Κούλης: Ο καταλληλότερος δήμιος. Τον συνιστούν οι Γερμανοί, η Siemens και τώρα τον προτείνει και ο... Μπουτάρης

του mitsos175

Δεν μπορεί να μη θυμάσαι αριστερέ μου καρντάση, όταν πρωτοβγήκε δήμαρχος ο Μπουτάρης, πόσο χάρηκες. Ήταν περισσότερο, γιατί δεν τον ήθελε ο Άνθιμος, ή τουλάχιστον έτσι νόμιζες. Έλα όμως που τώρα είναι στο ίδιο κόμμα.

"Στηρίζω Μητσοτάκη γιατί είναι ο καλύτερος"! Μας είπε. Όχι δεν μιλάει το ποτό, μιλάνε τα φράγκα. Τα πολλά λεφτά. Γιατί ο δήμαρχος είναι πλούσιος και ξέρει το συμφέρον του.

Είναι καλύτερος λοιπόν o Κούλης. Για τους πλούσιους φυσικά. Για τους υπόλοιπους, απλά δεν νοιάζονται.

Θυμάσαι πόσο αλληλοκατηγορούνταν, πόσο λυσσασμένα πολεμούσε παλιά η ΝΔ με το ΠΑΣΟΚ; Για την κουτάλα. Ποιός θα πάρει τη μεγαλύτερη μερίδα, το καλύτερο κοψίδι από το κρέας του εργαζόμενου. Κι όταν κάποιοι έλεγαν, ότι ήταν ίδιοι ακριβώς κι ότι δούλευαν τον κόσμο, οι γαλάζιοι και πράσινοι "ταλιμπάν" άφριζαν από το κακό τους, έσκιζαν τα ρούχα τους από ανίερη αγανάκτηση, ενώ προσπαθούσαν να μας πείσουν πόσο πολύ διαφέρουν. Το είδαμε. Ποιός είναι ποιός είπαμε.

Τώρα φυσικά που έπεσαν οι μάσκες, φαίνεται τι πιστεύει ο καθένας. Καμία εντύπωση δεν μας....
κάνει, ότι κι αν πουν. Και μην πέσεις από τα σύννεφα, αν δεις αύριο τους δήθεν σοσιαλιστές να προσκυνάμε τέως πρίγκιπες και να εμφανίζονται βασιλικότεροι του Κοκού.

Δήμαρχε, δεν βλέπω να σε πιστεύει κανείς. Τσάμπα η διαφήμιση. Δεν τραβάει ο Κούλης, δεν τον εμπιστεύεται ούτε η Ντόρα. Έτσι, στην απελπισία τους, οι τοκογλύφοι αρχίζουν τα παραμύθια. Στα παραμύθια εμφανίζονται οι πρίγκιπες καβάλα στο καλάμι. Να υπάρχει κι αυτή η εκδοχή, μπας και τσιμπήσει κάνας χάνος. Νέοι άνθρωποι με παμπάλαιες ιδέες, για να παραφράσω μια παλιά διαφήμιση του Μπαμπά Βρικόλακα. Έταζε και το '90 νέες θέσεις, μειώσεις φόρων... Τον πίστεψαν και ψώνισαν από σβέρκο. Το φύσαγαν μετά οι εργαζόμενοι, αλλά δεν κρύωνε. Ευτυχώς ο Σαμαράς έκανε το μοναδικό καλό στη ζωή του κι απαλλαγήκαμε στο τσακ από τον Επίτιμο των Νοσφεράτου Δαγκώνουν. Αλλιώς θα είχαμε Μνημόνιο από τότε. Τώρα ο γιός θέλει να συνεχίσει την καταστροφή που άφησε στην μέση ο πατέρας του.

Καλύτερος είναι ο Κούλης μην τα συζητάς. Ο καλύτερος νεοφιλελεύθερος σκοπευτής. Σου χτυπάει σύνταξη, μισθό και θέση εργασίας ταυτόχρονα από την αντιπολίτευση. Που να βρεθεί σε καλύτερη θέση, δεν θα μείνει τίποτε όρθιο. Ότι έμεινε θα το ξεπουλήσει, μέχρι και τα νεφρά μας. Τα μέζεα μας όμως τα έχει πάρει από τώρα.

