνια. Τους πλειστηριασμούς των σπιτιών μας. Το ξεπούλημα των αεροδρομίων και των λιμανιών. Το ξενιτεμό των παιδιών μας. Να ζούμε με μικρότερους μισθούς και συντάξεις. Δεν πρόκειται όμως να ανεχθούμε το ξεπούλημα της ψυχής μας και της ιστορίας μας. Η Μακεδονία είναι μία και είναι ελληνική. Σε αυτούς που είναι έτοιμοι να συμβιβαστούν, που ονομάζουν ρεαλισμό, την παράδοση και το ξεπούλημα της Ιστορίας και των αξιών μας, λέμε καθαρά. Εμείς αγαπάμε τούτη την Πατρίδα. Είμαστε περήφανοι για την Ιστορία μας. Γι αυτό μην τολμήσετε να ξεπουλήσετε το όνομα της Μακεδονίας. Μην τολμήσετε να συμβιβαστείτε. Δεν θα το ανεχτούμε. Τελεία και παύλα».
Απορρίπτει τον συμβιβασμό και το ξεπούλημα του ονόματος, ο ‘’συμβιβασμένος’’ Δήμαρχος που ξεπουλά τους Δήμους της χώρας με την Ελληνογερμανική συνέλευση  και δίνει λογαριασμό στον Hans-Joachim Fuchtel.  (Εντεταλμένος για την Ελληνογερμανική Συνέλευση που διορίστηκε από την Ομοσπονδιακή Καγκελάριο στα τέλη Νοεμβρίου 2011 και Κοινοβουλευτικός Υφυπουργός παρά τον Ομοσπονδιακό Υπουργό Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης). Πολλές οι συμφωνίες και οι ‘’συνεργασίες’’,  δήθεν για την αξιοποίηση των Δήμων της χώρας, που στόχο έχουν την εκμετάλλευση από Γερμανικές εταιρείες.
Με την Ελληνογερμανική Συνέλευση επιδιώκεται η υποθήκευση κι εκποίηση της ακίνητης περιουσίας των ελληνικών δήμων με σκοπό να ξελασπώσουν από τα χρέη τους οι αντίστοιχοι «αδελφοί» γερμανικοί δήμοι και ν΄ αποκτήσουν πρόσβαση σε χρηματοδότηση, επιδιώκεται η προσάρτηση των ελληνικών δήμων στα αντίστοιχα κρατίδια και δήμους της Γερμανίας προκειμένου να λεηλατηθούν, επιδιώκεται η διασφάλιση της διεξόδου της γερμανικής ελίτ από την κρίση και η ισχυροποίηση της θέσης της στον παγκόσμιο ανταγωνισμό.
Κι όλα αυτά με τη συναίνεση και τη συνεργασία των δωσίλογων εκπροσώπων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης!
Το να πρεσβεύεις κάτι δε σημαίνει ότι με το να το λες ξεμπερδεύεις  κιόλας, σημασία έχει να το πιστεύεις και να το κάνεις πράξη.
Και οι πράξεις σας κύριε Πατούλη δε συμβαδίζουν με τα λεγόμενά σας!
Ο Γιώργος Αναλυτής είναι μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του Ε.ΠΑ.Μ.
Ένα επιτυχημένο συλλαλητήριο με μια παρατυπία! Ένα επιτυχημένο συλλαλητήριο με μια παρατυπία! Reviewed by Unknown on Τρίτη, Φεβρουαρίου 06, 2018 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.