Κάτω η φασιστική κυβέρνηση των αποικιοκρατών! (βίντεο)

Τα γεγονότα είναι λίγο πολύ γνωστά, με πιο χαρακτηριστικό εξ’ αυτών την τροπή των ΜΑΤ σε φυγή από τους Κρητικούς αγρότες (κατά πάσα πιθανότητα από τη Μεσσαρά).

Οι αγρότες συρρέουν μαζικά προς την Αθήνα, έχοντας απέναντί τους τη ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ κυβέρνη-ση (πρώτη φορά ΦΑΣΙΣΤΕΡΑ), η οποία (συνε-πικουρούσας της αντιπολίτευσης) είναι αποφα-σισμένη να χύσει αίμα, προκειμένου να περάσει το μήνυμα, ότι η αποικιοκρατία θα εδραιωθεί στην Ελλάδα πάση θυσία.

Τα καθάρματα της ΕΥΡΩΑΤΛΑΝΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ, αφού παρέδωσαν το Αιγαίο στους ιμπεριαλιστές του ΝΑΤΟ, συνεχίζουν το δοσιλογικό τους έργο, με τη μαζική -ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ- καταστολή και με φρασεολογία ΆΔΩΝΗ-ΒΟΡΙΔΗ.

Είναι δε, τόσο ΗΛΙΘΙΟΙ, που νόμισαν ότι με την αλλαγή της επικοινωνιακής ατζέντας (άδειες...
τηλεοπτικών σταθμών), θα ξεγελούσαν την εξεγερμένη κοινωνία, πλην όμως πήραν κατ’ αρχάς την απάντηση από τους Κρητικούς αγρότες.

Βρισκόμαστε σε ΠΡΟΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ, αφού (όπως πολύ σωστά είχαν περιγράψει και αναλύσει οι κλασσικοί του μαρξισμού) οι «από πάνω» δε μπορούν πλέον να κυβερνήσουν, όπως κυβερνούσαν έως τώρα, ενώ οι «από κάτω», δεν ανέχονται να κυβερνώνται, όπως τους κυβερνούσαν έως σήμερα.

Δε μπορούμε ακόμα να ξέρουμε, με ποιους όρους θα λυθεί αυτός ο...κόμπος, αν δηλαδή θα έχουμε μια οργανωμένη παλλαϊκή εξέγερση με προοπτική ανατροπής του καθεστώτος αποικιοκρατικής κατοχής, ή αν η κυβερνητική φασιστερά (ή κάποιο οικουμενικό σχήμα) θα προχωρήσει σε ανοιχτή δικτατορική διακυβέρνηση με αναστολή βασικών (αστικών) συνταγματικών ελευθεριών, προκειμένου να εξευμενίσει τον Μολώχ του διεθνούς τραπεζικού καρτέλ.

Οψόμεθα...


από το «Βαθύ Κόκκινο»


Κάτω η φασιστική κυβέρνηση των αποικιοκρατών! (βίντεο) Κάτω η φασιστική κυβέρνηση των αποικιοκρατών! (βίντεο) Reviewed by Διαχειριστής on Παρασκευή, Φεβρουαρίου 12, 2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.