Ποιοι ωφελήθηκαν από τις σφαγές και τα χτυπήματα;

του mitsos175

Ένας από τους τρομοκράτες ήταν στην Λέρο, μπορεί και δύο"! Βρήκαν αφορμή οι φασίστες και οι τοκογλύφοι Ευρωπαίοι να ξεσπαθώσουν εναντίον των προσφύγων.

Εντάξει, μπορεί να πέρασαν ένας - δυο από τους δολοφόνους ως πρόσφυγες. Οι υπόλοιποι από πού ήταν; Από το διάστημα;

Στην Ελλάδα ήρθαν εκατοντάδες χιλιάδες πρόσφυγες. Όλοι σχεδόν ήρθαν για να γλυτώσουν από τους παρανοϊκούς χασάπηδες, που εξοπλίστηκαν, εκπαιδευτήκαν, χρηματοδοτήθηκαν από το ΝΑΤΟ, την ΕΕ και τους Σεΐχηδες συμμάχους τους.

Πολύ "βολικό" να έχει μαζί του το διαβατήριο στον τόπο του εγκλήματος. Μην τύχει και δεν το βρουν στο σπίτι του. Βρήκαν την αφορμή που ήθελαν, να κλείσουν τα σύνορα, καταδικάζοντας χωρίς δίκη...
εκατομμύρια για τα εγκλήματα ενός η δύο. Ο «Τζιχάντι Τζον» ήταν πρόσφυγας; Σπούδασε στη Βρετανία αλλά τελικά έγινε δήμιος. Αναρωτήθηκαν γιατί δεν προτίμησε τον τρόπο ζωής των Δυτικών;

Και ποιοι ωφελήθηκαν από τις σφαγές και τα χτυπήματα; Αυτοί που θέλουν να καταλύσουν κάθε Ελευθέρια κάθε Δικαίωμα στους απλούς πολίτες. Χρησιμοποιούν το κατασκεύασμα τους, τον ISIS, για να κάνουν δικτατορία. Πως αλλιώς θα έβγαινε ο στρατός στο δρόμο; Πως θα έκαναν την στρατιωτική επέμβαση; Ο Γαλλικός στόλος ήδη είναι στη Συρία. Πότε πρόλαβαν; Ο Ολάντ εύχονταν κάτι τέτοιο. Τα χέρια του τρίβει, γιατί κάνει τον πατριώτη στο εσωτερικό, καταπατά Ανθρώπινα Δικαιώματα, προωθεί τα συμφέροντα των πολυεθνικών και ταυτόχρονα αποπροσανατολίζει από τα χάλια της Οικονομίας. Γι αυτό δεν έκανε τίποτα για να προλάβει τα χτυπήματα.

Πόσοι λένε την αλήθεια; Ο ISIS έχει φθηνό πετρέλαιο, που εμπορεύεται με τις πολυεθνικές, οι οποίες το πουλούν πανάκριβα, βγάζοντας τρελά κέρδη. Οι κάτοικοι στις περιοχές που ελέγχει είναι σκλάβοι, δουλεύουν τζάμπα για τους μισθοφόρους των ΗΠΑ. Περισσότερο από κάθε βομβαρδισμό, ακόμα και πυρηνικό, θα πόναγε τους φασίστες του ISIS η κατάσχεση των Κεφαλαίων που έχουν στις Ευρωπαϊκές Τράπεζες, αλλά στον Καπιταλισμό τα κεφάλαια είναι ελευθέρα, οι άνθρωποι είναι δούλοι. Θα κάνουν τώρα επέμβαση. Τώρα που οι Κούρδοι, οι Σιίτες και ο στρατός της Συρίας άρχισε να απελευθερώνει τις περιοχές κι ετοιμάζεται να ανακαταλάβει τις Πετρελαιοπηγές, εξοντώνοντας μια για πάντα την απειλή της Ισλαμικής Συμμορίας.

Τόσο καιρό υποτίθεται πως Γάλλοι και Αμερικάνοι βομβάρδιζαν, αλλά ο ISIS ενισχύονταν. Γιατί απλά έδιναν όπλα στη δήθεν "μετριοπαθή αντιπολίτευση" που ήταν ο "φερετζές" των φανατικών, ενώ στην πραγματικότητα χτύπαγαν τον Άσαντ μόλις κάπου κέρδιζε έδαφος.

Μόνο σε μια περίπτωση χρησιμοποιήθηκαν Χημικά Όπλα. Σε μάχη μεταξύ ISIS και της αντιπολίτευσης, που έγινε για το μοίρασμα της λείας! Αλλά οι ΗΠΑ δεν το θεώρησαν σοβαρό. Μόνο στα χέρια του Άσαντ τα Χημικά σκοτώνουν, στα χέρια δικών τους είναι... άρωμα! Μόλις οι Ρώσοι βομβάρδισαν τους φανερούς συμμάχους και υποτακτικούς των ΗΠΑ μειώνοντας έτσι τον εφοδιασμό των Ισλαμιστών, κατέρρευσαν οι δήθεν "στρατιώτες του Αλλάχ". Μέσα σε ένα μόλις μήνα με πολύ λιγότερα όμως αεροσκάφη από όσα το ΝΑΤΟ χρησιμοποίησε.

Η ΕΕ μετατρέπεται σε φασιστική δικτατορία όπου θα ισχύει ο Μεσαίωνας. Τόσο οι φασίστες του Ισλάμ όσο και οι ναζί τοκογλύφοι χρησιμοποιούν τα σύγχρονα μέσα για να μας γυρίσουν στην εποχή των σκλαβοπάζαρων. Ο ένας φασίστας έχει ανάγκη τον άλλο. Ο αγώνας δεν είναι θρησκευτικός είναι πολιτικός: η Ελευθέρια, η Δικαιοσύνη εναντίον της Αδικίας και της Υποδούλωσης…

από το «Βαθύ Κόκκινο»


Ποιοι ωφελήθηκαν από τις σφαγές και τα χτυπήματα; Ποιοι ωφελήθηκαν από τις σφαγές και τα χτυπήματα; Reviewed by Διαχειριστής on Σάββατο, Νοεμβρίου 14, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.