Πολιτικοί μασκαράδες

του «mitsos175»

Kαρναβάλι. Σήμερα γιορτάζει η κυβέρνηση. Όπως και κάθε κυβέρνηση μασκαράδων. Η διαφορά που υπάρχει ανάμεσα στους κανονικούς μασκαράδες και τους πολιτικούς είναι ο χρόνος που κρατά η μεταμφίεση και ο σκοπός. Βλέπετε, εμείς οι απλοί μασκαράδες, μεταμφιεζόμαστε μόνο τις Απόκριες με σκοπό να διασκεδάσουμε, να ξεχάσουμε για λίγο τα προβλήματα. Οι πολιτικοί είναι μασκαράδες όλο το χρόνο κι ο στόχος τους είναι η απάτη, να μας ξεγελάσουν.

Που και που πέφτουν οι μάσκες αλλά τις ξαναφοράνε. Στο ΣΥΡΙΖΑ πχ ντύνονται "αριστεροί" κάποιοι μάλιστα δηλώνουν και "κομμουνιστές"! Καλή προσπάθεια, αλλά δεν ξεγελούν κανένα. Σαν εκείνους που ντύνονται παπάδες ή καλόγριες. Τα ράσα δεν κάνουν τον παπά ούτε τα αριστερά λόγια κάνουν τον κομμουνιστή.

Εσχάτως στο ΣΥΡΙΖΑ ντύνονται φιλάνθρωποι. Αλλά και πάλι τα λιμαρισμένα κοφτερά δόντια και οι τρόποι τους, τους προδίδουν. Φιλανθρωπία και πολεμικό πλοίο δεν πάνε μαζί, εκτός αν....
αυτοσαρκάζονται. Αν ντύνονταν SS θα τους πήγαινε καλύτερα με τον παλιοχαρακτήρα που 'χουν. Ή υποτακτικοί δούλοι με δερμάτινα λουριά, αλυσίδες, όλα τα αξεσουάρ για να ευχαριστήσουν την αφέντρα Μέρκελ και τους τοκογλύφους.
Αλέξη, στο τέλος τον καίνε τον καρνάβαλο, να το ξέρεις.

Πάντως η πιο πετυχημένη μεταμφίεση του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ ήταν του αντιμνημονιακού.
Αυτή φοράνε τώρα κι οι ναζί. Αλλά ξεχνάνε τις σβάστικες, τα αυτόγραφα του Χίτλερ, τα τσεκούρια, τους μπαλτάδες. Καρφώνεστε ανθρωποφάγοι. Είναι τα μόνα ζόμπι που μασκαρεύονται σε ανθρώπους. Προσοχή μην τους πλησιάζετε. Δεν έχουν δικό τους μυαλό και ζητάνε να φάνε των άλλων. Δεν χρειάζεται να ντυθούν. Είναι καρναβάλι από μόνοι τους. Οι στολές του γερμανοτσολιά και της Βέρμαχτ που έχουν στην ντουλάπα δεν είναι ψεύτικες, είναι ενθύμια. Μαζί με τα περιβραχιόνια της ΕΑΤ - ΕΣΑ, τα γκλομπ, τα όργανα βασανισμού, την κουκούλα του δήμιου ή του καταδότη κοκ...

Μασκαρεμένη κι η ΝΔ. Εκεί να δεις μασκαράδες. Είπαν να ντυθούν τίμιοι αλλά δεν βγαίνει με τίποτα, τους προδίδει το λάδι που στάζουν από παντού. Λαδωμένος κι έντιμος δεν γίνεται. Έχουν ντυθεί λοιπόν αντιπολίτευση.

Καλέ τι αντιπολίτευση και πράσινα άλογα; Πώς είστε αντίθετοι, βρε γαλάζια αιγοπρόβατα, σε όσα εσείς ψηφίσατε υπερασπιζόμενοι με πάθος; Εσείς δεν ψηφίσατε όλα τα μνημόνια; Εσείς δεν είπατε ΝΑΙ σε οποιαδήποτε συμφωνία; Βέβαια το πανηγύρι θα αρχίσει, αν γίνουν εκλογές - πράγμα που το βλέπω λιγάκι χλωμό. Όταν δουν ένα 16 με 14 τοις εκατό, θα βγάλουν τη μάσκα της ενότητας και θα αρχίσει πάλι η σφαγή.

"Φύγε κι άσε με..." θα τραγουδά ο Σαμαράς στον Κούλη. "Δεν πάω πουθενά, πουθενά, εδώ θα μείνω..." θα απαντά ο ιός του Επίτιμου. Έβαλαν γαλότσες, πήραν τσουγκράνα και παρίσταναν το φίλο του αγρότη. Μόνο που αυτοί πούλησαν τον αγροτικό κόσμο, τον μικρό αγρότη. Ούτε μπλόκα δεν ήθελαν να κάνουν, τέτοιοι "φίλοι". Που τι τους θες τους εχθρούς αν έχεις "σύμμαχο" τον Κούλη ή τον Άδωνη σύμμαχο.

Όχι ο τελευταίος δεν ντύνεται Καραγκιόζης, είναι. Ο Καραγκιόζης βουλευτής, υπουργός, παρ' ολίγον αρχηγός (κρίμα θα έπεφτε πολύ γέλιο), παρουσιαστής, σε λίγο θα τον δούμε με άσπρη μπλούζα να παριστάνει... Όοοχι το γιατρό, τον Ναπολέοντα. Αυτός δεν παριστάνει τον τρελό, χρήζει επείγουσας ψυχιατρικής φροντίδας. Όταν κάποιος φιλάει τα πόδια, εκείνου που σιχαίνεται, όταν επαινεί αυτόν που πρώτα σκυλόβριζε, ή χρωστά της Μιχαλούς ή είναι μέγας Φαρισαίος και συμφεροντολόγος.

Ντύθηκα Λεβέντης. Πήρα ένα κομμάτι πίτσα, μια φραπεδιά, (γυαλιά είχα έτσι κι αλλιώς) βγήκα στους δρόμους με κρεμασμένες φωτογραφίες του Κούλη, του Αλέξη, του Σταύρου, της Μέρκελ κι άρχισα να φωνάζω. "Καρκίνο στα σόγια των πολιτικών! Να κάνουμε Οικουμενική, να συνεργαστώ με όσους εύχομαι να ψοφήσουν! Μετά απ αυτή την Κυριακή έρχεται η Δευτέρα. Η Καθαρά Δευτέρα..."

Πολύ πλάκα. Άντε και του χρόνου οι κηφήνες σπίτια τους. Ή φυλακή, ότι αγαπάτε...

από το «Βαθύ Κόκκινο»


Πολιτικοί μασκαράδες Πολιτικοί μασκαράδες Reviewed by Διαχειριστής on Τρίτη, Μαρτίου 15, 2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.