ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ προς τον Κύριο ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Της ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ

Του Αντώνη Παπαντωνίου

Με αφορμή τις πρόσφατες Δηλώσεις σας για τις σχέσεις της Δικαιοσύνης με την Νομοθετική και Εκτελεστική Εξουσία με στόχο , όπως δηλώσατε την εύρυθμη λειτουργία του Δημοκρατικού Πολιτεύματος επιτρέψτε μου να σας απευθύνω κάποια ερωτήματα και θα ήμουν ευτυχής εάν γινόμουν αποδέκτης των απαντήσεών σας.

Πιστεύετε λοιπόν σοβαρά Κύριε Πρόεδρε ότι λειτουργεί στην Ελλάδα το Δημοκρατικό Πολίτευμα το οποίο κινδυνεύει και καλείτε σε προστασία του;;;
Γιατί πιστεύω ότι δεν υπερβάλλω καθόλου να ισχυρίζομαι ότι η Δημοκρατία, αυτή έστω που υπήρχε, καταλύθηκε με την Υπογραφή, της Σύμβασης Δανειακής Διευκόλυνσης, όπως υπεγράφη και που ποτέ δεν πέρασε έστω και από αυτό το υποτιθέμενο Κοινοβούλιο, με το Άρθρο 14παρ.5 σύμφωνα με το οποίο «παραιτείται άνευ όρων και αμετάκλητα από κάθε ασυλία λόγω άσκησης Εθνικής Κυριαρχίας», με ευθεία παραβίαση του Άρθρου 28 του Συντάγματος, με αποτέλεσμα από την στιγμή εκείνη το Πολίτευμά μας να είναι Κοινοβουλευτική Δικτατορία.
Και είναι βεβαίως γνωστό ότι Δικτατορία δεν έχουμε μόνον με την χρήση Στρατιωτικής βίας αλλά και Κοινοβουλευτικής βίας με την παραβίαση του Συντάγματος (Μεταξάς-Χίτλερ).

Αποτέλεσμα του γεγονότος αυτού ήταν με πρόφαση το Δημόσιο Χρέος να επιβληθούν από ξένες Δυνάμεις και να εφαρμοστούν, διαχρονικά, από τις Ελληνικές; Κυβερνήσεις σειρά μέτρων που έφεραν την διάλυση της Κοινωνίας και παρέδωσαν συνολικά το Κράτος και τις υποδομές του βορά στις ορέξεις του Διεθνούς Χρηματοπιστωτικού συστήματος, όπως εκφράζεται από την Ευρωπαική Ένωση και με αιχμή του δόρατος, την έμπειρη στον τομέα της εξόντωσης Λαών, Γερμανία.

Μάταια ο Λαός μας, Κύριε Πρόεδρε, έψαχνε να βρεί λύση στην καταστροφή που βίωνε όσο και αν διαμαρτυρόταν και το μόνο που εισέπραττε ήταν η βία τόσο η σωματική όσο και η ψυχολογική ενώ όλοι οι Θεσμοί του Κράτους ήταν όχι μόνον απόντες αλλά και απέναντί του!
Μου είναι εξαιρετικά δύσκολο να δεχτώ ότι δεν εκδόθηκε απ τον Μάη του 2010 μέχρι σήμερα ούτε ένα ένταλμα σύλληψης και δεν καταγγέλθηκε απ τις Εισαγγελικές και Δικαστικές Αρχές το Δικτατορικό Καθεστώς, όταν μάλιστα έχουν καταπατηθεί όλα τα Ανθρώπινα Δικαιώματα και ό Λαός είναι σε πλήρη εξαθλίωση έχοντας φθάσει πλέον να υφίσταται και Γενοκτονία, όπως αυτή ορίζεται στο Ψήφισμα του Ο.Η.Ε/ Δεκέμβρης 1948 και αποτυπώνεται στον Νόμο του Ελληνικού Κράτους 3091/1954. Το γεγονός αυτό, της καταπάτησης των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, δεν είναι κάποιος υπερβολικός ισχυρισμός και έχει καταγγελθεί και από Διεθνείς Φορείς , όπως την Επιτροπή Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Ο.Η.Ε (Μάρτιος 2014), Επιτροπή του Ευρωπαικού Κοινοβουλίου, με την σύμφωνη γνώμη των Γραφείων Συνταγματικών και Οικονομικών Υποθέσεων(Μάρτιος 2014) και της Διεθνούς ένωσης Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων FIDHE (Νοέμβριος 2014).

Βεβαίως πιστεύω ότι, τουλάχιστον σε σας είναι γνωστά, και τα Εθνικά Θέματα τα οποία έχουν βρεθεί σε πλήρη απαξίωση με την παραβίαση του Άρθρου 27παρ.2 του Συντάγματος με την μη εφαρμογή του οποίου παραδόθηκε η Κυριαρχία στο Αιγαίο σε Ξένες Δυνάμεις.
Γενικότερα ο κάθε Πολίτης βιώνει την συστηματική παραβίαση όλων των Δικαιωμάτων του που προέρχονται και προβλέπονται όχι μόνον από το Σύνταγμα αλλά και από το λοιπό ισχύον;; Δίκαιο, όπως οι διατάξεις για την προστασία της Ιδιοκτησίας (Άρθρο 17Σ), της προστασίας της Αξιοπρέπειας(.Αρθρο2παρ.1Σ), προστασίας της Οικογένειας και της Μητρότητας(Άρθρο 21Σ) και πολλών ακόμα που δεν αναφέρω για να μην σας κουράσω, για να αναφέρω και μερικά του Αστικού Κώδικα ( 281, 380,388, 179,180 κ.λ.π.) που αναφέρονται στην «απρόοπτη μεταβολή συνθηκών», «συντρέχον πταίσμα του δανειστή», παραβίαση των αρχών της «καλής πίστης» κ.λ.π. η εφαρμογή των οποίων δεν θα επέτρεπε την λεηλασία της περιουσίας των Πολιτών.

