Το αστυνομικό κράτος καταλύει τα υπολείμματα του πάλαι ποτέ ελληνικού Συντάγματος!

Με θυροκολλήσεις κατάπτυστων αστυνομικών διαταγμάτων απαγόρευσης κάθε είδους συνάθροισης, το κατοχικό καθεστώς καταλύει κάθε έννοια νομιμότητας.

Το Αστυνομικό κράτος καταλύει, ό,τι οι δωσιλογικές κυβερνήσεις έχουν αφήσει από το Σύνταγμα και επιβάλει τον αστυνομικό νόμο σε όλο το Λεκανοπέδιο της Αττικής καταργώντας κάθε ίχνος ελευθεριών και δημοκρατίας, που έχει απομείνει σε αυτόν τον τόπο.

Τέτοιος ραγιαδισμός και εθελοδουλία στα ξένα αφεντικά τους δεν έχει ξαναζήσει η χώρα.

Όμως, αυτού του τύπου οι φασιστικές μεθοδεύσεις, με πρόσχημα την δήθεν ασφάλεια του "πλανητάρχη", όπως με εμετική γλυώδη εθελοδουλεία αποκαλούν τον απερχόμενο πρόεδρο των ΗΠΑ, αποτελούν συνάμα μια πρόβα τζενεράλε γι’ αυτό που έρχεται. 

Τρέμουν οι προδότες την οργή του λαού και προετοιμάζονται με το τελευταίο μέσο που τους έχει απομείνει, την απροκάλυπτη βία, ακόμα και με τα όπλα.

Οι αστυνομικές απαγορεύσεις των συναθροίσεων μας παραπέμπει σε άλλες σκοτεινές περιόδους, όμως φαίνεται, ότι η εποχή μας είναι πλέον η πιο σκοτεινή.

Αυτή η κυβέρνηση δεν είναι ελληνική, ούτε είναι Έλληνες αυτοί που στριμώχνονται σε σκοτεινά υπόγεια μεθοδεύοντας την αντικατάστασή της, όταν δεν θα αντέχει άλλο τη λαϊκή πίεση.

ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ!!!


Το αστυνομικό κράτος καταλύει τα υπολείμματα του πάλαι ποτέ ελληνικού Συντάγματος! Το αστυνομικό κράτος καταλύει τα υπολείμματα του πάλαι ποτέ ελληνικού Συντάγματος! Reviewed by Διαχειριστής on Τρίτη, Νοεμβρίου 15, 2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.