Το ρέμα, αργά ή γρήγορα, θα μας πάρει όλους....

Της Γεωργίας Μπιτάκου

“Η ζωή αρχίζει απ' εκεί που τελειώνει ο φόβος...” OSHO

Φοβισμένοι, παραδομένοι, υποταγμένοι, αδύναμοι να αντιδράσουμε, να αντιταχθούμε, να αντισταθούμε, να ανατρέψουμε....ως πότε θα παραμένουμε άβουλοι, άπραγοι και παθητικοί παρατηρητές του εξευτελιστικού ξεπεσμού μας, της ισοπεδωτικής Εθνικής συντριβής μας, της σαρωτικής πολιτιστικής μας διάλυσης, της άνευ προηγουμένων συγκλονιστικής ηθικής μας κατάπτωσης;

Απεμπολήσαμε παραδοσιακές παρακαταθήκες και εγκαταλείψαμε ιερά σύμβολα Πίστης, μένοντας ανερμάτιστοι και ανοχύρωτοι απέναντι στον Ιμπεριαλιστικό Τυφώνα της Παγκοσμιοποίησης , δεν προνοήσαμε, δεν κλείσαμε τα αυτιά μας στις δαιμονικές σειρήνες της ευμάρειας και το χειρότερο κακό που προκαλέσαμε, ανεύθυνα, ανώριμα και απερίσκεπτα ξεπουλήσαμε την εκπροσώπησή μας, την περιχαρακωμένη από Δημοκρατικές πανάκριβες επιταγές βαμμένες με αίμα αληθινών ηρώων , σε ανεπαρκείς, ανίκανους , ακατάλληλους, άβουλους, επικίνδυνους, ανθέλληνες και απάτριδες ψευτοπολιτικάντηδες , εκχωρώντας τους ακόμα και τη μοναδική δικλείδα προστασίας και εξόδου διαφυγής: το Συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμά μας, στην ΑΝΑΚΛΗΣΗ τους!!!!

Γύρω μας συντελείται η πιο ραγδαία και σαρκοβόρα Γενοκτονία της Ελληνικής Ιστορίας, με μια κερκόπορτα που άνοιξαν Μνημονιακά φιρμάνια , οβίδες ντυμένες αριθμούς, στρατοδικεία σε αίθουσες εκδίκασης πλειστηριασμών , σκλαβοπάζαρα δανειοληπτών , νεκροταφεία αυτόχειρων , καραβάνια μεταναστών , συντρίμμια επιχειρήσεων και χωματερές ονείρων και φιλοδοξιών!!!

Και όσοι επιβιώνουν από ερημωμένα νοσοκομεία και τραγικών συνεπειών λαβυρίνθους ψυχώσεων, κρίσεων πανικού και καταθλίψεων , δεν θα μείνουν ποτέ στο απυρόβλητο , θα στοχοποιηθούν στο πνεύμα, στη ψυχή και στους απαράβατους ηθικούς κώδικες που συνθέτουν τα τελευταία αναχώματά τους....

Ένας πόλεμος ανήλεος, χωρίς φραγμούς, χωρίς όρια, χωρίς τέλος που θα συνεχιστεί αδηφάγα μέχρι να μη σκέφτεται, να μην ελπίζει, να μην υπάρχει ως αξιοπρεπής, υπερήφανος, ελεύθερος Άνθρωπος κανείς μας!!!

Έτσι λοιπόν, αμαχητί θα εγκαταλείψουμε ταυτότητα, κεκτημένα και συνείδηση και μετά τι; Θα μπορέσουμε να ζήσουμε πορευόμενοι ως φυγόμαχοι, λιποτάκτες και ριψάσπιδες;

Θα κοιτάμε ήσυχοι τα βράδια στα μάτια τα παιδιά μας; Και το ειδωλό μας πώς θα το αντικρύζουμε όταν ξέρουμε πως μπορούμε να επιλέξουμε το δύσκολο αλλά υπερήφανο και λυτρωτικό δρόμο της ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ, της ΑΡΝΗΣΗΣ, της ΑΝΥΠΟΤΑΓΗΣ, αυτόν τον απελευθερωτικό μονόδρομο για να περισώσουμε όχι θάλασσες μόνο βουνά και λιμάνια αλλά τη ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ και την ΥΠΟΣΤΑΣΗ μας!

Όποιος θέλει να λέγεται Έλληνας ή φιλέλληνας κάτοικος αυτής της χώρας , δεν δικαιούται πλεον να ΣΙΩΠΑ, να ΣΥΝΑΙΝΕΙ, να ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ, να ΑΝΕΧΕΤΑΙ, να ΑΔΡΑΝΕΙ!!!

Εαν δεν κινητοποιηθούμε άμεσα προς απελευθέρωση του Ελληνικού λαού, αποκατάσταση της Δημοκρατίας, αναθεώρηση του Συντάγματος, ανατροπή και τιμωρία των επίορκων , τότε ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ και αργά ή γρήγορά θα μας πάρει ΟΛΟΥΣ ΤΟ ΡΕΜΑ των ΕΝΟΧΩΝ μας !!!!!

Πηγή: m.facebook.com/giorgia.bitakoub,μέσω http://teleytaiaexodos.blogspot.gr/
Το ρέμα, αργά ή γρήγορα, θα μας πάρει όλους.... Το ρέμα, αργά ή γρήγορα, θα μας πάρει όλους.... Reviewed by Unknown on Κυριακή, Νοεμβρίου 19, 2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.