ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!

Το ΕΠΑΜ καλεί τους εργαζόμενους, τους ελεύθερους επαγγελματίες και τους αυτοαπα-σχολούμενους, τους νέους και τα περήφανα γηρατειά, τους δημόσιους υπάλληλους και τους άνεργους, σε μαζική, ενωτική κινητοποίηση το διήμερο 7, και 8 Μαΐου. Να ξαναζωντανέψουν οι πλατείες και οι δρόμοι σε κάθε πόλη, σε κάθε χωριό. Καλεί σε παλλαϊκές διαδηλώσεις και ξεσηκωμό τον ελληνικό λαό, με αφορμή το νέο κυβερνητικό πραξικόπημα της ψήφισης από την Βουλή των απάτριδων, των νέων κατοχικών μέτρων.

Καλεί όχι σε μια απλή διαμαρτυρία και νέα εκτόνωση της συσσωρευμένης αγανάκτησης, αλλά σε αγωνιστική διεκδίκηση όλων των δικαιωμάτων που καταλύθηκαν και καταλύονται. Αγωνιστική διεκδίκηση, που θα επιβάλει την ανατροπή του καθεστώτος κατοχής, θα βάλει τέλος στο πολιτικό κατεστημένο της φαυλοκρατίας, του δοσιλογισμού και της υποτέλειας.



Το ΕΠΑΜ καλεί σε ανένδοτο αγώνα στην διεκδίκηση και υπεράσπιση της ίδιας της πατρίδας, που δίνεται βορά στους επικυρίαρχους.

Για να προκύψει μέσα από τον αγώνα του λαού μας, μια πραγματικά πατριωτική κυβέρνηση που θα διαγράψει το χρέος, θα καταργήσει μνημόνια συμβάσεις και νομοσχέδια, και θ’ ανοίξει τον δρόμο για την ανάκτηση της λαϊκής κυριαρχίας, της εθνικής ανεξαρτησίας και την εγκαθίδρυση της δημοκρατίας σε αυτόν τον τόπο.

Εμπρός για Γενική Πολιτική Απεργία
Όλοι μαζί, στις κινητοποιήσεις στις 7 και 8 Μαΐου
και συνεχίζουμε....
Για μια ελεύθερη και ανεξάρτητη πατρίδα

Προσυγκεντρώσεις:
Σάββατο 7 και Κυριακή 8 Μαΐου, στις 6 το απόγευμα, Αμαλίας και Όθωνος στην πλατεία Συντάγματος.



ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ! ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ! Reviewed by Διαχειριστής on Σάββατο, Μαΐου 07, 2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.