Τα πολιτικο-οικονομικά και ιατρικά μέτρα για την αντιμετώπιση της χρεωκοπίας και της νοσηρότητας - 18 Απριλίου 2016

Το Ε.ΠΑ.Μ. Νέας Ερυθραίας διοργανώνει ανοιχτή ομιλία - συζήτηση με θέμα:  "Τα πολιτικο-οικονομικά και ιατρικά μέτρα για την αντιμετώπιση της χρεωκοπίας και της νοσηρότητας"

Ομιλητές:

Δημοσθένης Παπαμεθοδίου, Γιατρός, νευρολόγος, Μέλος Δ.Σ. του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, με θέμα: "Η κατάσταση της δημόσιας υγείας σήμερα και τι μας επιφυλάσσει το αύριο"

Ανδρέας Γιαννουλόπουλος, Γιατρός, Καρδιολόγος - Πνευμονολόγος, μέλος του Πανεπιστημονικού Μετώ-που και μέλος της Επιτροπής Διεκδίκησης Γερμανικών Αποζημιώσεων, με θέμα: "Πρόληψη και αντιμετώπιση των ασθενειών εν μέσω οικονομικής κρίσης"

Δημήτρης Καζάκης, Οικονομολόγος και Γενικός Γραμματέας του Ε.ΠΑ.Μ., με θέμα: "Δεν είναι μονό-δρομος τα μνημόνια. Υπάρχει λύση! "

Δευτέρα 18 Απριλίου 2016 και ώρα 7:00 μ.μ.
Δημαρχείο Κηφισιάς (Διονύσου και Μυρσίνης)

Κηφισιά


Τα πολιτικο-οικονομικά και ιατρικά μέτρα για την αντιμετώπιση της χρεωκοπίας και της νοσηρότητας - 18 Απριλίου 2016 Τα πολιτικο-οικονομικά και ιατρικά μέτρα για την αντιμετώπιση της χρεωκοπίας και της νοσηρότητας - 18 Απριλίου 2016 Reviewed by Διαχειριστής on Δευτέρα, Απριλίου 18, 2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.