ΕΠΑΜ: Η αλήθεια για το Athens Ledra

Δελτίο Τύπου

Η πληροφορία που διοχετεύθηκε στα ΜΜΕ ότι στο Ειρηνοδικείο της Αθήνας στις 13-07-2016 «κάποιοι ιδεοληπτικοί» μέλη του Ε.ΠΑ.Μ. παρεμπόδισαν τον πλειστηριασμό του ξενοδοχείου Athens Ledra και την ικανοποίηση των απαιτήσεων των εργαζομένων από μη καταβολή δεδουλευμένων, είναι αναληθέστατη, κακοήθης και συκοφαντικά δυσφημιστική για τον πολιτικό μας χώρο και σκοπό έχει την αμαύρωση και γελοιοποίηση του κινήματος κατά των πλειστηριασμών.

Η αλήθεια είναι ότι από την προηγούμενη μέρα οι εκπρόσωποι - συνδικαλιστές των εργαζομένων του ξενοδοχείου γνώριζαν ότι δεν είχε κατατεθεί οποιαδήποτε προσφορά από ενδιαφερόμενο υπερθεματιστή στο ποσό των 48 εκατ. Ευρώ που είχε ορισθεί και ότι την Τετάρτη 13/07/2016 αναμενόταν η μετά βεβαιότητας ματαίωση του πλειστηριασμού.

Τα μέλη του Ε.ΠΑ.Μ. που ήταν παρόντα στο Ειρηνοδικείο της Αθήνας μαζί με άλλους πολίτες και μέλη κινημάτων, διαδήλωναν με σκοπό την ματαίωση πλειστηριασμών που αφορούσαν κατοικίες και ακίνητη περιουσία αδυνάμων συμπολιτών μας.

Κατόπιν των παραπάνω απαιτούμε από τα Μ.Μ.Ε. να γίνει διευκρίνιση πως ο εν λόγω πλειστηριασμός του Αthens Ledra ματαιώθηκε λόγω μη προσέλευσης ενδιαφερομένων και όχι λόγω των κινητοποιήσεων του Ε.ΠΑ.Μ., διαφορετικά, δηλώνουμε πως επιφυλασσόμαστε να ασκήσουμε κάθε δικαίωμά μας έναντι όσων μας συκοφαντούν δυσφημιστικά.

Αθήνα 14-6-2016
Το Γραφείο Τύπου του ΕΠΑΜ


ΕΠΑΜ: Η αλήθεια για το Athens Ledra ΕΠΑΜ: Η αλήθεια για το Athens Ledra Reviewed by Διαχειριστής on Παρασκευή, Ιουλίου 15, 2016 Rating: 5

1 σχόλιο:

  1. ...να πω ότι κανένα δημόσιο ή ιδιωτικό περιουσιακό στοιχείο που βρίσκεται στην Ελλάδα, ούτε καν ιδιωτική βιομηχανία, δεν πρέπει να πέσει στα χέρια των αρπακτικών μέσω πλειστηριασμών, ακόμα και εάν αυτοί γίνονται για να πληρωθούν οι εργαζόμενοι.
    Ετσι, και όσον αφορά το Athens Ledra, η κυβέρνηση πρέπει να στηρίξει τους απολυμένους και αφού το ξενοδοχείο περιέλθει σε κρατικό φορέα, να δοθεί σε αυτούς και να λειτουργήσει ως αυτοδιαχειριζόμενη επιχείρηση.
    Εάν δεν το πράξει η κυβέρνηση, να γίνει λειτουργική κατάληψη από τους ίδιους τους εργαζόμενους.
    Επομένως, καλώς πράττουν όσοι εμποδίζουν το ξεπούλημα ελληνικών περιουσιακών στοιχείων σε ξένα και εγχώρια κοράκια...
    γιάννης συμιακάκης/Ιαπωνία

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.