Καραγκιόζηδες - Μαριονέτες 9-1

του Γ.Γ.

«Μίλησε ο πρωθυπουργός, μίλησε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, δεν χρειά-ζεται να έχουμε εντάσεις τώρα. Έτσι και αλλιώς μόνοι μας είμαστε αυτή την ώρα αφού οι 9 στους 10 Έλληνες τώρα βλέπουν Survivor». Ευκλείδης Τσακαλώτος -Είναι ο ίδιος άνθρωπος που έλεγε ότι «αν μειωθεί το αφορολόγητο κάτω απ’ τα 9.000 ευρώ, εγώ θα παραιτηθώ».

Αποφασίζουν για μας, χωρίς εμάς και εναντίον μας και παράλληλα μας χλευάζουν κατάμουτρα.

Τα πολιτικά καθάρματα που στελεχώνουν την ποιο ληστρική για το λαό και δουλική για τις επιταγές ντόπιων και ξένων πλουτοκρατών κυβέρνηση είναι και κυνικά.

Έχουν το θράσος να ειρωνεύονται έναν κόσμο, (που όντως θα έπρεπε να είναι πολύ περισσότερος), ο οποίος βρέθηκε στους δρόμους καταγγέλλοντας το κυβερνητικό υπηρετικό προσωπικών των αστών το οποίο με την πολιτική που εφαρμόζει, μας αφήνει άνεργους, μας φοροληστεύει και μας εξαθλιώνει.

Και δεν είναι μόνο αυτό. Λένε και κάτι άλλο που προφανώς χωρίς να το καταλαβαίνουν. Το ότι ο κόσμος προτιμάει να δει καλύτερους καραγκιόζηδες σε ένα τηλεσκουπίδι, παρά το θέατρο σκιών που ονομάζουν κοινοβουλευτική διαδικασία και στο οποίο πρωταγωνιστούν κάποιες θλιβερές μαριονέτες.

από το «Βαθύ Κόκκινο»


Καραγκιόζηδες - Μαριονέτες 9-1 Καραγκιόζηδες - Μαριονέτες 9-1 Reviewed by Ανώνυμος on Σάββατο, Μαΐου 20, 2017 Rating: 5

1 σχόλιο:

  1. Απλα δες ποιαν εχουν για υπουργο υγειας οι Βελγοι. Αρα εχει και ποιο κατω για εμας, εαν το Βελγιο θεωρειται προοδευμενο... Οι ((())) μας κοροιδευουν μπροστα στα μουτρα μας, κι αυτο οπως παντα εχει αποτελεσμα τον θανατο των παντων μιας και η απαξιωση-κοροιδια-bulling ειναι η μοναδικη αιτια που προκαλει τον θανατο. Ο θανατος ειναι αποτελεσμα. Προφανως χρησιμοποιουν την εικονα και τα μμε για να περασουν και απο εκει την ρητορια των σκατοψυχων και της απαξιωσης ωστε να εχουν τον μεγιστο αριθμο θυματων αδιαφοροντας αν θα πεθανουν και οι ιδιοι επειδη εχουν παραπλανηθει οτι ο θανατος ειναι κατι φυσιολογικο. Ειναι Προδοτες του ανθρωπινου ειδους - σατανιστες. Ειναι δυνατον ο θεος να εκανε μονο την ελια και τον μαθουσαλα υπεραιωνοβιους ή μηπως οι ιδιοι ((())) οπως και οι πρωτοπλαστοι αρνηθηκαν την χαρη και την λογικη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.