Η Αγία Σοφία γίνεται τζαμί και γλιτώνει από το ΤΑΙΠΕΔ

του «Pitsirikos»

Αντιδράσεις προκαλεί στην Αθήνα η τέλεση ισλαμικής λειτουργίας στην Αγία Σοφία, αν και αυτό δεν προβλέπεται από το Μνημόνιο.

Βέβαια, οι αντιδράσεις είναι για εσωτερική κατανάλωση γιατί η Ελλάδα είναι προτεκτοράτο και δεν αντιδράει σε τίποτα. Είναι κλινικά νεκρή.

Πάντως, θα πρέπει η ελληνική κυβέρνηση να απαιτήσει από την Τουρκία να διαβάζει ο ιμάμης το Κοράνι στα ελληνικά, για να καταλαβαίνουμε τι λέει.

Η μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τζαμί δεν είναι και τόσο μεγάλο κακό, αφού, αν η Αγία Σοφία ανήκε στην Ελλάδα, θα την είχαμε βάλει στο ΤΑΙΠΕΔ για πούλημα.

Κρίμα που η Ελλάδα δεν πήρε την Κωνσταντινούπολη, γιατί τώρα θα την πουλούσαμε κομμάτι-κομμάτι στους Τούρκους και θα τα κονομούσαμε.

Οι Τούρκοι ήθελαν να κάνουν την Αγία Σοφία γήπεδο αλλά, ευτυχώς, τους είχε προλάβει ο.....
Δημήτρης Μελισσανίδης που έχει τα αποκλειστικά δικαιώματα χρήσης του ονόματος «Αγία Σοφία» για το γήπεδο της ΑΕΚ.

Κανονικά, δεν θα έπρεπε να αφορά τους Έλληνες το ότι διαβάστηκε το Κοράνι στην Αγία Σοφία, αφού εμείς Μένουμε Ευρώπη και η Τουρκία δεν είναι Ευρώπη.
Η Τουρκία όχι μόνο δεν είναι Ευρώπη αλλά δεν έχει ούτε καν ευρώ. Μιλάμε για Τρίτο Κόσμο.

Πάντως, είναι εντυπωσιακό πως γενιές Ελλήνων μεγάλωσαν με μεγάλα λόγια τύπου «θα πάρουμε την Πόλη και την Αγιά Σοφιά» και τελικά κατάφεραν κι έχασαν και την Ελλάδα.

Αλλά την Ελλάδα οι Έλληνες δεν την έχασαν από τους Τούρκους· την ξεπούλησαν στους Ευρωπαίους που είναι πολιτισμένοι και κύριοι -και έχουν και ευρώ-, και δεν είναι σαν τους βρωμότουρκους.

Δεν σε παίρνει να διαμαρτύρεσαι που οι Τούρκοι έκαναν την Αγία Σοφία τζαμί, όταν εσύ έκανες την χώρα σου πoυτανάκι.

Πόσο πάει;

(Πάντως, όταν εμείς χτίζαμε Αγίες Σοφίες -μετά που χτίσαμε τους Παρθενώνες-, ούτε Τούρκοι υπήρχαν, ούτε Μωάμεθ. Να τους το πούμε αυτό, να αισθανθούν άσχημα.)

από το «http://pitsirikos.net»


Η Αγία Σοφία γίνεται τζαμί και γλιτώνει από το ΤΑΙΠΕΔ Η Αγία Σοφία γίνεται τζαμί και γλιτώνει από το ΤΑΙΠΕΔ Reviewed by Διαχειριστής on Τετάρτη, Ιουνίου 08, 2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.