Δημοκρατία ή Δικτατορία;;;

του Αντώνη Παπαντωνίου*

Όλα αυτά τα τελευταία χρόνια της Εθνικής συμφοράς αναρωτιέμαι αν στέκομαι καλά στα λογικά μου η αν είμαι βαριά νοητικά άρρωστος και δεν καταλαβαίνω τίποτε απολύτως απ’ ό,τι διαδραματίζεται στη ζωή τη δική μου αλλά και όλων μας.

Ακούω και διαβάζω λοιπόν λόγια και βαθυστό-χαστες αναλύσεις που καταλήγουν σε επικλή-σεις πρός το "πόπολο" ότι πρέπει να είναι ήσυ-χοι για να μην έρθει Δικτατορία!!!

Μάλιστα πρόσφατα και η Αξιότιμη και πολλά υποσχόμενη πρώην Πρόεδρος της... Βουλής και νυν περιφερόμενη ανά τας Ευρώπας μαζί με τον επίσης Αξιότιμο Κύριο Βαρουφάκη, σε μια προσπάθεια σωτηρίας της Ευρώπης δήλωσε με ιδιαίτερη θρασύτητα ότι ο τότε "Πρωθυπουργός" της είχε εκμυστηρευτεί ότι μία λύση στο πρόβλημα της Ελλάδας θα ήταν η επιβολή Δικτατορίας!!! Και αυτή απλώς "ήκουσε" και δεν ομίλησε.......

Τέτοια Δημοκρατικά αντανακλαστκά ειλικρινά με αφήνουν άφωνο!
Δοξάστε την!!!

Όμως ας το προσπεράσουμε και αυτό και ας δούμε τι σημαίνει Δικτατορία σε απλά Ελληνικά. Δικτατορία σημαίνει παραβίαση αρχικά του Άρθρου 120παρ.3 του Συντάγματος που προβλέπει ....
τον "ΣΦΕΤΕΡΙΣΜΟ" της Εξουσίας και που για να υλοποιηθεί καταστρατηγούνται όλες οι Διατάξεις του που προβλέπουν Ατομικά, Πολιτικά, Κοινωνικά, Εργασιακά Δικαιώματα, όπως και με μεγάλη συνέπεια έχουν υλοποιήσει. Και το πρώτο ερώτημα που μπαίνει είναι το "ποιος είναι εκείνος που μπορεί να πραγματοποιήσει τον σφετερισμό της εξουσίας". Κοινός νους πιστεύω ότι αντιλαμβάνεται ότι αυτός μπορεί να υλοποιηθεί μόνον από Κρατικά Όργανα που ασκούν Εξουσία η που βρίσκονται στον περίγυρο της Εξουσίας. Έτσι λοιπόν, στην περίπτωσή μας, έχουμε την περίπτωση Μεταξά γιατί μέσα από Εκλογές προέκυψε και ήταν τότε η εκλεγμένη και άρα Νόμιμη Κυβέρνηση που σφετερίστηκε την εξουσία και επέβαλε Δικτατορία και στην δεύτερη περίπτωση την 21η Απριλίου 1967 που επίορκοι Αξιωματικοί προχώρησαν στην επιβολή Δικτατορίας δεδομένου ότι βρίσκονταν κοντά στην εξουσία η μάλλον ασκούσαν εξουσία αλλά όχι Κυβερνητική.

Συνεπώς σημασία δεν έχει με ποια μέσα επιβάλλεις τη Δικτατορία αλλά η επιβολή της. Η διαφορά είναι μόνον ως πρός τα μέσα. Στη μια περίπτωση έχουμε την εμφανή βία η και απειλή άσκησης βίας (Στρατιωτική Δικτατορία) ενώ στην άλλη έχουμε αφανή βία, ως πρός την εμφάνισή της και μόνον, δεδομένου ότι εφαρμόζεται με "Νόμους" που ψηφίζονται στο "Κοινοβούλιο" που αυτοί που το απαρτίζουν έχουν εκλεγεί απ’ το Λαό και έχουμε την "Κοινοβουλευτική Δικτατορία". Τα αποτελέσματα όμως σε βάρος του Λαού είναι ακριβώς τα ίδια, δηλ. η εξαθλίωση του Λαού και ο άμεσος κίνδυνος Εθνικών καταστροφών!!!

Όλα αυτά τα λέμε γιατί ίσως δεν έχουμε συνειδητοποιήσει ότι από τις 5-5-2010 ζούμε σε καθεστώς όχι απλά Δικτατορίας αλλά ΚΑΤΟΧΗΣ γιατί τότε κάποιος που εξαπάτησε τούς ψηφοφόρους (162Π.Κ.) εκχώρησε "ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ" την Εθνική Κυριαρχία!!!! Δηλαδή από τότε καταπατήθηκε το άρθρο 120παρ.3 του Συντάγματος που στη συνέχεια απέμεινε βεβαίως μόνον η Πλατεία Συντάγματος...

Έτσι λοιπόν οτιδήποτε έχει προκύψει από τη στιγμή εκείνη και μετά έχει παραχθεί από μια απόλυτα Αντισυνταγματική "Κυβέρνηση", είτε λέγονται "Νόμοι", "Εκλογές" η οτιδήποτε άλλο και δεν δεσμεύουν κανένα πολίτη παρά μόνο "υπηκόους"!

Ας σταματήσει λοιπόν αυτή η θλιβερή φιλολογία και η κατευθυνόμενη απειλή της Δικτατορίας όταν αυτή είναι ΕΔΩ και αφανίζει τη ζωή μας απειλώντας τώρα πλέον και την Νομική υπόσταση του Κράτους δεδομένου ότι ήδη από τίς 14-8-2015 η όποια "Ελληνική Κυβέρνηση" απαγορεύεται να αποφασίσει και να εφαρμόσει απολύτως τίποτα χωρίς την προηγούμενη έγκριση των Κατακτητών, δηλ. της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας-Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου-Ευρωπαϊκής Επιτροπής (Ν.4336/14-8-2015ΦΕΚ94Α(ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Γ-ΣΕΛ.1014)!!!!!!!!!!!!!!

Ας συνειδητοποιήσουμε λοιπόν σε τι Καθεστώς ζούμε και τι μας περιμένει στη συνέχεια, πέρα από τα όσα μέχρι σήμερα ζήσαμε, και ας ενεργοποιηθούμε άμεσα για να πάμε στη Δημοκρατία που θα την διαμορφώσουμε εμείς όπως ακριβώς εμείς θα το αποφασίσουμε μέσα από μια ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ!!!!!!

*Ο Αντώνης Παπαντωνίου, Υποναύαρχος Λ.Σ. (ε.α.) - Νομικός, είναι μέλος του Ε.ΠΑ.Μ.


Δημοκρατία ή Δικτατορία;;; Δημοκρατία ή Δικτατορία;;; Reviewed by Διαχειριστής on Δευτέρα, Μαρτίου 07, 2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.