Δημοψήφισμα για να αποφασίσει ο ελληνικός λαός αν θα καταρρίπτονται τα τουρκικά αεροσκάφη εξήγγειλε ο Αλέξης Τσίπρας

του Πιτσιρίκου

Παγκόσμια αίσθηση έχει προκαλέσει η πρωτοβουλία του Αλέξη Τσίπρα να εξαγγείλει από το Twitter την διεξαγωγή δημοψηφίσματος για την επόμενη Κυριακή, καλώντας τον ελληνικό λαό να αποφασίσει αν επιθυμεί η Πολεμική Αεροπορία να καταρρίπτει τα τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη που παραβιάζουν τον ελληνικό εναέριο χώρο.

Ο Αλέξης Τσίπρας εξήγγειλε το δημοψήφισμα, απευθύνοντας tweet στον πρωθυπουργό της Τουρκίας Αχμέτ Νταβούτογλου, αναγκάζοντας όλα τα ΜΜΕ του πλανήτη να κάνουν λόγο για...
«πολιτική του Twitter».

Σύμφωνα με πληροφορίες από την τουρκική πλευρά, μετά την εξαγγελία του δημοψηφίσματος, ο Αχμέτ Νταβούτογλου μπλόκαρε τον Αλέξη Τσίπρα στο Twitter, αλλά αυτό δεν δεσμεύει τη χώρα μας στο θέμα του δημοψηφίσματος, αφού υπάρχει και το Facebook.

Όπως δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας, μόνο ο ελληνικός λαός μπορεί να αποφασίσει αν θα πρέπει να καταρρίπτονται τα τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη που παραβιάζουν τον ελληνικό εναέριο χώρο.

Ο Αλέξης Τσίπρας κάλεσε τον ελληνικό λαό να αποφασίσει κυρίαρχα και περήφανα στις παραβιάσεις των Τούρκων.

Παράλληλα, ο Αλέξης Τσίπρας τόνισε ότι θα σεβαστεί απόλυτα την απόφαση του ελληνικού λαού στο δημοψήφισμα, όπως την σεβάστηκε και στο δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου.

Σύμφωνα με κοινή δημοσκόπηση του Mega και του ΣΚΑΪ για λογαριασμό της Αμερικάνικης Πρεσβείας, το ποσοστό των Ελλήνων που επιθυμούν τα τουρκικά μαχητικά να πετούν μόνιμα πάνω από τη Ελλάδα -για να κάνουν σκιά και να μη μας καίει ο ήλιος-, ξεπερνά το 95%.


Δημοψήφισμα για να αποφασίσει ο ελληνικός λαός αν θα καταρρίπτονται τα τουρκικά αεροσκάφη εξήγγειλε ο Αλέξης Τσίπρας Δημοψήφισμα για να αποφασίσει ο ελληνικός λαός αν θα καταρρίπτονται τα τουρκικά αεροσκάφη εξήγγειλε ο Αλέξης Τσίπρας Reviewed by Διαχειριστής on Τρίτη, Δεκεμβρίου 01, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.