Κάλεσμα στην μάχη κατά των Πλειστηριασμών - 17 Ιανουαρίου 2018

Συνεχίζουμε τον αγώνα μας στα ειρηνοδικεία της χώρας μας για την αποτροπή των φυσικών πλειστηριασμών, ανεξάρτητα από την αποχή που έχουν κηρύξει κάποιοι συμβολαιογραφικοί σύλλογοι.
Η παρουσία μας είναι αυτή που τους αποτρέπει.
Είναι βέβαιο ότι αν δεν βρισκόμαστε εκεί, τα σπίτια των Ελλήνων κατά χιλιάδες θα είχαν λεηλατηθεί.
Στο νομοσχέδιο-λαίλαπα που ψηφίστηκε μόλις χθες από 154 βουλευτές, θα επιτρέπεται να γίνονται κατασχέσεις και πλειστηριασμοί ακόμη και για χρέος 500 €.
Εκατοντάδες χιλιάδες συμπολίτες μας σήμερα μετά τη φτωχοποίηση που έχουν υποστεί έχουν χρέος πολύ μεγαλύτερο των 500 € !
Θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας σε κάθε επίπεδο μέχρι την πραγμάτωση της ποθητής απελευθέρωσης από τη νέα κατοχή.
Κύριο πρόταγμα του Ε.ΠΑ.Μ. και των μελών του η επιστροφή στους νόμιμους ιδιοκτήτες όλων των χαμένων περιουσιών από τους παράνομους πλειστηριασμούς.
Διαμηνύουμε στους κάθε λογής πλειοδότες ότι θα έρθει η ώρα που  θα έχουν χάσει τα λεφτά τους.
Όλοι στα ειρηνοδικεία την Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2018 στις 15.00





Το Συντονιστικό του Τομέα Κοινωνικών Δράσεων του Ε.ΠΑ.Μ.

Πηγή: https://epamhellas.gr/
Κάλεσμα στην μάχη κατά των Πλειστηριασμών - 17 Ιανουαρίου 2018 Κάλεσμα στην μάχη κατά των Πλειστηριασμών - 17 Ιανουαρίου 2018 Reviewed by Unknown on Τρίτη, Ιανουαρίου 16, 2018 Rating: 5

1 σχόλιο:

  1. διατι δεν κανετε μεσω δικαστηριων να προστατευσετε τους δανειοληπτες εκμεταλευομενοι τους πολλους παρανομους ορους που εχουν ολα τα τραπεζικα συμβολαια. επισης υπαρχει απο την ευρωπαικη ενωση οδηγια οι δικαστες να ελεγχουν καθε συμβαση πριν να βγαλουν διαταγη πληρωμης επισης να βγουν ακυρες οι συμβασεις λογω των καταχρηστικων ορων που περιεχουν.εαν οι δανειοληπτες δεν εχουν χρηματα να γινονται ομαδικες αγωγες ανα δεκα ατομα.τα δε χρεη προς τραπεζες να μην χαριστουν διοτι τα πληρωσε το κρατος στις τραπεζες επομενως χρωσταμε στο κρατος, φυσικα να αφαιρεθουν τα παρανομα χρεη και να χρωσταμαι το κανονικο ποσον. αν χαριστουν ειναι αδικια δια τους πολιτες που δεν χρωστανε.το κρατος να φριντισει να κανει δοσεις πολυ χαμηλες σε καθε δανειοληπτην. επισης να ζητησει απο τις τραπεζες ολο το κεφαλαιο που οιτραπεζες κρατανε απο τους δανειοληπτας λογω της εισφορας 128/75 και που ανερχεται σε 20 δισ ευρω περιπου/εγω καρδισα δυο τραπεζες στα δικαστηρια με τους αγωνες που κανετε τους σεβομαι μεν αλλα το μονο που γινεταιενα κερδος προσκαιρον.νιμικα μπορουν να αντεμετωπιστουν οι τραπεζες αρκει να κινηθει καθε δανειοληπτης και να μην βλεπει ποδοσφαιρο και οι γυναικες μανεκεν κ.λ.π. ανοησιες και μετα να ζητανε τα ρεστα.δεν θα αγωνιζωνται οι αλλοι μονο δια εμας. 6942076028 παντελης ορφανιδης orfan.pantelis@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.