Για να αποφύγουν τις έντονες κοινωνικές εκρήξεις , στην αρχή ίσως μετατρέψουν τους ιδιόκτητες σε ενοικιαστές των περιουσιών τους

"Από 1η-1ου-2019 Η σφαγή των αμνών για όλους. Στο έλεος των τραπεζών και των funds".

Βαγγέλης Κρητικός: Αλλάζει η ιδιοκτησία στην Ελλάδα με τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς

Καταιγισμός εξελίξεων με τις κατασχέσεις να παίρνουν σαρωτικό χαρακτήρα με την εφαρμογή πλέον των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών, δηλώνει ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Καταναλωτών- Δανειοληπτών Βαγγέλης Κρητικός, μιλώντας στον 9.84. 

Αφού ανέλυσε βήμα –βήμα όλη την διαδικασία και την υπαγωγή στο Αγγλικό δίκαιο, εξήγησε πως όλο το πλέγμα συμπληρώνεται από την εξαγορά των κόκκινων δανείων από ξένα επιθετικά funds.

Απώτερος στόχος η αλλαγή της ιδιοκτησίας σε όλη την Ελλάδα, με πρώτο στόχο επιχειρήσεις και κατοικίες φιλέτα , ανάμεσα τους και ο νομός Ηρακλείου ως τουριστική ναυαρχίδα της χώρας. Το μοντέλο είπε ο Βαγγέλης Κρητικός θα μοιάζει με της Ισπανίας, αλλά για να αποφύγουν τις έντονες κοινωνικές εκρήξεις , στην αρχή ίσως μετατρέψουν τους ιδιόκτητες σε ενοικιαστές των περιουσιών τους.



Πηγή: youtube.com, μέσω http://teleytaiaexodos.blogspot.gr/
Για να αποφύγουν τις έντονες κοινωνικές εκρήξεις , στην αρχή ίσως μετατρέψουν τους ιδιόκτητες σε ενοικιαστές των περιουσιών τους Για να αποφύγουν τις έντονες κοινωνικές εκρήξεις , στην αρχή ίσως μετατρέψουν τους ιδιόκτητες σε ενοικιαστές των περιουσιών τους Reviewed by Unknown on Πέμπτη, Νοεμβρίου 30, 2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.