Ένα μεγάλο Μπράβο στους συμπολίτες μας που ψηφίσαν ΟΧΙ

του Γιώργου Χαλιμούρδα

Ένα μεγάλο μπράβο στους συμπολίτες μας που είπαν ένα μεγάλο ΟΧΙ.

Ένα μεγάλο μπράβο σε αυτούς τους συμπολίτες μου που αντιστάθηκαν, που ρίσκαραν, που δε μάσησαν, που δεν τρομοκρατήθηκαν, που ένοιωσαν την ανάγκη να βγάλουν αυτό που τους έλεγε η ψυχή τους, η καρδιά τους, αυτό που βροντοφώναξαν πολλές φορές οι ηρωικοί προγονοί μας, αυτό που τους βροντοφώναζε η ελληνική λεβεντιά, η ελληνική περηφάνια, η ελληνική αρχοντιά, μια ελληνική ψυχή που κατοικοεδρεύει σε αυτόν τον τόπο από τα βάθη των αιώνων και δεν κιότεψε ποτέ.

Ένα μεγάλο μπράβο σε όσους ψήφισαν ΟΧΙ στον εκβιασμό και στο βιασμό ενός ολόκληρου λαού από την φασιστική Ευρωπαϊκή Ένωση του Ευρώ.

Ένα μεγάλο μπράβο σε αυτούς που αψήφησαν τις κατάμαυρες ψυχές, οι οποίες διαλαλούσαν...
σε όλους τους τόνους ότι το πόπολο, ο λαουτζίκος, ναι, αυτός ο φτωχός, δεν πρέπει να εκφραστεί, δεν ξέρει το συμφέρον του, δεν μπορεί να αποφασίσει ο ίδιος για τις τύχες του και τις τύχες των παιδιών του, και είπαν ένα μεγάλο ΟΧΙ στις φασίζουσες λογικές των Ελίτ, της νομενκλατούρας, διαλαλώντας ένα μεγάλο ΝΑΙ στην πολύπαθη έννοια της δημοκρατίας.

Ένα μεγάλο μπράβο σε αυτούς που δεν φοβήθηκαν από τις σειρήνες των φασιστικών ΜΜΕ, οι οποίες ξεδιάντροπα προπηλάκιζαν τις ψυχές των αδύναμων συμπολιτών μας και τους οδηγούσαν στο να υπογράψουν τη θανατική τους καταδίκη, και ψήφισαν ΟΧΙ.

Ένα μεγάλο μπράβο στους εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα, οι οποίοι αψήφησαν τις απειλές των λήσταρχων αφεντικών τους, αλλά και την ωμή τρομοκρατία του να μείνουν απλήρωτοι, έτσι ώστε να ψηφίσουν την εργασιακή τους καταδίκη, και ψήφισαν ΟΧΙ.

Ένα μεγάλο μπράβο στους χιλιάδες πραγματικούς χριστιανούς συμπολίτες μας, οι οποίοι αψήφησαν τις νουθεσίες των φαρισαίων που δεν έχουν … τον Θεό τους, να ψηφίσουν το θάνατο κι άλλων συμπολιτών μας, να ψηφίσουν κι άλλες χιλιάδες συσσίτια στις κατακόμβες, και ψήφισαν ΟΧΙ.

Ένα μεγάλο μπράβο στους μικρομεσαίους επιχειρηματίες συμπολίτες μας που αψήφησαν τους εκφοβισμούς και τους εκβιασμούς και είπαν ένα μεγάλο ΟΧΙ στην οριστική εξαφάνισή τους από το χάρτη.

Ένα μεγάλο μπράβο στους αγρότες μας που είπαν ένα τεράστιο ΟΧΙ στην εξαφάνιση του βιούς τους, στην εξαφάνιση της γης τους, στο μαρασμό του τόπου τους.

Ένα μεγάλο μπράβο σε όσους έκλεισαν τα αυτιά τους στους Κουτσούμπες και στους κάθε κρυφο - Κουτσούμπες από όπου και αν προέρχονται που τους καλούσαν να πάνε κόντρα στο λαϊκό αίσθημα, σε όσους ανοιχτά υπονόμευσαν την αυθόρμητη έκφραση της θέλησης του λαού, σε όσους πιστεύουν ότι έχουν την μοναδική αλήθεια, και ψήφισαν ΟΧΙ.

Ένα μεγάλο μπράβο σε όσους αρνήθηκαν στα καλέσματα για υποταγή των πολιτικών βρικολάκων αυτού του τόπου, και ψήφισαν ΟΧΙ.

Ένα μεγάλο μπράβο σε όσους αντιστάθηκαν στα καλέσματα του μαύρου μετώπου, των πιο επαίσχυντων όντων αυτού του τόπου, ώστε να μην εκφραστεί η λαϊκή θέληση με κάθε θεμιτό και αθέμιτο τρόπο, και ψήφισαν ΟΧΙ.

Ένα μεγάλο μπράβο σε όσους πραγματικά είχαν να χάσουν με το ΟΧΙ και τελικά ψήφισαν ΟΧΙ.

Χίλια μεγάλα μπράβο στους νέους μας που δεν ξεγελαστήκαν από τα καθρεφτάκια της μετανεωτερικής νομενκλατούρας, που δεν ξεγελαστήκαν από τις ξεφωνημένες «πλύστρες» της ντόπιας ολιγαρχίας και αρνούνται πεισματικά να ξεριζωθούν από τον τόπο μας, και ψήφισαν ΟΧΙ.

Αδέρφια ο αγώνας τώρα αρχίζει. Το ξεκίνημα του μπορεί να είναι αυτό το δημοψήφισμα. Αρκεί να υπάρξει μια προϋπόθεση. Να υπάρξουν και άλλα δημοψηφίσματα από εδώ και πέρα. Να μη σταματήσουμε μόνο εδώ. Να δοθεί στο λαό το δικαίωμα να αποφασίζει ο ίδιος. Αλλά αυτό δεν θα μας το δώσουν αδέρφια τα πολιτικά κοράκια αυτού του τόπου. Εμείς πρέπει να το απαιτήσουμε.Γιατί αυτό το δημοψήφισμα… μας προέκυψε, και δεν είναι η χρονική στιγμή να το αναλύσουμε εδώ. Εμείς πρέπει να απαιτούμε να αποφασίζουμε για το μέλλον μας.Εμείς είμαστε ο κυρίαρχος λαός. Αν δεν το κάνουμε αυτό αδέρφια τελειώσαμε, σβήσαμε από το χάρτη.

Αλλά τον Έλληνα 2.500 χρόνια τώρα προσπαθούν να τον σβήσουν από το χάρτη. Τώρα θα τους αφήσουμε να το καταφέρουν;

Αδέρφια αντιστεκόμαστε στη Νέα Κατοχή του Ευρώ και της ΕΕ. Αντιστεκόμαστε στο φασισμό. 


Ένα μεγάλο Μπράβο στους συμπολίτες μας που ψηφίσαν ΟΧΙ Ένα μεγάλο Μπράβο στους συμπολίτες μας που ψηφίσαν ΟΧΙ Reviewed by Ανώνυμος on Δευτέρα, Ιουλίου 06, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.