Αυτά τα ολίγα και πολύ συνοπτικά Κύριε Πρόεδρε από ένα Δικτατορικό Καθεστώς όπως ήταν μέχρι το 2015 όταν με τον Ν.4336/14-8-2015 Φ.Ε.Κ. 94Α με τον οποίο ψηφίστηκε το 3ο Μνημόνιο μεταπέσαμε και DE JURE πλέον σε Καθεστώς ΚΑΤΟΧΗΣ. Και επειδή θέλω πάντα να στοιχειοθετώ αυτό που ισχυρίζομαι παραπέμπω σε έναν κορυφαίο Συνταγματολόγο του περασμένου Αιώνα, και άκρως Συντηρητικό, Τον αείμνηστο Χρήστο ΣΓΟΥΡΙΤΣΑ ο οποίος στο βιβλίο του ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΙΣ-ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΝ (Εκδόσεις Ελευθερουδάκη 1925) δίνει τον ορισμό της Πολιτείας (Κράτους) αναφέροντας ότι : Πολιτεία είναι σύνολο Ανθρώπων που κατοικεί σε συγκεκριμμένο τόπο και που συνδέεται οργανικά και ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΑ για την επίτευξη ορισμένου σκοπού. Κύριο λοιπόν χαρακτηριστικό ενός ελεύθερου Κράτους είναι η άσκηση Κυριαρχίας, στην οποία εστιάζουν όλοι οι Έλληνες αλλά και Αλλοδαποί Συνταγματολόγοι.

Η απουσία λοιπόν του στοιχείου αυτού μας οδηγεί απ ευθείας στην έννοια και κατάσταση Κατοχής την οποία και βιώνουμε και επίσημα πλέον απ το πιο πάνω χρονικό σημείο. Και στο σημείο αυτό πιστεύω ότι πιο αποτελεσματικό θα είναι αντί να επιμείνω περισσότερο σε επιχειρήματα για το έμα αυτό θα αναφέρω τον «υπουργό» Κουρουμπλή ο οποίος σαν «υπουργός» Εσωτερικών είχε δηλώσει Δημόσια ότι είμαστε υπό Κατοχή, ο «υφυπουργός» Ζουράρις επίσης το ίδιο πολύ πρόσφατα προς τους Δημοσιογράφους στο περιστύλιο της Βουλής και ο Βουλευτής Δημήτρης Καμμένος μέσα στη Βουλή σε αγόρευσή του.

Πρίν κλείσω την αναφορά στο θέμα αυτό, της παραδοχής της ανομίας, δεν μπορώ να μην αναφερθώ και σε ένα άλλο κορυφαίο θέμα που συνέβη τον Φλεβάρη του 2012, γιατί έχει σχέση με τον «Πρόεδρο της Δημοκρατίας] Προκόπη Παυλόπουλο που ήταν τότε  «υπουργός» Εσωτερικών στην Κυβέρνηση Παπαδήμου και που βεβαίως είχε ήδη ψηφίσει το πρώτο Μνημόνιο.
Έτσι λοιπόν στην εκπομπή «ΑΝΕΜΟΛΟΓΙΟ», του ραδιοφωνικού σταθμού «ΣΚΑΙ 100,3», απαντώντας σε ερώτηση του Δημοσιογράφου Λαβύθη παραδέχθηκε ότι : «Ναι παραβιάσαμε το Σύνταγμαγια να το σώσουμε!!!!».
Για να συνεχίσει αμέσως μετά με μια άλλη παραδοχή λέγοντας : «Η κυβέρνηση αυτή είναι Κυβέρνηση ΕΠΙΒΟΛΗΣ και αν μετά από τρείς μήνες κ.λ.π… !!!»

Μετά λοιπόν από όλα αυτά που συνέβησαν μέχρι σήμερα και εξακολουθούν να συμβαίνουν σας παρακαλώ Κύριε Πρόεδρε να μου πείτε αν εξακολουθείτε να πιστεύετε ότι προστατεύετε την Δημοκρατία αποδεχόμενος όλα αυτά με την σιωπή σας ενώ θα έπρεπε να συμπεριφερθείτε όπως ο Πρόεδρος της Ισλανδίας συλλαμβάνοντας όλους τους ενόχους για να δώσουν λόγο για τις αθλιότητες που διέπραξαν και συνεχίζουν να πράττουν κατά του Ελληνικού Λαού και της Ελλάδας συνολικά.
Νομίζω ότι έστω και τώρα θα πρέπει να θυμηθούμε και να λειτουργήσουμε όπως ο Αναστάσιος Πολυζωίδης και Ο Γεώργιος Τερτσέτης το 1834.

Ευχαριστώ για την προσοχή σας

Ο Αντώνης Παπαντωνίου, Ναύαρχος Λ.Σ. (ε.α.) – Νομικός, είναι μέλος της Πολιτικής Γραμματείας
του Ε.ΠΑ.Μ.


Πηγή: epamhellas.gr
ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ προς τον Κύριο ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Της ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ προς τον Κύριο ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Της ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ Reviewed by Διαχειριστής on Τετάρτη, Αυγούστου 23, 2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.