Κυβερνητική Επιβολή !!!

του Αντώνη Παπαντωνίου*

Μόλις πριν λίγο διάβασα τίς Ανακοινώσεις δύο Ενώσεων Δικαστών σχετικά με τίς αντιδράσεις της «Κυβέρνησης», εξ αιτίας της απόφασης του ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες.

Ερωτώ λοιπόν τούς διαμαρτυρομένους:
Αποδέχεστε ότι υπάρχει Δημοκρατία;;;
Γιατί την επικαλείστε ότι την περιφρουρείτε.
Αν ναι θα πρέπει να επιστρέψετε στα Φοιτητικά θρανία για δύο τουλάχιστον λόγους !!!

1.- Επιτρέψατε αποδεχόμενοι το Δικτατορικό Καθεστώς που επιβλήθηκε στη Χώρα τον Μάη του 2010 με την υπογραφή της «Σύμβασης Δανειακής Διευκόλυνσης» και η οποία παραβίασε ευθέως το Άρθρο 28 του Συντάγματος. Το γεγονός αυτό, ότι δηλαδή παραβιάστηκε το Σύνταγμα το αποδέχθηκε τον Φλεβάρη του 2012 και ο Κατοχικός «Πρόεδρος της Δημοκρατίας» Προκόπης Παυλόπουλος που δίνοντας Ραδιοφωνική Συνέντευξη, και μάλιστα σαν «Υπουργός Εσωτερικών» στον ΣΚΑΙ100.3, στην Εκπομπή «ΑΝΕΜΟΛΟΓΙΟ» και στον Δημοσιογράφο Λαβίθη, δήλωσε με απίστευτο θράσος ότι «ΝΑΙ ΠΑΡΑΒΙΑΣΑΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΣΩΣΟΥΜΕ», συμπληρώνοντας ότι: ΝΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΥΤΗ (ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ) είναι ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΠΙΒΟΛΗΣ!!!!

2.- Τον Αύγουστο του 2015 αποδεχθήκαμε εμείς οι ίδιοι, δια των Δωσίλογων «Κυβερνητών» και...
επίσημα το Καθεστώς ΚΑΤΟΧΗΣ με την ψήφιση του Νόμου του 3ου Μνημονίου και συγκεκριμένα του Ν. 4336/14-8-2015 Φ.Ε.Κ. 94Α (ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ Γ-ΣΕΛ.1014),σύμφωνα με τον οποίο η Ελληνική Κυβέρνηση ΠΡΙΝ από οποιαδήποτε Νομική δέσμευση στη Βουλή (ψήφιση Νόμου) πρέπει να συνδιαλέγεται και να συμφωνεί με το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα. Δηλαδή δεν ΑΣΚΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ, άρα είναι υπό ΚΑΤΟΧΗ!
3.- Βεβαίως θα μπορούσα να αναφερθώ και σε πολλά άλλα γεγονότα που τα είδαν και τα κατήγγειλαν ο Ο.Η.Ε., Η FIDHE, ακόμα και Επιτροπή του ίδιου του Ευρωκοινοβουλίου που τον Μάρτη του 2014 κοινοποίησαν πορίσματα για τη καταπάτηση των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στη πολύπαθη Ελλάδα!!!!

Κλείνοντας θέλω να πιστεύω ότι δεν τα γνωρίζατε γιατί εάν τα γνωρίζατε είμαι βέβαιος ότι θα σεβόσαστε τον Όρκο που δώσατε όταν αναλαμβάνατε τα καθήκοντά σας, σύμφωνα με το Άρθρο 103 του Συντάγματος, και για να τον τιμήσετε αλλά και για να μην λογοδοτήσετε για συναυτουργία στο Έγκλημα, όταν αποκατασταθεί η Συνταγματική Τάξη !!!

*Ο Αντώνης Παπαντωνίου, Υποναύαρχος Λ.Σ.(ε.α) - Νομικός, είναι μέλος του Ε.Σ.Σ. και αναπλ. μέλος της Π.Γ. του Ε.ΠΑ.Μ.


Κυβερνητική Επιβολή !!! Κυβερνητική Επιβολή !!! Reviewed by Διαχειριστής on Κυριακή, Οκτωβρίου 30, 2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.