Εκδηλώσεις του Ε.ΠΑ.Μ. στην Ευρώπη ενόψει της 25ης Μαρτίου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στο πλαίσιο των δράσεων για την ενημέρωση της Διεθνούς Κοινής Γνώμης, για τις παραβι-άσεις των ανθρωπίνων Δικαιωμάτων που λαμ-βάνουν χώρα στην Ελλάδα, εξαιτίας της συνεχούς πολιτικής της σκληρής λιτότητας, το Ε.ΠΑ.Μ. διοργανώνει με την ευκαιρία της εθνικής εορτής της 25ης Μαρτίου, σε ευρωπαϊκές πόλεις τις παρακάτω εκδηλώσεις διαμαρτυρίας το Σάββατο 25 Μαρτίου:

ΛΟΝΔΙΝΟ
Διαδήλωση, έξω από την Ελληνική Πρεσβεία στις 12.00 με αίτημα την αποκατάσταση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στον Ελληνικό λαό. Θα επιδοθεί στην Πρεσβεία η Έκθεση του ΟΗΕ που περιγράφει τις παραβιάσεις αυτές που είναι αποτέλεσμα των μέτρων λιτότητας. Η διαδήλωση γίνεται σε συνεργασία με την “Εκστρατεία για μια Ανεξάρτητη Βρετανία” (Campaign for an independent Britain).

ΠΑΡΙΣΙ
Διαδήλωση έξω από την Ελληνική Πρεσβεία στις 11.00 π.μ. με ανάλογο αίτημα. Η διαδήλωση πραγματοποιείται σε συνεργασία με την “Επιτροπή για μια Νέα Αντίσταση” (Comite pour une Nouvelle Resistance) και με το “Μέτωπο για ένα κυρίαρχο λαό, μια ανεξάρτητη Γαλλία και μια κοινωνική Δημοκρατία” (Rassemblement du Peuple Souverain, pour une France Independante et une Republique Sociale).

ΧΑΓΗ
Διαδήλωση έξω από την Ελληνική Πρεσβεία στις 12.30 με το ίδιο αίτημα. Η εκδήλωση διοργανώνεται από το Ε.ΠΑ.Μ. Μπενελουξ.

Το Ε.ΠΑ.Μ. απευθύνει πρόσκληση προς τους πολίτες της Βρετανίας, της Γαλλίας και της Ολλανδίας, να μετάσχουν μαζικά στις παραπάνω εκδηλώσεις διαμαρτυρίας, εκφράζοντας την αλληλεγγύη τους προς τον χειμαζόμενο ελληνικό λαό.

Αθήνα 17 Μαρτίου 2017
Το Γραφείο Τύπου του Ε.ΠΑ.Μ.


Εκδηλώσεις του Ε.ΠΑ.Μ. στην Ευρώπη ενόψει της 25ης Μαρτίου Εκδηλώσεις του Ε.ΠΑ.Μ. στην Ευρώπη ενόψει της 25ης Μαρτίου Reviewed by Διαχειριστής on Παρασκευή, Μαρτίου 17, 2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.