Οι Γερμανοί είναι και πάλι εδώ, το ίδιο και οι γερμανοτσολιάδες!

Στις 20/3/2016 έγινε η καθιερωμένη εκδήλωση για τους εκτελεσθέντες πατριώτες του μπλόκου της Καλογρέζας (Μάρτης του 1944), με κατάθεση στεφάνου στο Ηρώο των εκτελε-σθέντων.

Ο δήμαρχος Νέας Ιωνίας, κος Ηρακλής Γκότσης, στον χαιρετισμό του αναφέρθηκε στο ότι η χώρα βρίσκεται υπό κατοχή και πως ο Λαός μας δεν αποφασίζει για τις τύχες του εξαιτίας των δανειστών. Αμέσως μετά έκανε λόγω στην αντιστασιακή δράση της ελληνικής κυβέρνησης και στην ανάγκη να στηριχθεί η τελευταία από τον ελληνικό λαό.

Η αντιστασιακή δραστηριότητα της κυβέρνησης φαίνεται καθημερινά στους νόμους για το Ασφαλιστικό, το Φορολογικό, στην παράδοση του Αιγαίου στο ΝΑΤΟ, στην υποταγή στις ντιρεκτίβες των «θεσμών», πάντα μετά από «σκληρές διαπραγματεύσεις»!

Είναι φανερό ότι ο δήμαρχος φαίνεται εδώ να υποστηρίζει μία «περίεργη» αντίληψη για την αντίσταση στην κατοχή. Σύμφωνα με αυτή την αντίληψη, αντιστασιακοί λογίζονται και οι «έλληνες» αξιωματικοί που πρωτοστάτησαν στο μπλόκο. Στις δίκες των δωσίλογων στήριξαν την....
υπερασπιστική τους γραμμή ισχυριζόμενοι πως έκαναν ότι μπορούσαν για να περιορίσουν το κακό και για να μην την πληρώσουν αθώοι! Ακριβώς όπως το κάνει και η φερόμενη ως ελληνική και αριστερή κυβέρνηση! Την αντίληψη αυτή «δικαίωσε» η χούντα με την αναγνώριση της «αντιστασιακής» δράσης των ταγμάτων ασφαλείας!

Σε τέτοιους παραλογισμούς οδηγούνται ακόμα και άνθρωποι με αγωνιστική ιστορία! Όταν, στην απέλπιδα προσπάθειά τους να υπερασπίσουν το ΣΥΡΙΖΑ και την κυβέρνησή του, οδηγούνται να βαφτίζουν το κρέας-ψάρι και τον δωσιλογισμό-αντίσταση!

Άλλωστε με το αυτό σκεπτικό «έκαναν αντίσταση» και οι Τσολάκογλου, Λογοθετόπουλος και Ράλλης. Διότι και αυτοί «διαπραγματεύονταν σκληρά» με τους κατακτητές! Με το «ελαφρυντικό», μάλιστα, ότι οι συγκεκριμένοι δωσίλογοι κυβέρνησαν μετά από στρατιωτική ήττα! Λες και υπάρχει «ελαφρυντικό» στην προδοσία της πατρίδας!

Η φερόμενη ως ελληνική κυβέρνηση, την οποία ο κος Γκότσης μας καλεί να στηρίξουμε, συνέχισε το προδοτικό έργο των προηγούμενων, παραδίνοντας με τη σειρά της, τον λαό στα νύχια των οικονομικών κατακτητών, διαπράττοντας την πραξικοπηματική ενέργεια της μετατροπής του περήφανου «ΟΧΙ» σε «ΝΑΙ»!

Το ΕΠΑΜ πιστό στις προσταγές των τιμημένων νεκρών της Εθνικής Αντίστασης και στις αγωνιστικές παραδώσεις του λαού μας για ελεύθερη και δημοκρατική πατρίδα κατέθεσε στεφάνι στην μνήμη των Ηρώων εκτελεσθέντων του μπλόκου και μοίρασε και την παρακάτω ανακοίνωση:

ΤΟ ΜΟΝΟ ΧΡΕΟΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ

15 Μάρτη 1944, 72 χρόνια μετά…
25 Μάρτη 1821, 195 χρόνια μετά…
οι Γερμανοί είναι και πάλι εδώ, το ίδιο και οι γερμανοτσολιάδες!

72 χρόνια μετά και οι ζωές, οι δουλειές και οι περιουσίες μας, μισθοί και συντάξεις, όλα, ολόκληρη η χώρα είναι και πάλι στα χέρια κατακτητών που δε δίνουν δεκάρα για μας και τα παιδιά μας!

72 χρόνια μετά και οι φερόμενες ως ελληνικές κυβερνήσεις, εκλεγμένες αυτή τη φορά, λογοδοτούν για μια φορά ακόμα στους ξένους «δανειστές».

195 χρόνια μετά και το Αιγαίο έπαψε να είναι Ελληνική θάλασσα… Είναι πλέον νατοϊκή! Ενώ, στα ελληνικά νησιά, θα τοποθετηθούν Τούρκοι «παρατηρητές» για την «επαναπροώθηση των μεταναστών»! Προσοχή! Στα νησιά μας και όχι στα παράλια της Μικράς Ασίας! Τούρκοι πράκτορες και όχι αξιωματούχοι του ΟΗΕ!

72 χρόνια μετά και τα πολιτικά κόμματα που κυβέρνησαν και κυβερνούν την Ελλάδα, προσπαθούν από κοινού να μας τσακίζουν το ηθικό, να μας πείσουν πως όλοι φταίμε, αφού «όλοι μαζί τα φάγαμε» και πως «οι λαοί έχουν τις κυβερνήσεις που τους αξίζουν»! Αυτό ήταν πάντα το πιστεύω των δωσίλογων, των ραγιάδων, των υποτακτικών! Ο κυνισμός όπλιζε τότε τα χέρια των χαφιέδων και των ταγμάτων ασφαλείας! Το αμύνεσθαι περί «πάρτης» όπλισε τα χέρια των φονιάδων στο Μπλόκο της Καλογρέζας! Τότε ταγματαλήτες… σήμερα γραβατοφορεμένοι και μη, αδίστακτοι υποτακτικοί των δανειστών!

Ο ρεαλισμός του ομηρικού «είς οιωνός άριστος αμύνεσθαι περί πάτρης» στεφανώνει ακόμα τους ήρωες!

72 χρόνια μετά και τα όνειρα γυρεύουν δικαίωση…
72 χρόνια μετά και η ανάγκη δεν έγινε ακόμα ιστορία…

195 χρόνια μετά από την Επανάσταση του ‘21 και 188 χρόνια από τον ερχομό του Καποδίστρια, ο λαός μας, εμείς, δεν γίναμε ακόμα νοικοκύρηδες και αφεντικά στον τόπο μας!
Φαίνεται, πως το βαρύ φορτίο αλλά και η μεγάλη τιμή της ολοκλήρωσης της Εθνικής και κοινωνικής απελευθέρωσης του λαού μας, είναι πλέον στα χέρια της δικής μας γενιάς!

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που σας σκεπάζει Σύντροφοι!
Συναγωνιστές συνεχίζουμε!

Μέχρι την τελική νίκη!

ΕΠΑΜ Νέου Ηρακλείου - Νέας Ιωνίας
Οι Γερμανοί είναι και πάλι εδώ, το ίδιο και οι γερμανοτσολιάδες! Οι Γερμανοί είναι και πάλι εδώ, το ίδιο και οι γερμανοτσολιάδες! Reviewed by Διαχειριστής on Τετάρτη, Μαρτίου 23, 2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.