Ο καταλληλότερος δήμιος. Τον συνιστούν οι Γερμανοί, η Siemens και τώρα τον προτείνει και ο... Μπουτάρης. Κατά τα άλλα ο δήμαρχος δεν είναι Νέα Δημοκρατία. Τσόντα όμως; Γιατί υπάρχουν κι οι πολιτικές τσόντες, τα δεκανίκια. ΠΑΣΟΚ, ΠΟΤΑΜΙ, ΔΗΜΑΡ (τσόντα ρετρό) Λεβέντης... Ο Λεβέντης παίζει τώρα με τον Αλέξη αλλά θέλει και τους υπόλοιπους, αυτούς που τους εύχονταν να ψοφήσουν...

Το έχουμε πει, θα το επαναλάβουμε, γιατί η επανάληψη είναι μήτηρ πάσης μαθήσεως. Και παθήσεως καθόσον την πατάμε συνέχεια δεκαετίες τώρα: ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΠΗ ΚΑΝΕΝΑ ΛΑΘΟΣ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ. Όταν ψηφίζεις τους κάλπικους, όταν στέλνεις στη Βουλή απατεώνες, μην περιμένεις χαΐρι. Στο ξαναλέω, είναι απόλυτα ίδιοι. Μόνο φάτσες αλλάζουν και ρούχα. Σκοτώνονται μόνο και μόνο για τη λεία. Να το θυμηθείς στις επόμενες εκλογές, όταν γίνουν. Θα προσπαθήσουν να σου παρουσιάσουν το ίδιο δηλητήριο σε διάφορα μπουκαλάκια με διάφορα χρώματα. Αν το πιείς πάλι... ε μετά είσαι άξιος της τύχης σου... mitsos175.

Β.Κ: Κάπου δυσκολεύεσαι να παρακολουθήσεις την «συνέπεια» Μπουτάρη. Από δημοτικός σύμβουλος με την υποστήριξη του ΚΚΕ το 2002, έγινε υποψήφιος ευρωβουλευτής με το ΠΑΣΟΚ το 2004, ενώ στην συνέχεια βρέθηκε ιδρυτικό μέλος της ΔΡΑΣΗΣ και υποψήφιος ευρωβουλευτής με το κόμμα του Στέφανου Μάνου το 2009. Από κει και πέρα κατά καιρούς δήλωσε την υποστήριξη του στην ΔΗΜΑΡ, την εκτίμησή του στο πρόσωπο του Σταύρου Θεοδωράκη και στο πολιτικό του εγχείρημα …

από το «Βαθύ Κόκκινο»


Κούλης: Ο καταλληλότερος δήμιος. Τον συνιστούν οι Γερμανοί, η Siemens και τώρα τον προτείνει και ο... Μπουτάρης Κούλης: Ο καταλληλότερος δήμιος. Τον συνιστούν οι Γερμανοί, η Siemens και τώρα τον προτείνει και ο... Μπουτάρης Reviewed by Διαχειριστής on Σάββατο, Σεπτεμβρίου 17, 2016 Rating: 5

1 σχόλιο:

  1. Ο Μπουτάρης πάντα, ήταν, είναι και θα είναι με ένα κόμμα: το κόμμα της τσέπης του. Και το συγκεκριμένο κόμμα έχει ένα μεγάλο πλεονέκτημα: η σημαία του βγαίνει σε όλες τις αποχρώσεις. Στην Θεσσαλονίκη - την πόλη που γεννήθηκα, μεγάλωσα και ζω - όλα τα πράσινα (και λίγα γαλάζια) από τα γνωστά λαμόγια, βγάλαν τις... γραβάτες πριν κοιμηθούν και ξύπνησαν "(π)ριζοσπάστες αριστεροί". Νεόφυτοι Συριζαίοι, μεν, αλλά η κουτάλα δεν σταμάτησε ούτε λεπτό, δε. Η ίδια παράγκα που μασούλαγε πριν συνεχίζει να μασουλάει και με την "κυβέρνηση της Αριστεράς".

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.