5ο Συνέδριο του ΕΠΑΜ: ΜΠΡΟΣΤΑ για τη Νίκη!

Ολοκληρώθηκαν με μεγάλη επιτυχία, χθες Κυριακή 3 Ιουλίου 2016 στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Μοσχάτου «Θόδωρος Αγγελόπουλος», οι εργασίες του 5ου Πανελλήνιου τακτικού Συνεδρίου του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου (ΕΠΑΜ), με την υπερψήφιση του νέου πολιτικού σχεδίου και του καταστατικού του Μετώπου, καθώς επίσης με την εκλογή του νέου 35μελούς κεντρικού συντονιστικού οργάνου.

Το τριήμερο συνέδριο διεξήχθη σε κλίμα αγωνιστικής ενότητας, αναπτύχθηκε πλούσιος προβληματισμός και ψηφίστηκαν αρκετά ψηφίσματα, για τη συμμετοχή του ΕΠΑΜ στις αγωνιστικές κινητοποιήσεις και εκδηλώσεις της επετείου του μεγαλειώδους ΟΧΙ του ελληνικού λαού πέρσι στις 5 Ιουλίου, για τις Σκουριές, για την προστασία της οικογένειας και της μητρότητας κα.

Ένας ολόκληρος κύκλος έκλεισε για το ΕΠΑΜ, το οποίο εισέρχεται δυναμικά σε αυτή τη νέα φάση του εθνικοαπελευθερωτικού αγώνα του ελληνικού λαού, πιο ώριμο, πιο έτοιμο, πιο ενωμένο από ποτέ και με τα μέλη και τους φίλους του περισσότερο αποφασισμένα από ποτέ επίσης.

ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ!


5ο Συνέδριο του ΕΠΑΜ: ΜΠΡΟΣΤΑ για τη Νίκη! 5ο Συνέδριο του ΕΠΑΜ: ΜΠΡΟΣΤΑ για τη Νίκη! Reviewed by Διαχειριστής on Δευτέρα, Ιουλίου 04, 2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.