Ντοκουμέντα για τη Χρυσή Αυγή. Είναι μέχρι και Σατανιστές. Όλες οι αποδείξεις

Του Γιώργου Γιαγκίδη

Όσα σκάνδαλα και σκιώδεις υποθέσεις φανερώσεις πίσω τα παραπετάσματα του κοινοβουλίου και των κομμάτων που το απαρτίζουν, πάντα κάτι νέο φανερώνεται, έτσι σήμερα θα μιλήσουμε για κάτι τουλάχιστον εντυπωσιακό.

Το πώς η Χρυσή Αυγή αποτελεί ένα καθαρά παρακρατικό ναζιστικό μόρφωμα είναι γνωστό γενικότερα, ωστόσο λίγοι Έλληνες γνωρίζουν το ότι η εγκληματική αυτή οργάνωση, συνδέεται άμεσα μέχρι και με τη λατρεία προς το Σατανά.
Ντοκουμέντο: Το ΄΄Ερμητικό Τάγμα Της Χρυσής Αυγής΄΄αποτελεί μια παραθρησκευτική οργάνωση από το 1887, δημιουργημένη στο Η. Βασίλειο και διαδεδομένη που αλλού παρά στις Η.Π.Α, η οποία ασχολείται κυρίως με τη μεταφυσική, τη μαγεία και τον αποκρυφισμό (1,2). Διάσημο μέλος της το 1898, αποτέλεσε ο πασίγνωστος δεδηλωμένος σατανιστής & αποκρυφιστής Aleister Crowley (3).

«Το όνομα και η ιδεολογία της Χρυσής Αυγής “δάνειο” από σατανιστές», Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ.

Επομένως η ταύτιση και μόνο του ονόματος του ΄΄κόμματος΄΄ τόσο άμεσα, δεν είναι παρά ύποπτη, αλλά δεν σταματάμε εδώ: Ξεχνάμε άραγε το μουσικό & βουλευτή ΄΄Καιάδα΄΄  και κατά κόσμον Γ. Γερμενή, με τον ανάποδο σταυρό, του παγανιστικού τύπου ενδυμασία και τη μουσική με τους ξεκάθαρα σατανιστικούς στίχους, όπως επίσης τη συμμετοχή της οργάνωσης σε διεθνές σατανιστικό φεστιβάλ(4);

Ξεχάσαμε επίσης άραγε, το γνωστό ποίημα του Ν. Μιχαλολιάκου ΄΄Μέγας Παν΄΄ (ταυτίζεται λόγω παγανισμού και μορφής με το Σατανά*), από τη συλλογή ΄΄Η Εξομολόγησις Ενός Εθνικού΄΄ ή όταν προλόγισε με τη Χρυσή Αυγή την ποιητική συλλογή ΄΄Το Αστραφτερό Σκοτάδι Του Εωσφόρου΄΄ του Ο. Πατεράκη;

Ορίστε ένα απόσπασμα του ΄΄Μέγας Παν΄΄ και παρακάτω ο σύνδεσμος (5):

(…) Σιγή στο δάσος, παγερή οσμή εγκλήματος
Σύλληψη της στιγμής και ανθρωποθυσία
Τραγόμορφος επρόβαλε του μύθου νοσταλγός,
Σατανικά υπέροχος, ο Μέγας Παν.
Ώρα του δειλινού, το σκότος ανατέλλει
Και οι εξόριστοι της μέρας, οι Εωσφόροι
οι ποιητές ξυπνούνε (…)

Αφού φορέσανε λοιπόν το διαδεδομένο στην Ελλάδα κουστούμι του ΄΄Πατριώτη΄΄, τώρα βάλανε και τα ράσα της ορθοδοξίας, σαν φερόμενοι προστάτες της προς το όφελος προσέλκυσης των συντηρητικών μαζών, παρά το γεγονός πως κατέχουν τις ακριβώς αντίθετες ιδιότητες ως ναζιστές μηδενιστές και σατανιστές αντίστοιχα, μα είναι πολλά τα λεφτά άλλωστε.

Ούτε λόγος λοιπόν δεν χρειάζεται για τους ανάποδους ναζιστικούς μαιάνδρους της Χρυσής Αυγής, τον οίκο ανοχής του Ν. Μιχαλολιάκου, τους σωματέμπορες βουλευτάδες της, τις περίεργες διασυνδέσεις με κυκλώματα κυρίως παράνομων μεταναστών, το εμπόριο των ναρκωτικών, τα μαζικά αγορασμένα εκ Τουρκίας ΄΄πατριωτικά΄΄ μαύρα μπλουζάκια, κ.α ηχηρά παρόμοια (6,7).

Κλείνοντας, το πρόβλημα δεν είναι καθαυτό η Χρυσή Αυγή ή αν θέλετε το αβγό του φιδιού κατά τη γνωστή παρομοίωση, αλλά το ίδιο το Φίδι που το γεννά.

Αυτό δεν είναι παρά η μεταπολιτευτική πολιτική σκηνή, που τελευταία μας παρουσίασε τη Χρυσή Αυγή,  αυτό το παρακρατικό μόρφωμα - εργαλείο του κράτους της δεξιάς τότε, ως το ένα άκρο μεταξύ των υποτιθέμενων άκρων (θεωρία των 2 άκρων): Χ.Α (Ακροδεξιά) & ΣΥΡΙΖΑ (Ακροαριστερά…!), προκειμένου η Νέα Δημοκρατία να αποτελέσει την εγγυήτρια δύναμη ομαλότητας της Ελλάδος.

Γνωστή φυσικά και η σχέση πατέρα-γόνου μεταξύ των δύο κομμάτων, μέσω της συνεργασίας Τ. Μπαλτάκου (τέως γενικού γραμματέα της κυβέρνησης) & Η. Κασιδιάρη στην τελευταία κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας υπό τον Αντώνη Σαμαρά. Το βίντεο των συνομιλιών στο σημείο 8 της βιβλιογραφίας παρακάτω.

Αν δεν ξεράσουμε το φίδι, αυτό και το εκκολαπτόμενο αβγό του θα μας κατασπαράξουν…

Ο Γιαγκίδης Γιώργος είναι BSc διατροφολόγος και μέλος Ε.ΠΑ.Μ. Ανατολικής Θεσσαλονίκης.

Βιβλιογραφία & σύνδεσμοι :

1. Fra. A.o.C. (2002). A Short Treatise on the History, Culture and Practices of The Hermetic Order of the Golden Dawn. Retrieved August 3, 2007.
4.https://allenaki.wordpress.com/2017/08/25/%CE%B7-%CF%87%CF%81%CF%85%CF%83%CE%B7-%CE%B1%CF%85%CE%B3%CE%B7-%CF%83%CE%B5-%CE%B4%CE%B9%CE%B5%CE%B8%CE%BD%CE%B5%CF%83-%CF%86%CE%B5%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%B2%CE%B1%CE%BB-%CE%BB%CE%B1%CF%84%CF%81/
8. https://www.youtube.com/watch?v=TsntrUzQ7YY

Ντοκουμέντα για τη Χρυσή Αυγή. Είναι μέχρι και Σατανιστές. Όλες οι αποδείξεις Ντοκουμέντα για τη Χρυσή Αυγή. Είναι μέχρι και Σατανιστές. Όλες οι αποδείξεις Reviewed by Unknown on Κυριακή, Ιανουαρίου 28, 2018 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.