Την επιβολή Μνημονίων σε Ρωσία και Τουρκία για να αποφευχθεί ο πόλεμος προτείνει ο Αλέξης Τσίπρας

του «Πιτσιρίκου»

Αίσθηση έχει προκαλέσει σε όλο τον κόσμο η πρόταση του Αλέξη Τσίπρα στο ΔΝΤ να επιβληθούν Μνημόνια στη Ρωσία και την Τουρκία, ώστε να αποφευχθεί μια πολεμική σύρραξη μεταξύ τους, μετά την κατάρριψη του ρωσικού αεροσκάφους στη Συρία από τις τουρκικές ένοπλες δυνάμεις.

Η πρόταση του Αλέξη Τσίπρα να επιβληθούν Μνημόνια σε Ρωσία και Τουρκία από το ΔΝΤ, έγινε από το Ισραήλ, όπου ο Αλέξης Τσίπρας θεωρεί τώρα δημοκρατικό, ειρηνικό και πολυπολιτισμικό, αν και μέχρι πέρσι έλεγε πως «είναι απαράδεκτο να βλέπουμε το Ισραήλ να σκοτώνει παιδιά στην Παλαιστίνη» και πως «πρέπει να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και τις φωνές μας για να εκφράσουμε την αλληλεγγύη μας στον παλαιστινιακό λαό».

Ο Αλέξης Τσίπρας δήλωσε πως, αν επιβληθούν Μνημόνια σε Ρώσους και Τούρκους, θα ...
ασχολούνται με τον ΕΝΦΙΑ και τους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας και δεν θα έχουν χρόνο να σκέφτονται τον πόλεμο.

«Το Μνημόνιο είναι εγγύηση για την ειρήνη» τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας, συμπληρώνοντας πως «οι Έλληνες είναι σαν πιόνια μετά τα Μνημόνια και τους κάνεις ότι θέλεις».

Η γενική διευθύντρια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Κριστίν Λαγκάρντ απάντησε στον Αλέξη Τσίπρα πως δεν μπορούν να επιβληθούν Μνημόνια σε Ρωσία και Τουρκία γιατί Ρώσοι και Τούρκοι δεν είναι ραγιάδες και εθελόδουλοι σαν τους Έλληνες.

«Μόνο οι Έλληνες θα δέχονταν να πληρώσουν ένα χρέος χωρίς καν να ζητήσουν να δουν τον λογαριασμό, για να μάθουν πώς δημιουργήθηκε αυτό το χρέος και αν είναι αληθινό» είπε η Κριστίν Λαγκάρντ.

Επίσης, η Κριστίν Λαγκάρντ είπε πως Ρώσοι και Τούρκοι έχουν εκλέξει τον Πούτιν και τον Ερντογάν και δεν είναι καθυστερημένοι σαν τους Έλληνες που ψηφίζουν δεξιούς και αριστερούς απατεώνες σαν χάπατα.

(Κοιτάξτε την έκφραση του Τσίπρα, ενώ βγάζει φωτογραφίες με χαζοχαρούμενους Ισραηλινούς. Αυτός είναι ο πρωθυπουργός της Ελλάδας.)


Την επιβολή Μνημονίων σε Ρωσία και Τουρκία για να αποφευχθεί ο πόλεμος προτείνει ο Αλέξης Τσίπρας Την επιβολή Μνημονίων σε Ρωσία και Τουρκία για να αποφευχθεί ο πόλεμος προτείνει ο Αλέξης Τσίπρας Reviewed by Διαχειριστής on Πέμπτη, Νοεμβρίου 26, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.