Δυο γαϊδούρια μάλωναν σε ξένο αχερώνα

του Γιώργου Κ. Γεωργόπουλου

Το πρώτο γαϊδούρι.

Ο κύριος Τόμσεν και η δεσποινίς Δρακουλέσκου από τα Καρπάθια, προκειμένου να ρουφήξει το ΔΝΤ το αίμα μας με τους δικούς του όρους (τους οποίους εν αρχή παραβίασε για να μας βάλει μέσα στο λάκκο), εκβιάζουν με οικονομική και πολιτική καταστροφή ολόκληρη την Ευρώπη, με την εξής συλλογιστική:

(Προς το δεύτερο γαϊδούρι):

Εντάξει, το ξέρουμε κι εμείς ότι το ελληνικό χρέος ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση να αποπληρωθεί αλλά ο καθένας οφείλει να υπερασπίζεται τα συμφέροντα του. Συνεπώς, ή αποδέχεστε τους όρους μας ή εμείς αποχωρούμε από το “κουαρτέτο” όπως μας αποκαλούν στην μπανανία και εσείς

1. κόψτε το λαιμό σας με τα 300 δις ελληνικού χρέους που είσαστε φορτωμένοι

2. ξανακόψτε το λαιμό σας με τις πολιτικές συνέπειες που θα υπάρξουν από το βρετανικό....
δημοψήφισμα όταν μάθουν τα περί της αναχώρησης μας

3. ξαναξανακόψτε το λαιμό σας με την αποικία σας που θέλει ελαφρύνσεις γιατί τώρα είναι φορτωμένη με τους πρόσφυγες (αυτούς που έχει ΣΥΝ αυτούς που θα έρθουν). Εμείς μπορούμε το πολύ πολύ να σας προτείνουμε καμιά βιομηχανία κονσερβοποίησης ανθρώπινου κρέατος για να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα χωρητικότητας στην αποικία σας.

Στο κάτω κάτω οι όροι μας είναι πιο ανθρώπινοι:

εσείς ζητάτε το χρέος στο ακέραιο, εμείς το κουρεύουμε

εσείς ζητάτε πλεόνασμα 3,5% ενώ εμείς, με μια μικρή επιβάρυνση (θανάτωση συνταξιούχων και συντάξεων, ισοπέδωση εργαζόμενων και εργασιακών σχέσεων), περιοριζόμαστε στο 1,5% (για φέτος).    

Θα δείτε που θα γίνουμε και οι άνθρωποι της ημέρας στην αποικία σας. Θα βγουν και θα φωνάζουν “ΔΝΤ σώσε μας”.

Και ενώ οι Γερμανοί τραβάνε τα μαλλιά τους και ψάχνονται τι να κάνουν, ο Τόμσεν κάθεται και γράφει ένα γράμμα σκέτη ερωτική εξομολόγηση προς τους Έλληνες γιατί σκέφτεται ότι “μέσα στη θολούρα και τη σύγχυση θα υπάρξουν σίγουρα κάποια ζώα και έτσι μαζί με τα τρολάκια μου, ποιος ξέρει, μπορεί να τους πιάσω πάλι κορόιδα”.


Τι μας λέει κάτω από τον πομπώδη και πραγματικά πρωτότυπο, ή μάλλον, πρωτάκουστο τίτλο “Ελλάδα: Προς ένα εφαρμόσιμο πρόγραμμα”;

Για να μην χαθούν οι προσπάθειες που έκανε η Ελλάδα τα τελευταία 6 χρόνια
 (αυτό πρώτη φορά το ακούμε)
 πρέπει μέχρι το 2019
 (όσοι ζήσετε)
 να πάρετε μέτρα 9,5 δις
 (αντί για τα 3,5 δις που σας ζητάνε οι παλιογερμαναράδες μέχρι το 2018)
 προκειμένου να φτάσετε το πλεόνασμα του 3,5%”.
 (για να μην μείνει τελικά παραπονεμένος ο κακομοίρης ο ανάπηρος).

Κατά τα άλλα η Ελλάδα θα σταθεί στα πόδια της, η ανάπτυξη έρχεται με χίλια, σας τα λέει και κείνο το μονίμως χάσκον παιδί που δεν λέει να φορέσει επιτέλους γραβάτα γιατί, λέει, αισθάνεται τελευταία ένα περίεργο σφίξιμο στο λαιμό”.
(...)
 Μην ξεχνάτε ότι οι συντάξεις σας είναι διπλάσιες από αυτές στην Γερμανία παρότι η Γερμανία είναι πιο πλούσια χώρα και οι Έλληνες συνταξιοδοτούνται νωρίτερα από τους Γερμανούς”.
 (ναι, και αυτή τη στιγμή δεν βρωμάει, απλώς βρέχει σκατά).

Χαιρετισμούς στο παιδί μας με το ποδήλατο που τραβάει φρένο με το πόδι μέσα στις αχτίνες. Όπως και να το κάνουμε ήταν ο καλύτερος πρωθυπουργός που εκλέξατε τα τελευταία 195 χρόνια”.

(τον ΓΑΠ εννοεί, ή υπήρχε κάποιος άλλος πιο @@@@ απ' αυτόν;)

Φιλάκια
 (@#*&@@^!)
 Τόμσεν

(Ο Γιώργος του κλικ).

ΥΓ. Τι θα γίνει ρε παιδιά; Μήπως ήρθε η ώρα να πάρουμε με τις κλωτσιές τα γαϊδούρια;


Δυο γαϊδούρια μάλωναν σε ξένο αχερώνα Δυο γαϊδούρια μάλωναν σε ξένο αχερώνα Reviewed by Διαχειριστής on Δευτέρα, Απριλίου 04, 2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.