Γιατί η κατοχική κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ διασύρει Ολυμπιονίκη;

Σχόλιο του Γραφείου Τύπου

Η αντιπαράθεση του καθεστώτος με το λαό συντελείται σε διάφορα επίπεδα και με ποικίλους τρόπους. Πρόσφατα, λίγες μόνο μέρες πριν την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, εκφράστηκε με την επίθεση του νεοδιορισθέντα Υπουργού Επικρατείας, κ Χριστόφορου Βερναρδάκη, προς έναν πολίτη, τον κ. Σίμο Παλτσανιτίδη, ο οποίος τόλμησε να ασκήσει κριτική στο έργο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ διαπιστώνοντας ότι αυτή ξεπούλησε αξίες, ιδανικά, πατρίδα, έθνος. Ο Υπουργός χαρακτήρισε ρατσιστή και φασίστα τον πολίτη, ο οποίος τυγχάνει να είναι (παρά)ολυμπιονίκης, τιμώντας τη σημαία, το εθνικό σύμβολο της χώρας του, αρκετές φορές.

Οι επιθέσεις αυτές αποκαλύπτουν την αυθαιρεσία ενός αυταρχικού καθεστώτος που κάνει επίδειξη ισχύος ενάντια στις φωνές του λαού. Αποκαλύπτουν το εθνομηδενιστικό πρόσωπο μιας δήθεν αριστερής κυβέρνησης που αντιστρατεύεται καθετί ελληνικό, διασύροντάς το. Μια κυβέρνηση που άρπαξε την ψήφο του Έλληνα τάζοντας ότι θα σχίσει τα μνημόνια, που έκανε το ΟΧΙ του ελληνικού λαού ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ, που υπακούει τυφλά στις εντολές των ξένων αφεντικών της παραχωρώντας εθνική κυριαρχία σε ξένες δυνάμεις, δημόσια περιουσία σε ιδιωτικά συμφέροντα.

Στην κατεχόμενη μνημονιακή Ελλάδα της Συριζαίας αριστεράς οι λέξεις «πατρίδα» και «έθνος» είναι καταδικαστέες επισύροντας τον χαρακτηρισμό του φασίστα σε όποιον τις επικαλείται, πόσο μάλλον αν τις υπερασπίζεται. Στόχος δεν είναι μόνον ο διχασμός του λαού με διάφορες μεθοδεύσεις, αλλά κυρίως, μέσω αυτού του διχασμού, ο ευτελισμός, ο διασυρμός κάθε αυθεντικής πατριωτικής φωνής. Η φίμωση, η περιθωριοποίηση και η εξαφάνιση κάθε λαϊκής δύναμης που θα μπορούσε να αντισταθεί στην μετατροπή της χώρας μας σε χώρο, στην γενοκτονία του λαού μας και στην μετατροπή του σε πληθυσμιακή οντότητα χωρίς συνοχή, στον ολοκληρωτισμό των συμφερόντων της παγκοσμιοποιημένης αγοράς και των υπερεθνικών μηχανισμών.

Φαίνεται πως ο ελληνόφωνος πρωθυπουργός μας, όχι μόνο δεν ενοχλείται από τέτοιου είδους επιθέσεις, συμπεριφορές και πρακτικές των συνεργατών του, αλλά θεωρεί απαραίτητη και ωφέλιμη την παρουσία τους, γι’ αυτό και τους αναβαθμίζει.

Οι πρόσφατες δηλώσεις του νέου πλέον υπουργού Επικρατείας κ. Βερναρδάκη προς τον (παρά)ολυμπιονίκη Παλτσανιτίδη αποκαλύπτουν ξεκάθαρα πια στον ελληνικό λαό, ότι οι κυβερνήσεις είναι απέναντί του, ότι είναι δοσίλογες στην υπηρεσία ενός κατοχικού καθεστώτος που τον αντιστρατεύεται. Χρέος μας η ανατροπή αυτής της Κατοχής, η απελευθέρωση της Πατρίδας μας, η αποκατάσταση της Δημοκρατίας. Σ’ αυτόν τον αγώνα κουράγιο αντλούμε απ’ το σθένος ανθρώπων σαν του (παρα)ολυμπιονίκη !

ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ!!!!

Αθήνα 5 Νοεμβρίου 2016
Το Γραφείο Τύπου του ΕΠΑΜ


Γιατί η κατοχική κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ διασύρει Ολυμπιονίκη; Γιατί η κατοχική κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ διασύρει Ολυμπιονίκη; Reviewed by Διαχειριστής on Σάββατο, Νοεμβρίου 05, 2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.