Προσυνεδριακός Διάλογος εν όψει του 6ου Πανελληνίου Συνεδρίου

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία  εχθές 15 Οκτωβρίου 2017 η προγραμματισμένη συνάντηση μελών και φίλων του Ε.ΠΑ.Μ. στο πλαίσιο του  Προσυνεδριακού Διαλόγου,  σε μια ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα στο ξενοδ. Royal Olympic στην Αθήνα.

Ο Γ.Γ του Ε.ΠΑ.Μ., Δ. Καζάκης παρουσίασε αναλυτικά την πολιτική πρόταση του Ε.ΠΑ.Μ., για την έξοδο από την κρίση και την επαναφορά της ελληνικής κοινωνίας στην κανονικότητα από μία πατριωτική, δημοκρατική κυβέρνηση.
Μια κυβέρνηση που θα υπερασπίζεται τη δημοκρατία, την εθνική κυριαρχία και την αυτοδιάθεση του ελληνικού λαού.

Μέλη και φίλοι ανταποκρίθηκαν με ενδιαφέρον στο διάλογο που ακολούθησε,   υποβλήθηκαν και απαντήθηκαν ερωτήματα,  πώς το Ε.ΠΑ.Μ. θα ανταποκριθεί στα φλέγοντα ζητήματα που τα ταλανίζουν την ελληνική κοινωνία, όπως το οικονομικό αδιέξοδο, τα εθνικά θέματα , την επαναφορά των κλεμμένων περιουσιών των Ελλήνων και την απόδοση Δικαιοσύνης.
Ο προσυνεδριακός διάλογος κατέδειξε ότι το Ε.ΠΑ.Μ. προχωράει μπροστά, ανοικτό στην Κοινωνία με τα μέλη του έτοιμα να ανταποκριθούν στις προκλήσεις με συνοχή και πίστη στις αξίες και τα προτάγματά του.
Προσυνεδριακοί διάλογοι πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία και σε άλλες περιφέρειες όπως στη Θεσσαλονίκη, την Πελοπόννησο και τη Μαγνησία.
Τα συμπεράσματα και οι προτάσεις από τους προσυνεδριακούς διαλόγους θα μεταφερθούν από τους συνέδρους και θα αναπτυχθούν στο 6ο πανελλήνιο συνέδριο του Ε.ΠΑ.Μ.,  που θα γίνει στην Αθήνα στο πολιτιστικό κέντρο “ Θόδωρος Αγγελόπουλος” του Δήμου Μοσχάτου, την Παρασκευή 20, Σάββατο 21 και Κυριακή 22 Οκτωβρίου.
Προσυνεδριακός Διάλογος εν όψει του 6ου Πανελληνίου Συνεδρίου Προσυνεδριακός Διάλογος εν όψει του 6ου Πανελληνίου Συνεδρίου Reviewed by Unknown on Δευτέρα, Οκτωβρίου 16, 2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.